Şunları niye yemek kartlarıyla birlikte entegreli yapmazlar bilmem ,sadece kartla ödemelerde kabul oluyor, sürümden kazan abi bugün 50 sipariş alacağına şunları yemek kartlarıyla ödeme kabul olsa 150 sipariş gelecek.
Benim saldırgan bir tavrım yok adam konunun başından beri 85 kg üstü XL alsın diye söyledi bende seni yeni aldığını sandığım için böyle söyledim ilk başta yazını düzenlemeden önce sadece
''Ben 1 ay kadar önce aldım. Konuyla bir alakası yok'' dediğinde zaten bu söylemini beğenmiştim çünkü...
Kesinlikle Garezleri var isterse türkiyeden sadece 1 kişi alsın GTA 6 yı genede türkçe desteği getirmezler, biz nasıl gevurları (diğer,bazı milletler) sevmiyorsak (kendi adıma konuşmuyorum genel itibari ile söylüyorum) bizide sevmeyen gruplar, bize garezi olan milletler var yani, nitekim şunuda...
Hocam konu sahibi adam bas bas bağırdı 90 kilonun üstündeyseniz XL alın diye sen niye gidip L alıyon ki baştan hata yapmışsın zaten, bak ben bile 176 ya 95 kg yim ben bile XL aldım.
kesinlikle demen gerekiyor bu arada en az 100 tane sattırdın burda aldırttın bize hahaha, ulan inşallah iyidir kaliteleri, bak o kadar insan aldı t-shirt stoğu yaptı millet.
Düzenleme 7 adet Aldım / Siyah / Ekru / Taş / Antrasit / Marin / Petrol Yeşili / Mor XL, Hepsine Totalde 2040 TL verdim Herkes güzel günlerde kullanması dileğiyle.
Kanki iademi hemen yaptılar benım aradımda 777 tl farkla 3 tane daha fazla t shirt alırım 3 tane almaktansa 6 tane olsun yalnız müşteri temsilcisi ile görüştüm ürünleri sakın kurutma makinesinde kurutmayın diyo %100 pamuk olduğu için ister istemez çekme oluyor dedi haberiniz olsun.