Benim saldırgan bir tavrım yok adam konunun başından beri 85 kg üstü XL alsın diye söyledi bende seni yeni aldığını sandığım için böyle söyledim ilk başta...
Kesinlikle Garezleri var isterse türkiyeden sadece 1 kişi alsın GTA 6 yı genede türkçe desteği getirmezler, biz nasıl gevurları (diğer,bazı milletler)...
O Kiloyla o boya zaten L alman hata hocam XL alman gerekiyordu. Ben 7-8 aydır giyiyorum bir yıkamada falan koptuğu olmadı.
1784208485
Daha önce almış...
Hocam konu sahibi adam bas bas bağırdı 90 kilonun üstündeyseniz XL alın diye sen niye gidip L alıyon ki baştan hata yapmışsın zaten, bak ben bile 176 ya 95...
kesinlikle demen gerekiyor bu arada en az 100 tane sattırdın burda aldırttın bize hahaha, ulan inşallah iyidir kaliteleri, bak o kadar insan aldı t-shirt...
Düzenleme 7 adet Aldım / Siyah / Ekru / Taş / Antrasit / Marin / Petrol Yeşili / Mor XL, Hepsine Totalde 2040 TL verdim Herkes güzel günlerde kullanması...
Kanki iademi hemen yaptılar benım aradımda 777 tl farkla 3 tane daha fazla t shirt alırım 3 tane almaktansa 6 tane olsun yalnız müşteri temsilcisi ile...