Playstation + film + dizi akar diye düşünüyorum genelde karasal yayınlık çok bir şey olmaz gibi
1782405077
Salona hue veya benzeri led döşemeyi planlıyorum...
S90F de QD Oled var 65 inçe özel o çok iyi diğer boyutlar Woled.
C5 ile yan yana bakmıştım mağazada S90F nin renkleri olsun parlaklığı olsun S95F ve G5...
Çek geçerli fakat şöyle bir durum var web üzerinden alınca; üstüne kalan tutarı kredi kartına geçemiyorsun bunu yapmak için şubeye gitmek lazım diye...
Evet dediğim iade mevzuları ile yakın oluyor anca. Bu arada alcaksanız gece indiriminden alın S90Fi 105K ya LG yi de 85K ya gördüm bu son 2 hafta içinde...
Benim içimden Samsung geçiyor ama o fiyatlar hiç içimden geçmiyor :D
1782394448
Hocam keşke öyle yapabilsem ama MediaMarkt'ta çekim mevcut 80k civarı ondan...
Yeni seri çıktı zaten ama fiyatını hak eden bir cihaz var mı dersen yok bence. Çok ufak iyisi ama çok daha yüksek fiyat var hepsinde.
Ama çeyize TV almak...
S90F müthiş bu arada C5in yanında. Renkleri çok iyi veriyor QD paneli olduğu için. Yenisi de eskisinden kötü garip bir şekilde bu serinin ama fiyat pahalı...
Tahmini olarak Aralık-Ocak diye düşünüyorum, benim endişem maalesef fiyatların orantısız bir şekilde düzenlenmesi :/
1782393517
Önerilerde görmemiştim...
Samsung tarafına göre daha cazip geldi. Gidip incelediğimde hoş gözüküyordu tabii uzun kullanım konusunda hiçbir fikrim yok. Yıllardır ips kullanıyorum :D
Arkadaşlar selamlar,
Çeyiz için televizyon almayı planlıyorum ve elimdeki bir çeki değerlendirmek istiyorum. Normalde bütçemi yıl sonuna göre ayarlamıştım...