Arama sonuçları: *

1. Ctnkaya

🔥İndirim Dominos 2 Adet Orta boy Pizza 200TL-Yemeksepeti

Eyvallah hocam. Eğer kampanya bitmezse iş çıkışı sipariş geçicem :D
  2. Ctnkaya

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR 14000₺ VARAN PARAFPARA KAMPANYASI

Bu fiyat üzerinden puan yükleyip indirim yapıyor mu ?
  3. Ctnkaya

Yardım 1 milyona araba önerisi

Hocam aşağıdaki filtrelerde şu araçlar çıkıyor çoğunun en önemli parçalarında işlem var ( kaput - tavan - bagaj ) 1770713245
  4. Ctnkaya

Hocam sonradan eklediğim gibi kroniklere dikkat etmek lazım onu geçtim şuanda volkswagen tarafında fiyatlar çok yükseldi. Borç bittikten sonra yükseltmek daha mantıklı olabilir. Clio/ i20'de daha modelli araba alırsın.
  5. Ctnkaya

O bütçede Clio / i20 mantıklı bence tabikide Alman konforunu sağlamazlar ama günü kurtarırlar. Kredi varsa ödenip sonrasında C segmente geçilmesi daha mantıklı gibi. Ekstra olarak Alman tercih edilirse bu bütçede kesinlikle DSG kontrollerini yaptırın 50-60 gibi bir maaliyet çıkabiliyor (...
  6. Ctnkaya

🔥İndirim Baseus 10.000 Mah 22.5w 599₺

İndirim bitmiş. Tekrardan indirime girerse diye bekliyorum :D
  7. Ctnkaya

750 watt Psu yetersiz mi?

Hocam imzada da yazıyor ama yine tam bileşenler aşağıdaki şekliyle; 650w ile besleyebilyorum. Psu'dan bir bobin sesi geliyor ama 3060 kullandığımda da geliyordu kronik bir sorun onun dışında ben bir sorun yaşamıyorum. Yani 750w fazla fazla beslemesi gerekiyor sisteminizde. Sesi problem etmezsen...
  8. Ctnkaya

Yardım MSİ 5070 Tİ GAMİNG TRİO İKİNCİ EL 48.000 TL

Hocam forumda şunu kaçırıyorsunuz; her çip temelde aynı olabilir fakat sırf aynı GPU kullanılıyor diye ortaya çıkan kartların birebir aynı olacağını söylemek doğru değil. Kartın soğutma tasarımı, PCB kalitesi, kullanılan bileşenler, güç faz yapısı, genel işçilik ve hatta markanın satış sonrası...
  9. Ctnkaya

Yardım MSİ 5070 Tİ GAMİNG TRİO İKİNCİ EL 48.000 TL

Pazarlıkla max 45'e alınabilir bence testlerini isteyip kontrol edildiğinde garantisi de min 1 yıl varsa kafi
  10. Ctnkaya

🔥İndirim Anker Powercore 10000 mAh Powerbank 759,00 TL

Arkadaşlar hediye powerbank bakıyordum hangisini önerirsiniz ? Sanki bu model özelinde çok tavsiye edilmemiş gibi.
  11. Ctnkaya

Corsair RM850e (2025) 850 W PSU - 5.222 TL

Şahsen sistemimi buna emanet edemem hocam ben, 800W kullanmak için minimum 100 bin tl'lik bir sistem kullanıldığını düşününce diğer bileşenler yerine buradan kısmak riskli olabilir.
  12. Ctnkaya

❌İndirim Bitti! Jack & Jones 5'li boxer 610 TL

Bu arkadaşların akış tablosu tam olarak şu şekilde işliyor: Fiyatı saçma mı buldu? ➔ "Bana saçma geliyor, kimse almasın." Alım gücü mü yetmiyor? ➔ "Bana saçma geliyor, kimse almasın." Ürün hoşuna mı gitmedi? ➔ "Bana saçma geliyor, kimse almasın." Girdi ne olursa olsun, çıktı hep aynı. Ondan...
  13. Ctnkaya

Corsair LL120 Dual Light Loop RGB Led 120 mm Fan 499₺ 🔥

Hocam, evet ürün tek başına ucuz görünüyor ama hayatta “ucuz” diye aldığımız bir sürü şey var; ay sonunda hepsi toplandığında ciddi meblağlara ulaşıyor. Şu an acil bir ihtiyacım olmadığı için boş yere para saçmak yerine nakiti yatırıma aktarmayı daha mantıklı buluyorum. Benim derdim fırsatı...
  14. Ctnkaya

Corsair LL120 Dual Light Loop RGB Led 120 mm Fan 499₺ 🔥

Arkadaşlar, kasamın üst paneline 2 adet fan eklemek istiyorum. Görsel açıdan çok fazla beklentim yok ancak ileriye dönük bir tercih yapmak istiyorum. Sistem bileşenlerim ağırlıklı olarak siyah. Bu durumda Corsair mi yoksa bahsedilen AsiaHorse modelleri mi tercih etmeliyim? Acelem yok...
  15. Ctnkaya

🔥İndirim Erkek Kışlık Termal Kuzu Yünlü Çorap(5'li) 160 TL! 🔥

Aman abi çorap paylaşmayalım 😂
  16. Ctnkaya

Elektrik & Elektronik mühendisliği / Bilgisayar mühendisliği ?

Linkedin kesinlikle kullan derim diğer platformlar gereksiz dopamin salgılamaktan başka hiçbir işe yaramıyor bence 1769451199 Rica ederim hocam başarılar dilerim.
  17. Ctnkaya

Hocam bence hiçbir zaman hiçbir şey için geç değil. Ben zamanında bölüme başladığımda yakın arkadaşlarımın çoğu 3-4 yaş benden büyüktü. Tıp bırakıp gelenler mi dersin dişçiliği bırakıp gelenler mi dersin aynı şekilde tersine göçlerde oldu. Demem o ki için nasıl rahat ediyorsa nasıl bir gelişim...
  18. Ctnkaya

EEM okumanı öneririm hocam savunma tarafında dediğin bütün alanlarda çalışıyor. Donanım seviyesinde çalışman her zaman faydana olur yazılım her türlü öğreniliyor.
  19. Ctnkaya

TROY kartlar Türki ve İslam devletlerinde kullanılabiliyor mu bari..?

Aselsan sponsor mu oldu hocam bannerdan isime ben buradayım diyor :D
  20. Ctnkaya

Yardım 7500f sıcaklık değerleri

Hocam sonuç ne çıktı multicoreda ? -> İşlemci skoru olarak cinebench kaç verdi ?
Geri