Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Yılbaşı akşamı tek girmek

Önemli bir gün değilki her zamanki gibi stadart 24 saat olan standart bir gün.herzaman ne yapıyorsan aynısı gibi davranabilirsin. 1767202597 Nasıl güzel açıkladınız hocam.👍
  2. yusuf544

Maks 3k ps layout gamepad

neden ps dizilim bu kadar az hiç anlamış değilim mecbur xbox dizilim almak zorunda bırakıyorlar.
  3. yusuf544

Maks 3k ps layout gamepad

Öylemiiii bende tam nova pro mıdelini almaya karar verniştim
  4. yusuf544

2000 tl gamepad önerisi

Şimdi birkaç videoya baktım nova 2 malzeme kalitesi çok dandirik gibi geldi nova pro daha kaliteli gibi ama tasarımı xbox kolu gibi hoşuma gidermiki acaba.
  5. yusuf544

Bu fotoğraflar güzelmi

Saolun hocam. 1767173430 Hocam sizinkilerde muhteşem ben biraz daha kendşmi geliştirmeye çalışim en iyisi.
  6. yusuf544

2000 tl gamepad önerisi

Aynen ya 3 model gördüm onlarda wraithde ne kadar mağazaya karşı ön yargım olsada başka alternatif yok maalesef.
  7. yusuf544

Bu fotoğraflar güzelmi

Hocam sizinkiler muhteşem gözüküyor gerçekten elinize sağlık bu dediğiniz shutter speed fotoğraf filtresi gibi bişimi bilmediğim için soruyorum.
  8. yusuf544

2000 tl gamepad önerisi

Ya yok o anlamda değil ya 😅 lafın gelişi yani
  9. yusuf544

Bu fotoğraflar güzelmi

Hocam bende sonradan fark errim bmw nin arka tekerıne evet havada gibi.birkaç tane daha denicem belki güzel olur.
  10. yusuf544

2000 tl gamepad önerisi

Hocam ben bi türlü sevemedim.
  11. yusuf544

2000 tl gamepad önerisi

Kalitelimi gerçekten bozulmaz dimi hocam hemen.
  12. yusuf544

2000 tl gamepad önerisi

Öylemi ya başka modelde yokki veya ben bulamadım.☹️
  13. yusuf544

2000 tl gamepad önerisi

Veya şu https://wraithesports.com/products/fantech-nova-ii-oyun-kolu
  14. yusuf544

2000 tl gamepad önerisi

Hocam xbox kolu elime aldım baktım ama hiç alışamadım ps dizilim 3 model var wraith de alınır mı? acaba onlar iyi midir?. 1767159301 https://wraithesports.com/products/fantech-nova-pro-wgp14-v2 Bu model nasıldır kullanan varmı.
  15. yusuf544

8k telefon sigortasına vereyimmi

Ben telefonuma yaptırmadım pahalı olmadığı için falat sizin dediğiniz cihaz pahlı olduğu için gerçekten arakalarında duracaklarsa ben olsam şahsen verirdim.neticede 80 binlirak telefon için 8 bin tl hiçbirşey ama dediğim gibi arkalarında dururlarmı.
  16. yusuf544

2000 tl gamepad önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar kardeşimle fc26 oynamak için gamepad lazım bu ay belki olmazda öbür ay almayı düşünüyorum PlayStation dizilim olması lazım ne önerirsiniz 2500tl de olur.
  17. yusuf544

Bu fotoğraflar güzelmi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar geçenlerde boş boş forza 5 oynuyordum bir anda bi foto çekim dedim hoşuma gitti sonra 2 tane daha hoşuma gitti bunlar nasıl sizce.eğer güzelse instagramda hesap açıp paylaşmak istiyorum.(telefondan atouorum kalitesi düşecektir büyük ihtimalle)
  18. yusuf544

❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 Monitör Kolu (849 TL)

Evet benimkide bugün geldi vida ayarlarını yapınca düzgünce oldu.bende ilk defa aldım taktım monitörü la düşüyor ortadaki dirsek vidayı sıktım sıktım hala düşüyor meğersem gevşetmem lazımmış 😅
  19. yusuf544

Aklından Geçeni Söyle

Lisenin son sınıfım bitmesini istiyorum.
  20. yusuf544

Benım suan ne yapmam lazım

Ben ne yapim şuan peki win 11 yükle tuluna basimmi
Geri