Sende 5G vardı bende direkt yoktu imei kaynaklı ama düzelttim. Simi başka telefona takıp orada aktif edip sonra kendi telime takarak şu an kullanıyorum. Hız testinde falanda 300 mbps gördüm ben
Dışında koruma olsa bile yapıyorlar bende sistem göndermiştim bana nasıl geldiyse aynı şekilde kutusuna koyup köpüklerini koydum yine de bunu hep imzalattırıyorlar sanırsam.
Bende de server kayıt X7 pro var bende 5g bile yazmıyor :D gelmez herhalde kıytırık bı telefonla IMEI attılarsa
1775022396
Telefon direkt 5G uyumlu değil diyor bu imeiden mi kaynaklı? :)
Ben artık anlatmıyorum her zamankinden olsun diyorum(7 yıldır aynı yere gidiyorum) kendi bildiğine göre yapıyor :D ilk 1 2 hafta saç Allaha emanet dursada sonradan düzgün bir hal alıyor bu da garip bişi :)
Bunun titreşim ayarını nasıl yapıyoruz çok garip titriyor la :D ben böyle bişi görmedim içinde bişi var dönmeye çalışıyor gibi
1774615343
Harbiden dönüyormuş şimdi farkettim küçük pencere gibi olan yerdeki şey :D
Zamanında çokça Underground ve Most wanted oynamış biri olarak oyun tuning açısından tatmin etti beni çok oynayamasamda. Arada bı girip müzikle araba sürüp çıkıyorum gamepad ile sürüş keyfi başka boyuta çıkıyor first person kamera modunda :) Yeni nesil araba oyunları çok arcade olmuşlar sarmıyor...
Kral ben oyunu senin bi yorumundan görüp indirmiştim mobilde vardı ama pc de olduğunu bilmiyordum oyunu çok oynayamadım zamanım olmadığından. Bir gün düzgün oynayamaya başlarsam modifiye işlerine girişmeyi düşünüyorum. Sadece toyotanın bi arabasını wallpaperdaki hale benzetmiştim oynayışımda :D
Millenicom un 1000 mbps tarifesini kullanıyorum her oyunu dakikalar içinde yükleyip silebilmek çok güzel bence herkeste olması gereken bişi :D
100 mbpsye geri düşemem sanırsam artık