mr.ayano0 isimli üyenin son içerikleri

1. mr.ayano0

Shein indirimli ürünler

Bizim 14 Ocak siparişleri sona kalır gibi sheinde siparişleri kesti zaten biraz daha sabır...
  2. mr.ayano0

🔥İndirim Fascholle Dynamic Oyuncu Koltuğu 3799₺!

Dik oturuş durumu falan nasıl usta ders falan çalışmam lazım uzun süreli oturmalarda denedin mi alasım geldi koltuğu danışayım biraz
  3. mr.ayano0

🔥İndirim Fascholle Dynamic Oyuncu Koltuğu 3799₺!

Hoşuma gitti de kalite nasıl usta bı de ön sipariş ne 13-20 Şubat diyor :D koltuk lazım yav
  4. mr.ayano0

Shein indirimli ürünler

Benimde bu aşamada bi ürün vardı bunlarda mı gelmiyormuş artık? Bide yükleme tamamlandı bildirimi olan var o gelir herhal ya
  5. mr.ayano0

Shein indirimli ürünler

12 Ocakları indiriyorlar sanırsam sıra elbet bize de gelecek
  6. mr.ayano0

Shein indirimli ürünler

Biz sonsuz bekleyişe devam. Bu 14 ocak mıydı 12 ocak mıydı
  7. mr.ayano0

Shein indirimli ürünler

Gün geçtikçe umudumuzu kaybediyoruz...
  8. mr.ayano0

Yardım Gank Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum

Önceki destek mesajım epey önceydi onda yardımcı olmuşlardı. Şu an pazartesi mesaj yazmıştım ona dönmediler iletilmedi bile benimde aciliyetim olmadığından darlamadım sorunları ne acaba bilmiyorum :D
  9. mr.ayano0

O kadar değil usta da zamanında destekten cevap almıştım kulaklığım için yardımcı olmaya çalışmışlardı da şimdi dönmemeleri de garip yani
  10. mr.ayano0

Bende pazartesi wpden bir sorun için yazmıştım iletilmedi bile beni engellediler falan sanmıştım :D
  11. mr.ayano0

🔥İndirim KTC H27T22C 27" QHD (2K) 180Hz 1ms Fast IPS Gaming Monitör – 6999 TL

Gayet iyi monitör tam f/p bi ara kalkmıştı piyasadan geri getirmişler demekki
  12. mr.ayano0

Shein indirimli ürünler

O zaman kimin uçaktan haberi olur ki?
  13. mr.ayano0

Shein indirimli ürünler

Sabah ilk iş arayacağım usta bu 10.43 te inen uçak nerede sorulmalı :d
  14. mr.ayano0

Shein indirimli ürünler

Etrafta çok bilgi kirliliği var usta ya daha hala 1 şubat mı 6 şubat mı bilgisi var :) bi forumdaş bilgilendirmişti ama insan kıllanıyor işte
  15. mr.ayano0

Shein indirimli ürünler

Durmasa hiçbir derdimiz olmayacak zaten de :D biraz işin sonrasındayız aslında burda düşük fiyatlara alıyoruz ama gümrüğe sonradan girerse ne olur ne masraf çıkar sorunumuz.
Geri