Herkese merhaba.
Yeni bir televizyon arayışındayım ve Samsung 65S95F ile LG 65C64LA modelleri arasında kararsız kaldım. Şu an acelem yok, takipte kalıp indirime girmesini bekleyeceğim. Benim için en önemli kriter uzun ömürlülük. Panel sıkıntısı yaratmayacak, arayüzü kasmayacak ve beni yıllarca...
Arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var. Yaklaşık 2 yıldır Dareu A950 Pro 4K kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ancak görüyorum ki bazı arkadaşlar, iyi ekipman kullanmalarına rağmen belirli aralıklarla ürünlerini yeniliyor veya üst modellere geçiyor.
Sizce bir fareyi değiştirme zamanı ne zaman...
Playstation + film + dizi akar diye düşünüyorum genelde karasal yayınlık çok bir şey olmaz gibi
1782405077
Salona hue veya benzeri led döşemeyi planlıyorum oled'in renk paleti bambaşka ya
Çek geçerli fakat şöyle bir durum var web üzerinden alınca; üstüne kalan tutarı kredi kartına geçemiyorsun bunu yapmak için şubeye gitmek lazım diye hatırlıyorum yine de kampanyayı takip edeyim belki o tutarı yakalayabilirim
Benim içimden Samsung geçiyor ama o fiyatlar hiç içimden geçmiyor :D
1782394448
Hocam keşke öyle yapabilsem ama MediaMarkt'ta çekim mevcut 80k civarı ondan dolayı buradan almak zorundayım
Tahmini olarak Aralık-Ocak diye düşünüyorum, benim endişem maalesef fiyatların orantısız bir şekilde düzenlenmesi :/
1782393517
Önerilerde görmemiştim, fiyatı da güzel gözüküyor bunu da inceleyeceğim