Arama sonuçları: *

1. mr.ayano0

Yardım Turknet Dev Zam | İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Biri farklı operatörden geçiş diğeri yeni bağlantı diyor farkları yazıyor bende seninki de aynıdır muhtemelen
  2. mr.ayano0

Yardım Turknet Dev Zam | İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Millenicoma geçiyorsanız kod verim beyler faydalanalım beraber
  3. mr.ayano0

Turknet'in Yeni Zamlı Fiyatları Açıklandı

Temmuzda yansıyacak faturaya diye yeni gelmişti mesaj yani güncel zamdır
  4. mr.ayano0

Ben 3 yıldır kullanıyorum bir kere bile müşteri hizmetleri ile işim olmadı yani hiç sorun yaşamadım oturduğum bölgede, başka yerleri bilemem.
  5. mr.ayano0

Ben 1000 mbpslik millenicom paketi 989 dan 1120 TL oldu diye sövüyordum bunlar daha fazla zam yapmış :D
  6. mr.ayano0

🔥İndirim Machenike K500-M61 Hall Effect Manyetik Klavye 1252 TL (Trendyol Plus Özel)

Geçen millet benzer klavye aldı gönderdi adamlar https://forum.donanimarsivi.com/konu/machenike-k500-m81-manyetik-klavye-1640tl.1233350/
  7. mr.ayano0

Teknik Servis Bilgisayarımdan Gta 5 Oynuyor

Kral adamlar her gün mü oynuyor yoksa yeni mi oldu bu olay biraz daha aç. Şikayetini şu oyunda şu problemi yaşadım diye belirttiysen adamlar deneyebilir ordan yani. Ben garantiye gönderdiğimde geri şifresiz gelmişti benim pc mesela :D
  8. mr.ayano0

Hangi Renk Jbl Tune 520bt Alınır

Gral bunu da bize sorma be :D hangi rengi seviyorsan al geç. Siyah sırıtmaz çoğu şeyde ama laciverti bilemedim
  9. mr.ayano0

🔥İndirim Aprilla Ahc-5038 Şarjlı Saç Sakal Kesme Makinesi 169 TL

Zamanında 50 liraya aldığımız kurukafa ve ejderli tıraş makinesi değil mi bu :D
  10. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

Bu havitte instada reels kaydırırken ani ses kesilmeleri oluyor başka yaşayan var mı veya çözümü nedir :D bi de harbi ses çok az nasıl yükseltiriz
  11. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! Nivea 3 Deodorant 3 Roll On 3 330tl

Terin ıslaklığını ve kokusunu engeller mi? Alınır mı? fiyat epey iyi
  12. mr.ayano0

Kulak içi ne öneriyonuz denemeye değer bişi var mı
  13. mr.ayano0

Ulannnn ekledim ödemeye geçemeden bitti
  14. mr.ayano0

Lucky trend diye bir yer gönderiyor 1599 dan o değil de mi sepette boşa tutmayalım
  15. mr.ayano0

Bende 1599 dan düşmüyor kral nasıl aldın sende de düşmüyor diyordun
  16. mr.ayano0

Y.D Telefon Alıp Kayıt Yaptırmak Mantıklı mı?

Bunları elden ve yüzyüze görüşerek almak daha mantıklı tanıdık bir yer varsa veya kendi şehrinizde bilindik oradan almak daha iyi en azından direkt muhattabın olur. Çoğu server kaydı yapan yerleri de bilirler genelde yönlendirirler.
  17. mr.ayano0

Frame Gen’İ Hangi Oyunlarda Açıyorsunuz?

Fps 90 ın altına düşerse açıyorum dlss mfg falan yoksa saf kas gücünden devam. 1 yıl öncesine kadar anca 2010 ve öncesi oyunları oynatan bi pcm olduğu için şu an 1440p de yüksek fps oyun oynamak benim için nimet :)
  18. mr.ayano0

Dark Souls, Sekiro, Parlword Oyunları İçin Steam Aile Paylaşımı

Kimse burda kendi çıkarı olmadan birini aileye almaz kral milletten istemek yerine bazı sitelerde steam hesabı satıyorlar onlardan al :)
  19. mr.ayano0

🔥İndirim Machenike K500 M81 Manyetik Klavye 1640₺

Ben Ganktan n11 üzerinden Machenike gx30 kulaklık almıştım geldi güzel kulaklık iyi kullanıyorum lakin geçen yıl eylül ayında falan desteğe yazmıştım cevap vermişlerdi ama geçen aylarda hiçbir türlü ulaşılmıyordu desteğe :D elemanlar bir anda kayıp mı olduysa artık
Geri