Ctnkaya isimli üyenin son içerikleri

1. Ctnkaya

🔥İndirim Fakir F-Air Hava Temizleyici (Gri) 11996 TL

Bence pahalı; bu fiyatlara çıkılmışken Philips alınabilir. Ama bir istisnası var: Bu cihaz bence sadece nemli yerlerde mantıklı. İç kesimlere geçildiğinde ise kesinlikle nemlendiricili hava temizleyicileri öneririm.
  2. Ctnkaya

🔥İndirim Türk Telekom Bölgesel İnternet Fırsat Kampanyası

Biz bu pakete razıyız ya :D Her ay epin veriyorlar
  3. Ctnkaya

7799 TL Vestel Sp 200 Su Sebili

Neden olmasın :D
  4. Ctnkaya

🔥İndirim Nankang 265/35r22 102v Sp-7 Yaz Lastiği (2023) 1218 TL

Özellikle Ankara için Continental'i değişmem neye yakalanacağınız belli olmuyor.
  5. Ctnkaya

7799 TL Vestel Sp 200 Su Sebili

Alttan olan modelleri tavsiye ederim arkadaşlar şu ürün gibi; https://www.amazon.com.tr/dp/B0DMWXL2C6/ref=asc_df_B0DMWXL2C61780314660000/?creative=380333&creativeASIN=B0DMWXL2C6&linkCode=asn&tag=gpaid-wsite-bbspo-amz-21
  6. Ctnkaya

Airpods Pro 2'de Gürültü Engelleme ve Diğer Modlar Çalışmıyor

Tespit için herhangi bir ücretlendirme oluyor mu hocam ?
  7. Ctnkaya

Airpods Pro 2'de Gürültü Engelleme ve Diğer Modlar Çalışmıyor

Arkadaşlar selam, Yaklaşık 2 yıldır kullandığım AirPods Pro 2 kulaklığımda son zamanlarda gürültü engelleme ve farkındalık modu çalışmamaya başladı. Modlar arasında geçiş yaparken sesli bildirim geliyor ancak kulaklık gerçekten moda geçmiyor. İnternette gördüğüm öneriler üzerine ızgaraları...
  8. Ctnkaya

🔥İndirim Tcl 55c6k 🔥 44.999 TL 🔥 Son 2 Ürün

Specleri güzel duruyor eyvallah da Lg C5'de güzel göz kırpıyor ben de onu tercih edeceğim gibi :D
  9. Ctnkaya

❌İndirim Bitti! 16 GB Rtx 5060ti 18606 Tl

Arkadaş aradı sepette 33k gözüküyor demiş müşteri temsilcisi
  10. Ctnkaya

🔥İndirim Nzxt C850 850w 80+ Gold Core 4.999 Tl Mağaza Stoklu Sadece

Ankara'da olsaydı hemen yola çıkmıştım :D
  11. Ctnkaya

Bios Update Sonrası Fps Düşüşü

Açıklamalardan belki uyuşan bir şey vardır diye düşünmüştüm. Eski sürümde stabiliteyi yakaladıysanız hiç bozmaya gerek yok. :D
  12. Ctnkaya

Bios Update Sonrası Fps Düşüşü

Hocam aynı sorunu bende yaşıyordum ama bendeki problem bios sürümünün eski olmasından kaynaklıymış. FB7 vardı güncele çektim mini droplar, görüntüdeki çamurlaşmalar kayboldu. Gelen güncellemelerde şu şekilde:
  13. Ctnkaya

🔥İndirim Arctis Nova Elite 34.799₺!

Arkadaşlar, her ürün her kitleye hitap etmek zorunda değil. İlgilenen arkadaşların etkileşime geçmesine izin verelim.
  14. Ctnkaya

Ortalama 750.000 TL'ye ilk araba önerisi

Hocam uçup kaçmıyayım benim işimi görsün niyetindeysen Clio veya Egea derim. Eğer bütçe biraz daha yukarıda olsa VAG(2011-2015) grubuna yönel derdim fakat fiyatlar çok uçtu. Tertemiz bir 1.4 Egea işi fazlasıyla görür.
  15. Ctnkaya

🔥🔥Assassin's Creed Black Flag Resynced Tanıtıldı🔥🔥

AC2 - Odyssey ve Black Flag'in yeri çok ayrı bende tekrar oynanır bu oyun
Geri