🔥İndirim Xdrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri 8.594₺

Bende uzun uzun arayıştaydım ofis koltuğu bakıyordum ama harbiden güzel diyeceklerimin piyasası 13-15k fiyatlarından başlıyordu. 5000 TL'lik olanlardan alırsanız 2 yıla sünger erir gider daha önce yaşadım.

Uzun süre araştırdım Hawk alacaktım onlar da çok ince görünüyordu sonunda xDrive 15'Li PLUS modeline karar verdim şuan 2. yılımdayım gayet memnunum iyi ki almışım dediğim ilk 5 üründen 1 tanesi diyebilirim. Koltuğun konforunu 5x katlamak için ikea'dan visco koltuk minderi aldım inanılmaz konfor katıyor çok memnunum herkese öneririm.

Hatta mevcut koltuğunuz varsa visco koltuk minderi alsanız da olur.

Bende uzun uzun arayıştaydım ofis koltuğu bakıyordum ama harbiden güzel diyeceklerimin piyasası 13-15k fiyatlarından başlıyordu. 5000 TL'lik olanlardan alırsanız 2 yıla sünger erir gider daha önce yaşadım.

Uzun süre araştırdım Hawk alacaktım onlar da çok ince görünüyordu sonunda xDrive 15'Li PLUS modeline karar verdim şuan 2. yılımdayım gayet memnunum iyi ki almışım dediğim ilk 5 üründen 1 tanesi diyebilirim. Koltuğun konforunu 5x katlamak için ikea'dan visco koltuk minderi aldım inanılmaz konfor katıyor çok memnunum herkese öneririm.

Hatta mevcut koltuğunuz varsa visco koltuk minderi alsanız da olur.
Kullandığınız Visco koltuk minderinin linkini atabilmeniz mümkün mü?

Aktif olarak 15li plus kullanıyorum rahat iyi koltuk tek sıkıntısı boyun yastığı biraz sert
içindeki elyafın yarısına yakın al rahat edersin cok koydukları için sert oluyor rahatsız ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu koltuklardan kullanmayan kişilere bu paralar koltuguva vermek mantıksız geliyor 5 yıl önce ilk almak istedigimde bende öyle düşünüyordum ama çok yanlış bir düşünce oldugunu alıp kullandıkdan sonra anladım bilgisayar kullanan birinin ilk alması gerekn bir şey bence rahatlık ve konfor acısından en önemliside saglık acısından kesinlikle sandalyede üzerinde oturarak saatlerce bilgisayar başında oturmayın

7900TL'ye hawk efab aldım, hangisi daha mantıklı sizce? İadeye değer mi
Fab v5 var bende bir sene dolmadan gicirdamaya başladı ozellikle sırt kısmı orayi yaglayamiyosun da. bir de bel destegi araya kaçıyor ama onun çözümü var xdrive kullanmadım ama şimdi olsa xdrive alirdim diyorum

Kumaş olması mı iyi deri mi? İndirimdeki kumaş da incelemelere baktığımda genelde hep deri tercih edilmiş

Kumaş olması mı iyi deri mi? İndirimdeki kumaş da incelemelere baktığımda genelde hep deri tercih edilmiş
minimum aralıksız 2.5 - 3 saat oturuyorsan deri terletir kankam hatta kışın bile terletir su gibi olursun :D ama dersen ki ben çok oturmuyorum zaten günde 2 saat oturuyorum yarım saatte bir de ara veriyorum dersen deride tercih edebilirsin.

nerden aldın bu fiyata link var mı?
görmemişim hocam, amazondan

Fab v5 var bende bir sene dolmadan gicirdamaya başladı ozellikle sırt kısmı orayi yaglayamiyosun da. bir de bel destegi araya kaçıyor ama onun çözümü var xdrive kullanmadım ama şimdi olsa xdrive alirdim diyorum
bilemiyorum 180 derece yatma olayını merak ettiğimden hawk almıştım, xdrive'ın bu modelinde yok sanırım o olay. Gelsin bi denerim hoşuma gitmezse iade ederim belki

bence 15 li plus daha iyi

beast bence daha iyi özellikle bel desteği
sağ olasın hocam gelince uğraşmaya üşenip üşenmememe göre karar vericem

Son düzenleme:
Biraz kalipliysaniz önermem çok rahatsız oluyor

fiyat performans olarak en kullanışlı oyuncu koltuğu markası hangisi oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular