wmg aldım aşırı bantlanma sorununda dolayı iade ettim bu modelde kronik sorunlu yabancı formlarda sayısız paylaşım var bu konuda ve gri renkleri kızıl...
şuan yeni modelde 4k 240 hz yok bende bakdım bir önceki nesil var ayagında telefon koyma yeri olan pek içime sinmedi almadım fiyatta 50 bine yakın mantıklı...
aynen önceki modelde sorunlar varmış cok gördüm bende bundan şuan renkler konusnda cok memunum XG27AWMG olan tandem oled de gri renkler götü kızıl görünüyor...
1773945015
kuponu başka ründe kullanabiliyorsan bunu alma derim hz yüksek ama 2K çözünürlük 4K almanı öneririm aynı paralrda hz biraz düşük kalır ama 4K...
Bakın Net Konuşuyorum 3 SEnedir ilk cıkan oled PG27AQDM Kuallanıyordum İlk Aldıgım Üründe Bantlanma gri Renkde sorun Vardı Servisden Degişim oldu yenisini...
ben 3 senedir ilk cıkan asusun oledini kullanıyorum zaten o modeldede sorun yaşayan oldu bende sorun oplmadı bir kerede yanma olupda piksel temizligi...
ben asus servisine monitör gönderdim 2 3 kez hepsindede istedigim sonucu aldım qdoled olan modeli magazada yokdu ikisi arasında kalmıştım zaten 3 senedir...
arkadaşlar ik cıkan pg27aqdm yi aldım 3 senedir kullanıyordum ve gri ekranda bantlanma vve lekeliydi 2 ürün daha temizdi 3 yıldır kullanıyordum ve gecen ay...