mr.ayano0 isimli üyenin son içerikleri

1. mr.ayano0

45 binliralık Yeni Sistemim Hakkında Görüşler, ve psu önerisi

Dostum konu hakkında yorum yapmayacağım ama ekran kartının altına düz tutacak bişi koy ki düz kalsın çok yamuk duruyor içim acıdı :D
  2. mr.ayano0

🔥Under Armour 10 Erkek Koşu Ayakkabısı (1.405TL)🔥

Bu modeli mi aldın usta ve numara olarak büyük alın diyorlar sen naptın
  3. mr.ayano0

🔥İndirim Klavye ,Telefon ,Kamera Temizleme Kiti 20 in 1 107 Tl Sheinden ( Yeni hesap gerekir )

Çektim bi tane 20 lik kit dandik bişi değildir umarım
  4. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! Eşofman Altı 2 adet alımda tanesi 230 TL

İki tanesi toplam 230 oluyor sandım :(
  5. mr.ayano0

İnce hesap 5060ti sistem 45k

İncehesaptan alacaksan yarını bekle usta az da olsa indirim oluyor yarın tekrar konu aç yardımcı olurlar 1763669298 Kasaları değiştiriyorlar genelde ama 5060Ti ler 40k bandında oluyor
  6. mr.ayano0

Amazon Hesabım Kilitlendi

Ne yaptın da kitlendi kanka :D
  7. mr.ayano0

Arkadaşlar 7500 f için soğutucu öneri

Bana o kadar katı çıkmıştı ki başka almak zorunda kaldım ondan dedim. Bi an kendi tecrübemi düşünerek yazdım :D
  8. mr.ayano0

Ben kullanıyorum iyi bir termal macun da alırsan yük altında 70 dereceyi geçmemesi lazım
  9. mr.ayano0

https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili
  10. mr.ayano0

Telefon kapanıp açılınca sinyal gidiyor

Dostum ben sorunu şu çözümle çözdüm : "1 sime kendi hattınızı diğer sime kullanmadığınız bir hattı takın ve kullanmadığınız hattı sim ayarlarından kapatın düzeldi bende bu şekilde." miui türkiye forumunda konuyu araştırabilirsin. 1763625980 .
  11. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! KOD BİTTİ 🔥1169 TL - Adidas sportswear fx3624

Millet yarım numara büyük alın cart curt yazmış yorumlara ama sen bilirsin
  12. mr.ayano0

Witcher 3 oynanır mı?

Usta 50 Tl ye almışsın zaten hikayeli rpg tarzı oyunları seviyorsan müq oyun
  13. mr.ayano0

Başka forumda bir çözüm yazmışlar ama tam anlayamadım https://forum.miuiturkiye.net/konu/poco-x7-pro-yeniden-baslatinca-hat-okumuyor.158670/page-3 düzeldi diyenler olmuş yani
  14. mr.ayano0

Bence sorun kaçak cihazlara güncelleme gelince imei gitmesi :D hepimizin imeisi yok gibi çünkü hyper os 3 gelseydi server kayıt atardık. Bazı forumlarda sorunu çözdüğünü yazmışlar server kayıtın.
Geri