AlabiliyorsunMoney özellikli kart dediği ne oluyor hesabıma tanımlı money kartım var zaten normal kredi kartı ile ödeyince alamıyor muyuz?
Rica ederim farketmiyor kredi kartı ile ödemedede geçiyor taksit avantajı olurdu.Teşekkürler hocam, maması azalmıştı bizimkinin hemen aldım. Money cüzdana yükleyip öyle aldım daha garanti olsun diye
ne aldınız ki böyle oldu bizde alakbende direkt sepet tutarından kesti 1200 liraya bi kamyon malzeme almış oldum karttan 1200 çekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Gelip buraya boş yapacağına siteye girip hangi ürünler kimin onu yazacaksın boykota destek verenler onları almayı tercih etmeyebilir.Boykot yapıldığı için büyük ihtimalle böyle indirime girilmiş.Azıcık şerefiniz varsa almayın aldırmayın.
Bahçedeki kedilere 15 kg mama evdekine de yaş mama , stick mama aldımne aldınız ki böyle oldu bizde alak
Direkt migros boykotne aldınız ki böyle oldu bizde alak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gelip buraya boş yapacağına siteye girip hangi ürünler kimin onu yazacaksın boykota destek verenler onları almayı tercih etmeyebilir.
Money iadesi demek money kartınıza yüklenmesi demek. Kredi kartı nakit neyle öderseniz ödeyin money puanı olarak yüklenecek.ne alaka ben baska bir sey soyledim baska bir uygulamanın kartını kullansam money geri ödemesi geliyor mu
Hocam boykotla alakası yok, zaten indirimli sundukları fiyat şu an onlineda satılan fiyatlara yakın. Yeni uygulaması olduğu için böyle kampanya yapmışlar. Makyaj ürünlerinde de Migros Hemende de aynı şeyi yaptılar.Boykot yapıldığı için büyük ihtimalle böyle indirime girilmiş.Azıcık şerefiniz varsa almayın aldırmayın.
dün bende gözüküyordu kampanyadaki ürünler bölgesel olarak değişiklik gösteriyor. Müşteri hizmetlerine sorabilirsinfelicia 12 kg olan çok ucuza geliyor ama %50 iade bannerina tıkladığımda orada gözükmüyor tüm ürünlerde geçerli değil mi acaba ?
Ne konuda boykot?Direkt migros boykotBu foruma girmesini biliyorsan boykot listesine de bakabilirsin.Boş yapma diyor birde.3 5 kurus indirim icin her şeyi unutan lavuk.
Yandas parti sirketleri.Ne konuda boykot?
Bir de utanmadan şeref falan yazmışsın ben de İsrail'i boykot ediyorsun sandım yazık haline zavallıYandas parti sirketleri.
Laikliğin elden giderkende öyle demeye başlarsın.Bir de utanmadan şeref falan yazmışsın ben de İsrail'i boykot ediyorsun sandım yazık haline zavallı