1 hafta önce aldım 26 bine ilk aldığım ufak bir hasarlı gelmişti ikinciyi sipariş ettim 4 gün önce geldi bu sefer hasarsız. Ben eski bir televizyondan...
Dün 4-5 bölüm izlemiştim bakayım dedim bir şey yoktu geçmişte şimdi tekrar aynı animeyi izledim geçmişte çince videolar çıktı harbi ne alaka olm dünki...
Harbiden şanssızlık ama bu sefer 3 taksit aldım vade farksız, televizyonu açtılar çok hoşuma gitmişti şimdi tekrar bekleyecez :D bu kargocular az dikkat...
Koskoca amazon bu üründe değişim yapamıyoruz dedi sadece iade seçeneği çıkıyor dedi ulan bizde şans olsa zaten kargo yüzünden ufacık yamukluk olmazdı neyse...
Dostlar televizyon geldi ama ufak da olsa üst panelinde ezik var yetkili servis geldi açtı onlar farketti iade raporu oluşturalım mı dediler bende tamam...
Görmeden niye pişman olalım hocam pişman olmalik bir durum da yok aslında lafin gelişi yazdım sıkıntı yok. Araştırıp aldım zaten aldığım çok önerilmişti...
Hayırlı olsun hocam, uydu yayınları görüntüsu pek iyi degil, görüntü işlemesi olmadığından dolayı ama dijital platformlarında film dizi için idare eder...
Alakası var hocam, bi c6k veya iffalcon u95a izleyince aradaki farki görebilirsiniz.
Nextstar da görüntü işlemcisi yok, her şeyi mediatek 9612-9618 e...
Alakası yok desem abartı olacak fakat kuzenim 55 inç ve 65 inç modelini aldı ikisinden de memnun arada ki fark subwoofer kalitesi sanırım , bende kendi...