mr.ayano0 isimli üyenin son içerikleri

1. mr.ayano0

Kasa topladım tavsiyeleri alayım

Kral aynı kasa aynı ram aynı soğutucu bende de var. Benim ramin üstüne geliyor soğutucunun en ön fanı yukarı kaldırmak durumunda kaldım sende gelmiyor mu tek ram var diye mi? 1771612877 Hizalı gibi gördüm de sanırsam seninkide üstüne geliyor. 1771612899 Hayırlı olsun güzel sistem
  2. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Yayına Özel Kod Dağıtılıyor Koşun!!

Adam sonradan şey demişti 2050 TL 2100 TL falan olsun sepetiniz tam 2000 TL olmaz gibi bir şey bundan yandık :D
  3. mr.ayano0

Ordan ekledim usta zaten anker q21i yi eklemiştim.
  4. mr.ayano0

Böyle bi saçmalık olamaz ya 2000 e 750 yi yakaladım ama sepetteki ürün için geçerli değil dedi 2034 TL diye mi geçmedi ?
  5. mr.ayano0

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

Alt sınır falan var mı alışverişin? Direkt 100 TL indirim mi oluyor?
  6. mr.ayano0

🔥İndirim Segotep FZ6 Pro 6x6mm Isı Borulu 1299TL

Sen görmemişsin gral çarşamba açmışlardı
  7. mr.ayano0

YouTube ekranı tam ekran olmuyor Kafayı yicem Lütfen yardım

Microsoft edge den de denedim yine aynısı premium hesapta tam ekran olmuyor normal hesaplarda tam ekran oluyor. 1770988059 Bi de bende şey sorunu başladı kendi kendine 5 saniye sonra video geçiyor bu nasıl bir saçmalıktır :D
  8. mr.ayano0

Aynı tarayıcıda premium hesapta tam ekran olmuyor premium olmayan hesapta tam ekran oluyor opera gx kullanıyorum. Değişik bir şey.
  9. mr.ayano0

Evet sanırsam premium hesap kaynaklı bir sorun premium olmayan hesaplarda tam ekran oluyor.
  10. mr.ayano0

Olm harbi sabah yoktu böyle bişi şimdi girdim tam ekran olmuyor nolmuş la durduk yere :D
  11. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! Bioblas şampuan 3 adet alımda tanesi 46 TL

Kız gibi kokar mıyız :D Yorumları güzel gibi. İnce saçlıyım genetik de kötü dökülme yavaştan başladı erkek olarak alınır mı ? Kadınlar için falan yazmıyor herhalde :D
  12. mr.ayano0

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

Aktif premiumun var mıydı yoksa normal hesap mıydı? Biri premium hesapsanız olmuyor tarzı bişi demişti de
  13. mr.ayano0

Tek elimle oynayabileceğim oyun var mı?

İlgin varsa Europa universalis serisi öneririm herkese gitmez ama sadece mouse ile oynarsın :D Belki cities skylines da gider. Genel olarak şehir kurma, strateji oyunlarına kalıyorsun sadece mouse ile oynamak istesen
  14. mr.ayano0

Tek elimle oynayabileceğim oyun var mı?

Öncelikle geçmiş olsun. Daha çok yönetim tarzı oyunlar oynayabilirsin gibi Paradox oyunları tarzı
  15. mr.ayano0

Yardım Secuzi LG 3601 ölü bölge

Yani evet Nfs de denedim rt ve lt tuşlarının algılama mesafesi çok tatmin edici değil arabayla yavaş gitmek istesen uğraşıyorsun biraz ama millet zaten tetik mesafesinin kısalığından bahsetmişti sanırım bu fiyata budur yine uygun gibi :)
Geri