Hocam uçup kaçmıyayım benim işimi görsün niyetindeysen Clio veya Egea derim. Eğer bütçe biraz daha yukarıda olsa VAG(2011-2015) grubuna yönel derdim fakat fiyatlar çok uçtu. Tertemiz bir 1.4 Egea işi fazlasıyla görür.
Aynen dostum bildiğin gibi takıl sen. Senin gibi vizyonsuz, üslup yoksunu tiplerden tavsiye alacak değilim. Sadece kurduğun şu cümlelere bakarak bile ne kadar kalitesiz biri olduğun net anlaşılıyor zaten. Hadi, iyi akşamlar sana.
Önce o üslubuna çeki düzen ver, karşında çocuk yok. Bana 'gerzo' diyerek laf yetiştireceğine kime neyi savunduğuna bir bak. Ben o linki 'git illa bu satıcıdan kaçak cihaz al' diye değil, sadece model anlaşılsın diye örnek attım. Nitekim kendi cihazımı da bizzat MediaMarkt'tan TR garantili olarak...
Arkadaşlar selamlar,
Aşağıdaki monitör 4 yıl önce Netflix oldu. O zamandan beri depoda bekletiyorum.
Bu monitörü tekrardan canlandırmak şu anki şartlarda yeni bir monitör fiyatına denk gelir mi? Bir öneriniz var mıdır?
Arkadaşlar selamlar,
Ryzen 7 9800X3D'ye geçiş yapıyorum. Bu nedenle işlemcimi elden çıkarmak istiyorum. Şu anda güncel ikinci el piyasasına hakim değilim , CPU'nun yanında gelen stock fanı hiç kullanmadım.
Ekstra olarak Corsair VS650'dan 1000W'ye geçtiğimden dolayı artık kullanmıyorum...
Farklı bir durumdan dolayı şimdi tekrardan bakmam gerekti de, sinerji tarafı veriliyor denmişti bu arkadaş galiba en ucuzu
https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryzen-7-9800x3d-520-ghz-8-cekirdek-104mb-am5-4nm-islemci-tray-p-52482?srsltid=AfmBOoo0BOJSFv0nqZfMDCQN-gecVDoOUNYlNcch5i4of3-sDPSdl1ga
Arkadaşlar şuanda Crimson Desert veren en uygun yer neresiydi ?
@sezerbey98 hocam siz en son detaylı bir araştırma yapmıştınız şuan önerdiğiniz satıcı var mıydı ?