Arama sonuçları: *

1. Ctnkaya

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Hocam muadil fiyatlara 4k çözünürlüğü sunuluyor öne geçen kısımları nedir cihazın ? 1733834098 Hocam geri görüş var teşekkür ederim, 70mai'yi aktif olarak kullanıyor musunuz ?
  2. Ctnkaya

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Kaliteli uzun vadade üzmeyecek bir araç kamerası öneriniz olur mu arkadaşlar ? Limit olarak çok üzmesin yeterli, sonuçta bir kere alınacak üzmez diye umuyorum.
  3. Ctnkaya

❌İndirim Bitti! Febreze Yeni Araba Kokusu 212,00 TL yerine 85,00 TL

Arkadaşlar bugün bunun arayışına düşmüştüm iyi denk geldi, araca koku öneriniz olur mu ? Bazıları "Nasiol New Car Smell Sıfır Araç Kokusu"'nu bayağı övüyor bazıları da kötülüyor sizin fikriniz nedir ?
  4. Ctnkaya

1.250.000 TL'YE ALINABİLCEK SUV?

Hocam şirkete test sürüşü için getirdiler, aracın kozmatik ve dış görünüşü gayet iyi fakat süspansiyon ve alt takım işçiliği olarak biraz geri plandalar.
  5. Ctnkaya

🔥İndirim G.SKILL CL36 DDR5 6000MHz Ram 🔥1.799 TL

Dostlar sizce bu arkadaşların yanında sorun yaratır mı ? https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-fury-beast-16-gb-2x8-6000-mhz-ddr5-cl36-kf560c36bbek2-16-fiyati,95639471.html
  6. Ctnkaya

2.El Araç Kredisi Hk.

Eyvallah hocam yine de bir deneyelim.
  7. Ctnkaya

2.El Araç Kredisi Hk.

580-600 bandında 13 yaşında 1731907755 Haklısınız hocam..
  8. Ctnkaya

2.El Araç Kredisi Hk.

Hocam cevaplar hep havada kalıyor müşteri hizmetliler tarafından verilen bilgilerde, şubeye gidilmesi gerekiyormuş bunun için öyle söylüyorlar. Hangi belgelerin lazım olduğunu dahi söyleyemiyorlar 😅 Öğleden sonra izin alıp bankaya geçeceğim fakat önden bilgi toplamaya çalışıyorum olabildiğince.
  9. Ctnkaya

2.El Araç Kredisi Hk.

Yok hocam araç sahibi üzerinden bir alım yapmak istiyoruz "300.000" bandında bir kredi ihtiyacı var.
  10. Ctnkaya

2.El Araç Kredisi Hk.

Arkadaşlar selamlar, 2.el araç finansmanını kullanan veya konu hakkında bilgisi olan var mıydı ?
  11. Ctnkaya

🔥İndirim YENİ Kia Picanto Araba 899.000₺🔥Kredi Kartı İle Ödeme Hepsiburada

Ücretsiz kargo olması daha da alınabilir kıldı 😄
  12. Ctnkaya

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Çevirip yaslı bir şekilde.
  13. Ctnkaya

Yani hocam şuan boynum da olmasa inanıcam size de 3-4 saattir kullanıyorum öyle bir şey olacağını sanmam :D 1730833092 Sizi sisteme yöneltiyorlar kart bilgilerini sesli komutlara göre giriyorsunuz. Sonrasında ödeme alınıp temsilciye geri bağlanıyorsunuz oda onaylama işlemlerini gerçekleştiriyor.
  14. Ctnkaya

Abartmayalım hocam o kadar da değil :D
  15. Ctnkaya

Dün sabah sipariş vermiştim arkadaşlar bugün teslim edildi, takipte olan arkadaşlara bilgi olması niteliğinde yazıyorum. Not: Telefon siparişi verildi.
  16. Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklığı

Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklığı

Ürün 16 Kasım 2023 tarihinde satın alınmış olunup, 1 yıl garantisi vardır. Neredeyse ürünü hiç kullanma fırsatım olmadı, sıfır ayarında bir üründür. Fatura ve kutu içeriği tamdır. ilgili arkadaşlara resimlerini iletebilirim.
  17. Ctnkaya

Yok hocam istenilen dediğim şekilde 😄
  18. Ctnkaya

O şekilde söylendi müşteri hizmetleri tarafından 2. bir mail geleceğine dair
  19. Ctnkaya

Konuya açan arkadaşa çok teşekkürler, kablolu kulaklığımı sonunda değiştirme fırsatı buldum. Müşteri hizmetlerinden sipariş veren arkadaşlar; gelen maile "onaylıyorum" yazdıktan sonra bir daha mail aldınız mı acaba ? 1730707987 Çalışıyoruz ustam, yoksa alınmaz 😅
  20. Ctnkaya

Arkadaşlar şubede stok var gözüküyor fakat gitmeden revize veya satın alım yapabiliyor muyum 33 page var bakamadım 😅
Top Bottom