Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Sonu "ez" ile biten kelimeler bulun

Çok ciddiye almayın hayatı maksat eğlenmek😀
  2. yusuf544

Sonu "ez" ile biten kelimeler bulun

Beyler yazıyorum ve size yazacak başka bir şey bırakmicam eğer hazırsanız ıhıııhıhıhım. Konuya cevabım sonu "ez" ile biten bütün kelimeler NOKTA
  3. yusuf544

Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

Hayırlı olsun hocam.fşyatı fazla gibi geldi bana ama bayadır bakmıyorum fiyatlara normalde olabilir.vaktinde ps3 slim vardı bunca zaman ps3 oynadım rahat rahat sonrasında kasa topladım kendime kıçımı kaldırıp oynamaya üşeniyorum.sizim hem 4k tv nizde varmış yat koltuğa oh mis oyna oyununu.😀
  4. yusuf544

Citizen mi yoksa seiko mu

Bugun gittim denedim bana kalırsa 2. Resimdeki daha hoşuma gitti tip olarak fakat birtık büyük gibimi oldu sanki. 1. Resimdekide hoşuma gitti fakat öbürünün bir başka havası var gibi.bide safir cam olmadığı için hemen çizikirmiki acaba 2. Resimdeki olan. @falan filan inter milan hocam ne...
  5. yusuf544

Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

Şöyle bir şey lazım hocam size birtek çarşaf yetmez 😅
  6. yusuf544

Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

Gelmiş geçmiş en büyük mcqueen hayranı sizsiniz sanırım hocam 😅
  7. yusuf544

Ekran kartımda sorun olabilirmi

Dimi hocam o zaman öbür monitörümde sıkıntılı olurdu. 1774563478 Elime gelsin monitör üstteki hocamın yazdığını uygulicam umarım düzelirde kafam rahatlar 😔
  8. yusuf544

Açık kapalı fark etmeden yapıyordu sanırım
  9. yusuf544

Çözüldü✓ Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Ulan vay ..... neyse demiyim şimdi sıkıntı filan olur bana öyle dememişlerdi evde eğer bir sıkıntı ile karşılaşırsanız getirin dediler ama belkide size söylenen gibi geldiğimde en az 5 ölü piksel olmalı değişim için diyebilirlerdi banada orasını bilemem.
  10. yusuf544

Aynı şekil banada öyle dediler demekki artık böyle oluyormuş bende şaşırmıştım acaba uğraşmakmı istemediler diye.ne kadar şaçma bir şey o kadar para vericez siz 2dk kıtusunu açıp pc ye bağlamıyorsun ayıp gerçekten... bende artık vatandan böyle hassas ürünleri almamayı düşünüyorum.
  11. yusuf544

Hocam kesinlikle coil whine ve bu videodaki gibi pc kapanırken böyle bir şey oluyormu diye bakın dp kablosuyla bağlı 200hz de böyle.monitörü servise verdim ne iade nede değişim yaptılar konu açtım bir ayar var onu dneicem eve gelimce umarım düzelir ama yinede siz kontrol edin.
  12. yusuf544

Hocam direk arka taraf plastik çıtır çıtır ses geliyor zaten benim demek istediğim eğer monitöre ellemiceksen zaten ses gelmiyorki.
  13. yusuf544

Hocam vg27aq1a var evet nereye çevirsem çıtır çıtır ediyor fakat zaten bir yerde sabit duracaksa ve ellemeyecekseniz sıkıntı değil bence.
  14. yusuf544

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim eve gelince denicem geri dönüş yaparım
  15. yusuf544

Hocam gerçektenmi boşunamı bu kadar servis ile uğraştım.😮 1774450852 Monitör teslim alınca denicem hocam umarım düzelir.
  16. yusuf544

SELAMÜN ALEYKÜM 2. Monitörümü aldım pcye bağladım falat pc her kapanırken böyle oluyor bu sıkıntıdan dolayo servise gönderdim fakat bu mesaj geldi bana bende ekran kartından şüphelenmeye başladım fakat bu sorun yaşadığım Monitörü taktığım porta öbür monitörümü takınca böyle bir sıkıntı yok...
  17. yusuf544

Yardım Monitördeki bu beyazlıklar nedir

2 monitör takılı öbürü sıkıntısız çalışıyor sonrasında bu sağlam monitörümü bu sıkıntı yaşadığım monitrün portuna taktım oda sıkıntısız çalıştı monitörde sıkıntı kesin yani. 1774446456 Ve ekran kartında sıkıntı olup olmadığını nasol anlicam hocam bilmediğim için soruyorum.
  18. yusuf544

Hocam neden oluyor peki aynı modeli kullanan kişilerde yokda birtek benimki böyle.
  19. yusuf544

İade veya değişim edilmedi ne yapmalıyım. 1774445950 Elimde videosuda var ne yapmalıyım.
  20. yusuf544

Annem için 10.000₺ Telefon önerisi

Hayırlı olsun hocam inanın bu bütçedeki en iyi seçimi yaptınız günlük kullanım amaç zaten.
Geri