Bunu gördüm ama 1 hafta önce 24 k olması içimi acıtıyor 28 k da verilir mi daha alternatifleri var mı eski tv miz çok dandik olduğu için ne kullansak harika gelecektir diye düşünüyorum ama almışken de uzunca bir süre götürmesini istiyorum ne dersiniz
Dostlar selamlar 7 yıldır kullandığımız 43 inchlik vestel televizyon dün bozuldu yeni bir televizyon arayışındayım ama kafam çok karışık ne kadar bütçelere çıkmalıyım ne marka almalıyım bir fikrim yok.
55 inch büyüklük yeter gibi önerilerinizi bekliyorum bir akıl verin lütfen :)
Bende garanti Bonus var 3 taksit var sadece buna sanırım değişen bir şey mi o taksit fırsatı ki? Ben boyuttan emin olamadım bi teknoloji mağazasına gidip tabletleri görmem lazım ama aklıma yattı boyut harici eyvallah bilgiler için
Alasım var da nisanda 16.800 ü görmüş tekrar bu tarz bi indirim olursa içim cız eder abi benim tekrar indirime girer mi acaba?. En son kullandığım tablet samsung tab 3 lite :D o derece uzağım piyasaya ekran boyutu falan ne tatmin eder hiç bilmiyorum. Ders için alacağım taksit de olsa iyi olur...
Beklemedeyim kral bende tablet bakıyorum şu an bu fiyatlara alsam mı kasımı mı beklesem çok mu uzak olur diye soru işaretleri var kafamda ne yapsam bilemiyorum
ben 3 aylıklardan alıyorum kullanıyorum yorumları iyi olan satıcılardan alırsanız sorun olmaz. Microsoft tarafından da bi sorun olacağını sanmıyorum neye ban atacaklarki :D. Ama kendi launcherı olan oyunlar yok EA oyunları gibi falan yine de epey oyun var ucuza geliyor epey
Hocam hem sakalı 0 a yakın alan hem de vücut kılını kesebilecek güçte bir öneriniz var mı kullandıklarınızdan ? epeydir araştırıyorum sakalı kesen vücüdu alamıyor, vücut için olan sakalı 0 a yakın kesmiyor napcam şaşırdım iki taneye para vermek de istemiyorum :D