mr.ayano0 isimli üyenin son içerikleri

1. mr.ayano0

30 Bin TL Ye Televizyon Önerisi

Bunu gördüm ama 1 hafta önce 24 k olması içimi acıtıyor 28 k da verilir mi daha alternatifleri var mı eski tv miz çok dandik olduğu için ne kullansak harika gelecektir diye düşünüyorum ama almışken de uzunca bir süre götürmesini istiyorum ne dersiniz
  2. mr.ayano0

30 Bin TL Ye Televizyon Önerisi

Dostlar selamlar 7 yıldır kullandığımız 43 inchlik vestel televizyon dün bozuldu yeni bir televizyon arayışındayım ama kafam çok karışık ne kadar bütçelere çıkmalıyım ne marka almalıyım bir fikrim yok. 55 inch büyüklük yeter gibi önerilerinizi bekliyorum bir akıl verin lütfen :)
  3. mr.ayano0

Lenovo Yoga Tab: Fiyat/Performans Canavarı

Bende garanti Bonus var 3 taksit var sadece buna sanırım değişen bir şey mi o taksit fırsatı ki? Ben boyuttan emin olamadım bi teknoloji mağazasına gidip tabletleri görmem lazım ama aklıma yattı boyut harici eyvallah bilgiler için
  4. mr.ayano0

Lenovo Yoga Tab: Fiyat/Performans Canavarı

Alasım var da nisanda 16.800 ü görmüş tekrar bu tarz bi indirim olursa içim cız eder abi benim tekrar indirime girer mi acaba?. En son kullandığım tablet samsung tab 3 lite :D o derece uzağım piyasaya ekran boyutu falan ne tatmin eder hiç bilmiyorum. Ders için alacağım taksit de olsa iyi olur...
  5. mr.ayano0

Video İzlemek ve Ders Çalışmak İçin Tablet

Beklemedeyim kral bende tablet bakıyorum şu an bu fiyatlara alsam mı kasımı mı beklesem çok mu uzak olur diye soru işaretleri var kafamda ne yapsam bilemiyorum
  6. mr.ayano0

Migros | 2 Al 1 Öde | Activia Doğal Probiyotik X 8 114,50'a Geliyor.

Money iade bize ters hacı
  7. mr.ayano0

1 Yıllık Gamepass PC Satın Alınır mı

Normal Microsoft hesabı girişi direkt başka bir şey yok
  8. mr.ayano0

1 Yıllık Gamepass PC Satın Alınır mı

ben 3 aylıklardan alıyorum kullanıyorum yorumları iyi olan satıcılardan alırsanız sorun olmaz. Microsoft tarafından da bi sorun olacağını sanmıyorum neye ban atacaklarki :D. Ama kendi launcherı olan oyunlar yok EA oyunları gibi falan yine de epey oyun var ucuza geliyor epey
  9. mr.ayano0

🔥İndirim Xiaomi Uniblade Düzeltici 1.599 TL

Hocam hem sakalı 0 a yakın alan hem de vücut kılını kesebilecek güçte bir öneriniz var mı kullandıklarınızdan ? epeydir araştırıyorum sakalı kesen vücüdu alamıyor, vücut için olan sakalı 0 a yakın kesmiyor napcam şaşırdım iki taneye para vermek de istemiyorum :D
  10. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! Phılıps 3000 Serisi 7'si 1 Arada Erkek Bakım Seti 947 TL

Valla lazımdı makine ya alabileydim iyiydi. Adrese teslim uygun değildi mağazada stok da görünmüyordu direkt bitikdi herhalde
  11. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! Phılıps 3000 Serisi 7'si 1 Arada Erkek Bakım Seti 947 TL

Açtığın an tıkladım aldırmıyordu
  12. mr.ayano0

🔥İndirim Klasse Pro 70x30 Mouse Pad White Map Lines 300 TL

Bunları makasla falan kesebilme imkanımız var mı(yokmuş :D) bana 55x35 falan bişi lazım bulunmuyor hiç eni 30 olsada olur da 70 uzun kalıyor
  13. mr.ayano0

Nvidia App Ücretsiz Nitro Dağıtıyor

Abe ben anlamadım 3 aylık beleş değil mi 1 ay sonra 3.85 dolar diyor başımıza iş çıkar mı sonra? kodu kopyala yapıştır yaptım buraya attı napcaz?
  14. mr.ayano0

Yks Sonuçları Açıklandı 🔥🔥🔥

23 ten falan kötü gelmiş la milletin sıralama
  15. mr.ayano0

❌İndirim Bitti! ❗Sınırsız❗Hayatpay Trendyolgo Yemek 800/400 Kupon

Yanlış olmuş yazdığım şey.
Geri