Geçtiğimiz hafta aynı laptopun 3D'sini arkadaşa aldırdım şuanlık oda çok memnun iyi ki almışım diyor. Ya hocam ben zamanında çok düşündüm Msi alma tarafındaydım ama bu arkadaşın da 300hz mevzusu çok hoşuma gitti geriye dönüp baktığımda da iyi ki almışım diyorum aşırı keyifli makina.
Selamlar hocam. Yukarıda da bahsettiğim gibi değerler hala aynı. Şuanda Fedora-ubuntu-Windows var cihaz üzerinde. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece RTX 5000 serisi için Blackwell olduğudan dolayı driverlar Linux tarafında biraz uğraştırıyor o kadar onun dışında yataktayken çokça 2k full...
İkinci monitör olarak VA panel kullanıyorum. Dikey konumda işimi gayet iyi görüyor. Tabii ki bir IPS performansı yok ama angarya işlerimi orada hallediyorum. Bu amaçla kullanacaksanız bir sorun yaşamazsınız.
Monitör kollarını yeni kurdum test amaçlı çekmiştim ondan dolayı ışıklar biraz patlamış.
Patlasın iyi gider derken hangi veriye dayanarak söylüyorsun bunu? PSU'da endüstriyel OVP, OCP, SCP, OPP, OTP ve UVP korumalarının hepsi tam. Şebekeye yıldırım düşmediği sürece bu cihazın patlaması değil, en fazla sistemin kendini korumaya alıp kapanması söz konusu olur. Bana bu modelin...
Arkadaşlar selamlar,
başlıktaki ürünü alacağım fakat 2024-2026 gibi farklı modelleri var. Yıl önemli mi ? Değecek farklılıklar var mı aralarında ?
2024 => https://www.hepsiburada.com/nb-north-bayou-f80-17-30-amortisorlu-2-9-kg-monitor-standi-2024-gray-edition-pm-HBC0000BMSSKL
2026 =>...
Forumda bir ürünü bizzat deneyimlemeden keskin yorumlar yapan çok fazla kişi görüyorum. Tabii ki herkes fikrini belirtebilir, buna saygım sonsuz; ancak tecrübe etmediği bir şeyi bu kadar fanatikçe savunmak bana çok absürt geliyor.
Daha dün Trio modeline giriş seviyesi dendiğini gördüm. Çok söze...