Ctnkaya isimli üyenin son içerikleri

1. Ctnkaya

Sizce Bmw 4.20i ile Başlamak Mantıklı mı?

200 binde şanzıman revize istedi benim arabada(golf); algıdan başka bir şey değil hocam bu. Özellikle 2020'den sonra bu durum daha da azaldı. Audi alıp hem şehir içinde hem de uzun yolda keyif yapılır.
  2. Ctnkaya

3. Gta 6 Sızıntı Videosu Paylaşıldı !

Asıl SA-MP ve MTA'yı özledim ben. Deli gibi modifye yapıp rollenirdik
  3. Ctnkaya

❌İndirim Bitti! Beats Studio Buds 7k Yerine 2499tl Seçili Kartlara Vadesiz 6 Taksit

Orta-Üst segment öyle değil hocam bence. Airpods tarafında özellikle.
  4. Ctnkaya

Iphone 17 Aşırı Hücresel Veri Tüketimi

Yıllardır kullanıyorum ilk kez başıma böyle bir şey geldi, trafikte farkettim daha da sinir oldum anlamadım gitti 1786993411 Bu arkadaş açıktı birde böyle deneyelim bakalım
  5. Ctnkaya

Yok hocam direkt Genel olarak gözüküyor 1786992894 Burada da sistem servisleri olarak gözüküyor.
  6. Ctnkaya

Arkadaşlar selamlar, Özellikle son 2-3 gündür anlayamadığım bir nedenden dolayı telefonum çok hızlı bir şekilde internet paketimi bitiriyor ve ısınıyor. Uygulamalar ve iCloud üzerinden kısıtlamalar yapmayı denedim, fakat hepsi kapalı olmasına rağmen bugün aldığım paketin 4 GB'lık kısmını 10-15...
  7. Ctnkaya

❌İndirim Bitti! Roborock Qrevo L Pro Akıllı Robot Süpürge 37.729 TL

Kullanan var mı, önerir misiniz ?
  8. Ctnkaya

$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

2020'de açmıştım 125 dolar verdi, eyvallah hocam.
  9. Ctnkaya

Çözüldü✓ Warzone Stutter Sorunu Çözümü

Çözüm için #rez aynı sorun bende de var çözemedim halen
  10. Ctnkaya

🔥İndirim Uniqamp ® Ergo™ Ultra Hafif Ergonomik Katlanır Kamp Sandalyesi 749 TL

Hamak gibi sarıyor da her şeyi halledip alacaksın bunu öyle bir şey
  11. Ctnkaya

🔥İndirim Uniqamp ® Ergo™ Ultra Hafif Ergonomik Katlanır Kamp Sandalyesi 749 TL

Aracı değiştirir değiştirmez hedefim budur ya..
  12. Ctnkaya

🚗 Havit W3126 25w Qi2.2 Soğutuculu Araç Içi Şarj Cihazı 🚗 - 1.399,00 TL

Bir süredir fiyatının düşmesini bekliyordum 1899Tl civarlarındaydı; 1399Tl'ye düşmüş. Arayan arkadaşlar varsa bakabilirler.
  13. Ctnkaya

🔥İndirim İstanbul-Seul Gidiş Dönüş Uçak Bileti 25.814₺!

THY dışında uzun yol yorar, bunu bilerek alın bence ( Japonya, Kore,Amerika vs.)
  14. Ctnkaya

Televizyon Tavsiyesi: Samsung 65s95f ve LG 65c64la

S90F aldım arkadaşlar güzel bir kampanya vardı ondan faydalandım, yardımlarınız için teşekkür ederim.
  15. Ctnkaya

Televizyon Tavsiyesi: Samsung 65s95f ve LG 65c64la

Teşekkür ederim hocam, tekrardan şubeye gidip inceleyeceğim gibi bu gidişle :D S90F'i de katıyorum bu yarışmaya 3'ü arasında karar vereceğim
Geri