1 hafta önce aldım 26 bine ilk aldığım ufak bir hasarlı gelmişti ikinciyi sipariş ettim 4 gün önce geldi bu sefer hasarsız. Ben eski bir televizyondan geçtiğim için kalitesi çok iyi geldi ama yorumdaki arkadaşlar iyi yermiş tv yi 24 bine başka ne alınır ki? herkes bütçe arttıramıyor sonuçta
Dün 4-5 bölüm izlemiştim bakayım dedim bir şey yoktu geçmişte şimdi tekrar aynı animeyi izledim geçmişte çince videolar çıktı harbi ne alaka olm dünki geçmişte bir şey yok ama
Harbiden şanssızlık ama bu sefer 3 taksit aldım vade farksız, televizyonu açtılar çok hoşuma gitmişti şimdi tekrar bekleyecez :D bu kargocular az dikkat etseler var ya çağ atlayacaz
Koskoca amazon bu üründe değişim yapamıyoruz dedi sadece iade seçeneği çıkıyor dedi ulan bizde şans olsa zaten kargo yüzünden ufacık yamukluk olmazdı neyse en azından fiyat değişmeden sipariş verdim tekrardan
Dostlar televizyon geldi ama ufak da olsa üst panelinde ezik var yetkili servis geldi açtı onlar farketti iade raporu oluşturalım mı dediler bende tamam dedim ama iade değil direkt değişim alabilir miyim geri uğraşmak istemiyorum kartta limit de yok zaten :D
1788426925
Bi akıl verin canım...
Görmeden niye pişman olalım hocam pişman olmalik bir durum da yok aslında lafin gelişi yazdım sıkıntı yok. Araştırıp aldım zaten aldığım çok önerilmişti başka forumlardada araştırmadan iş yapılmaz bu devirde
Kral bizim eski TV 43 inchlik 1080p olan 8 yıllık bi TV olduğu için ne alsak güzel görünür gibi geliyor bana yine de eyvallah aldık bı kere pişman olmayız inşallah
Bunu gördüm ama 1 hafta önce 24 k olması içimi acıtıyor 28 k da verilir mi daha alternatifleri var mı eski tv miz çok dandik olduğu için ne kullansak harika gelecektir diye düşünüyorum ama almışken de uzunca bir süre götürmesini istiyorum ne dersiniz
Dostlar selamlar 7 yıldır kullandığımız 43 inchlik vestel televizyon dün bozuldu yeni bir televizyon arayışındayım ama kafam çok karışık ne kadar bütçelere çıkmalıyım ne marka almalıyım bir fikrim yok.
55 inch büyüklük yeter gibi önerilerinizi bekliyorum bir akıl verin lütfen :)