Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Ailemi bıraksam ayıp etmiş olurmuyum

Hocam kolpamı yoksa gerçekmi yazdıklarınız ?
  2. yusuf544

Şu aralar en çok dinlediğiniz sanatçı kim?

Geeflow musab mükemmel ya.
  3. yusuf544

Enduro veya downhill bisiklet önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Biliyorum bisiklet forumu var ama burayada yazayım dedim.50k ya sıfır enduro veya downhill bisiklet öneriniz varmı ben biraz baktimda en ucuz 90k gördüm o kadar.
  4. yusuf544

PS4 Pro mu Nintendo Switch mi?

Hocam bilgim yok maalesef.
  5. yusuf544

67500 liraya bu kasa alınır mı?

Hocam alınmaz ve resim güven bile vermiyor insana.
  6. yusuf544

PS4 Pro mu Nintendo Switch mi?

Hocam ps3 bile Gta 5 de oyunu oynatmayacak şekilde kasmıyor ps4 pro kasması garip geldi bana göre.
  7. yusuf544

Elektirikli bisiklet mi alayım scooter mı

Hocam normal bisiklet alıp tekerin birine motorlu teker takıyorlar sen pedal çevirmesen bile gaz kolu var onla basıp kendi giden aletler var bı onlarada bakın isterseniz. 1747831606 https://alba-ebikes.com/products/alba-750rh1 Bu tarz.
  8. yusuf544

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Yarın yapmaya çalışsam karışık bişeymi.
  9. yusuf544

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Hocam ben daha yeni parolapara hesabı açcam şimdi açtıktan sonra bana 900 tl gerimi verecek yoksa 400 mü
  10. yusuf544

Bu sistem bu fiyata alınır mı

hocam tam tersi işlemci düşük ekran kartı yüksek olsaydı darboğaz olurdu.
  11. yusuf544

Sagapo Kajmer Son Olaylara Yanıt Verdi

alınmakla alakası yok sadece neden omurgasız demsındekı amacı ogrenmek ıstıyorum bunda zoruma gıden bısey belırtmıyorumkı.
  12. yusuf544

Parolapara güvenilir mi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar parolapara güvenilir mi sanal troy kart açıp kullanicam.
  13. yusuf544

Sagapo Kajmer Son Olaylara Yanıt Verdi

Omurgasız demendeki amacı çıkaramadım neden acaba açıklar mısın.
  14. yusuf544

Paycel sanal kart oluşturamiyorum

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar paycel sanal troy kart oluşturmak istiyorum fakat 1 ay içerisinde en fazla 5 kart oluşturabilirsiniz hatası veriyor ne yapmam lazım şuan sıfır sanal kart var yanlışlıkla oluşturduklarımi sildim.
  15. yusuf544

İtopya veya GamingGen üzerinden monitör öneriniz var mı?

Benim 3 arkadaşım da kullanıyor bende Asus vg27aq1a 2k kullanıyorum memnunum.
  16. yusuf544

Yd telefon alınır mı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar yd telefonlar nasıl kullanılır hiçbir bilgim yok sadece bilgi edinmek için soruyorum mesela yd cihaz aldın telfoncudan bu telefonun yurtiçi telefon ile ne farkları oluyor.
  17. yusuf544

İtopya veya GamingGen üzerinden monitör öneriniz var mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/328518/asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce.
  18. yusuf544

Bios ekranını açamıyorum

Video görmüştüm YouTube'da 1747517177 Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem.
  19. yusuf544

Iphone 16 pro mu s25 ultra mı?

Oda sizin kararınız ama bence tablet artı telefon almak benim için daha mantıklı olurdu.
  20. yusuf544

Iphone 16 pro mu s25 ultra mı?

Hocam ben olsam direk telefona 80k vermem ben baya tutumluyum oyuzdende olabilir.😁
Geri