Kullandığınız Visco koltuk minderinin linkini atabilmeniz mümkün mü?Bende uzun uzun arayıştaydım ofis koltuğu bakıyordum ama harbiden güzel diyeceklerimin piyasası 13-15k fiyatlarından başlıyordu. 5000 TL'lik olanlardan alırsanız 2 yıla sünger erir gider daha önce yaşadım.
Uzun süre araştırdım Hawk alacaktım onlar da çok ince görünüyordu sonunda xDrive 15'Li PLUS modeline karar verdim şuan 2. yılımdayım gayet memnunum iyi ki almışım dediğim ilk 5 üründen 1 tanesi diyebilirim. Koltuğun konforunu 5x katlamak için ikea'dan visco koltuk minderi aldım inanılmaz konfor katıyor çok memnunum herkese öneririm.
Hatta mevcut koltuğunuz varsa visco koltuk minderi alsanız da olur.
TİTANSEAT BEAST mi bu mu
tabii ki bu
mabadını düşünenler kaçırmasın bayram edecek bayram...Kullandığınız Visco koltuk minderinin linkini atabilmeniz mümkün mü?
içindeki elyafın yarısına yakın al rahat edersin cok koydukları için sert oluyor rahatsız ediyorAktif olarak 15li plus kullanıyorum rahat iyi koltuk tek sıkıntısı boyun yastığı biraz sert
Fab v5 var bende bir sene dolmadan gicirdamaya başladı ozellikle sırt kısmı orayi yaglayamiyosun da. bir de bel destegi araya kaçıyor ama onun çözümü var xdrive kullanmadım ama şimdi olsa xdrive alirdim diyorum7900TL'ye hawk efab aldım, hangisi daha mantıklı sizce? İadeye değer mi
minimum aralıksız 2.5 - 3 saat oturuyorsan deri terletir kankam hatta kışın bile terletir su gibi olursunKumaş olması mı iyi deri mi? İndirimdeki kumaş da incelemelere baktığımda genelde hep deri tercih edilmiş
görmemişim hocam, amazondannerden aldın bu fiyata link var mı?
bilemiyorum 180 derece yatma olayını merak ettiğimden hawk almıştım, xdrive'ın bu modelinde yok sanırım o olay. Gelsin bi denerim hoşuma gitmezse iade ederim belkiFab v5 var bende bir sene dolmadan gicirdamaya başladı ozellikle sırt kısmı orayi yaglayamiyosun da. bir de bel destegi araya kaçıyor ama onun çözümü var xdrive kullanmadım ama şimdi olsa xdrive alirdim diyorum
sağ olasın hocam gelince uğraşmaya üşenip üşenmememe göre karar vericembence 15 li plus daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
beast bence daha iyi özellikle bel desteği