Arama sonuçları: *

1. Ctnkaya

Rtx 5070 gaming trio 33.599,00 TL

Ben zaten hayatıma gayet güzel devam ediyorum, dert edip paragraf döşeyen sensin. 'Örnek alırsın' dediğin konuların sadece 'ucuz etin yahnisi' kıvamında ürünlerse kalsın, almayayım. MSI’a bütçen veya vizyonun yetmiyor diye ürüne çamur atıp, sonra da 'ben öyle demedim' diye kıvranıyorsun. Senin...
  2. Ctnkaya

Hocam yazdıklarınıza genel hatlarıyla katılıyorum. Fakat ben bu konuyu açarken spesifik olarak bu ürün/model bazında değerlendirdim. Fiyat geçmişi grafiklerine baktığımda, bu modelin daha önce bu seviyelere inmediğini gördüğüm için 'sıcak fırsat' olarak nitelendirdim. Yoksa dediğiniz gibi...
  3. Ctnkaya

Hafızan yazdıklarını tutmuyor sanırım, hatırlatayım: '12GB dandirik kart...' ‘Karta kötü diyen yok...' ‘daha fazla kötülemek istemiyorum, Saniyeler içinde bu kadar keskin 'geri vites' yapıp kendi yazdığını inkar etmene gerek yoktu, durum ortada. Gelelim diğer konuya; undervolt'un ne olduğunu...
  4. Ctnkaya

MSI Gaming serisine 'dandirik' diyebilmeni vizyonuna veriyorum. Bana 40 bin verip 2 fanlı 'takoz' bir Ti modeli alıp, sonra ısınmasın diye undervolt ile (performans kısarak) uğraşmayı öneriyorsun. Ben kalitesiz soğutmayla ayar peşinde koşacağıma, kaliteli bileşen alır keyfime bakarım. Yukarıda...
  5. Ctnkaya

Videonun tamamını izlemedim fakat neden MSI'ya yer vermemiş açıklıyor mu video içerisinde ?
  6. Ctnkaya

Eyvallah hocam 😄
  7. Ctnkaya

Aynen öyle hocam :) 1763457919 Bunu ne yazık ki bazı arkadaşlar anlamıyor. Sıfır bir cihaz alıyorum, bunu 1-2 senede satmamın bir mantığı yok. 5 seneye kadar -çoğu şirkette olduğu gibi- yılda 2 kere zam alıyorsun. Gelirin arttığı için o aradaki fiyat farkı zamanla önemsizleşiyor. O gün...
  8. Ctnkaya

Hocam kimsenin malını 'bokladığım' yok, yanlış anlaşılmasın. Olay tamamen tercih ve güven meselesi. Geçen ay İngiltere'deydim; en son ne zaman gittin veya gittin mi bilmiyorum ama orada fiyat istikrarı var. 5 sene önceki restoran menüsüne bak, üzerine sadece 1-2 sterlin koymuşlar. Yani global...
  9. Ctnkaya

Avrupa standarlarında olsa keşke fiyatlarımız ama durmadan bu şekilde dalgalanlamalar var bu saatten sonra fiyatlar böyle seyredecek gibi.
  10. Ctnkaya

Artık o fiyatlara gelmeyeceği gerçeğini unutmayalım. Yılbaşından sonraki vergilerle birlikte bambaşka boyut alacak. Ki 8 ay öncesinde bile o fiyatlarda değil Temmuz'da ara zamlar yapıldı :D 1763450931 Hocam, bu marka takıntısından ziyade markanın verdiği güvenle alakalı bir durum. Fiyatı en...
  11. Ctnkaya

Bu şartlarda şaşmamak gerek :)
  12. Ctnkaya

+-1k'nın çok bir zararı yok benim için, ki ekran kartımı yeni sattığımdan dolayı direkt çekmek istedim beklememek için 1763449543 Nvidia'dan vazgeçmem hocam ya teknik konuları geçtim cuda'yla işim oluyor fazlasıyla
  13. Ctnkaya

Yarışmacılara başarılar o halde :peped:
  14. Ctnkaya

Benim gibi PNY, Palit vb. markalara güvenemeyen arkadaşların faydalanabileceğini düşündüm. Fiyat olarak bunun bir altında Gigabyte'ın bir modeli var ancak aradaki farka MSI kalitesinin daha makul olduğunu düşünüyorum.
  15. Ctnkaya

Selamlar, Dün paylaştığım bir konuyla ilgili bir indirime denk geldim. Başka bir yerde paylaşıldığını görmediğim için yazıyorum. Ben de ürünü dün aldım, almak isteyen varsa kaçırmasın. LINK
  16. Ctnkaya

Çözüldü✓ RTX 5070 Model Önerisi

Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum aşağıdaki ürünü aldım, iyi forumlar dilerim.
  17. Ctnkaya

Akşam bir arkadaş almaya gelecek satarsam oradan itopyaya gideceğim direkt stok gözüküyor
  18. Ctnkaya

Msi'dan şaşmayacaz gibi dediklerinize bakılırsa :D
  19. Ctnkaya

PNY'ye marka olarak çok güvenemiyorum hocam 1763376651 Aşağıdaki arkadaşa denk geldim burada da 5 aya bölüyorlar
  20. Ctnkaya

Aşağıdakini önerir misiniz peki ? Fiyatta çok çıkmak istemiyorum ondan dolayı bakıyorum, 2 fanlı modele de yönebilirim eğer dağlar kadar fark yoksa performansda
Geri