Sencrom isimli üyenin son içerikleri

1. Sencrom

PC Temizliği mi, Gaming Laptop mu?

arkası duvara sıfırsa sıkıntı çıkabilir mesh kasa önü arkası hava alması lazım, benim ki masanın üzerinde önü arkası sağı solu boşta ama senin masanın üzerine konulmaz kasayı biraz daha öne alıp 5-10 cm daha havalandırabilirsin arkasını
  2. Sencrom

Apple airpods pro 3 250tl hoşgeldin kuponu ile birlikte 11.549 tl

Hocam telefon için kulaklık sipariş vereni gördümde kulaklık için telefon sipariş vereni ilk defa görüyorum.
  3. Sencrom

PC Temizliği mi, Gaming Laptop mu?

Kasanın önü arkası açık kalsın yeter görüntüdeki kasanın önü arkası açık gözüküyor sıkıntı olmaz o yüzden.
  4. Sencrom

Cs2 Sizce Hangi Kombo Daha İyi?

1.dostum 2.olan asker desenler stok karakterlerdede var zaten şahsi görüşüm 1.
  5. Sencrom

Bu Monitörü Siparis Verdim Mantıklı'mı?

Kendi ile alakalı bir durum rekabet olarak hardlamıyorsa normal oynuyorsa tabikide yeter,ben sadece kendimce yorumladım.
  6. Sencrom

Corsair HS80 Kulaklık Aldım İyi Mi?

1.5 sene önce 2.500 TL ye aldım hala kullanıyorum kulaklık taş gibi banamısın demiyor, şöyle bir dipnot geçeyim kablolusuz modeli 8000 TL ye satılıyor ve performansı kablolu modelinden daha kötü gerek mikrofon gerek ses olarak kablolu kullanabilirim diyorsan hiç düşünmeden al 3 taksit diyorsun...
  7. Sencrom

Bu Monitörü Siparis Verdim Mantıklı'mı?

Cs2 , BF6 gibi fps oyunları oynayacaksan hz açısından çok yeterli gelmeyebilir çünkü sistemin 200+ verebilecek bir sistem, ama hikayeli oyunlar vs oynayacaksan gayet okey bir monitör tabi bütçede önemli.
  8. Sencrom

Iphone 16 alınır mı?

60 hz takıntın yada daha önce 120 hz kullanmışlığın yoksa gayet alınabilir telefon uzun yıllar kullanırsın, eğer takıntın yada daha önceleri 120 hz kullanmışlığın var ise bütçe arttırıp 17 alman çok daha mantıklı olacaktır.
  9. Sencrom

Çözüldü✓ CS2 için 2.500 TL kablosuz kulaklık önerisi

Corsair Hs 80 Kablolu fiyatı 5000 TL ye çıkmış hocam temiz ikinci el falan bulursan kaçırma.
  10. Sencrom

Cs 2 skin önerir misiniz?

[H3 id='AK-47++Nouveau+Rouge']AK-47 | Nouveau Rouge[/H3] [H3 id='Field+Testedhazr+fiyat+dmken+satn+alabilirsin+ileride+fiyat+artabilir.']Field Tested hazır fiyatı düşmüşken satın alabilirsin, ileride fiyatı artabilir.[/H3]
  11. Sencrom

Çözüldü✓ CS2 için 2.500 TL kablosuz kulaklık önerisi

Hs 80 kabloluyu 1.5 sene önce 2.5 a almıştım hala aynı fiyattaysa tavsiye ederim taş gibi kulaklık hala sorunsuz kullanuyorum.
  12. Sencrom

🔥İndirim 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti 749 TL

Telefonlar için hızlı sarj çok iyi bir şey değil telefon hızlı sarj olacağı için çok ısınacaktır pili ve ısınan pilin pil sağlığıda çabuk düşücektir, günlük hayatınızda 20W vs yeterli geliyorsa acil bir çıkacak işiniz vs yoksa devam etmenizi öneririm.
  13. Sencrom

CS2 bıçak almak hileyi azaltıyor mu?

maç içinde övgü almak ve toxic oynamayıp takıma faydalı oynamak güven faktörünü yükseltir.Şunu biliyordum da envanter yatırımı yapmak bunu bilmiyordum eğer doğruysa vay anasını harbiden, @archanqel72 resmi bir kaynak varsa atarmısın dostum okumak isterim.
  14. Sencrom

CS2 bıçak almak hileyi azaltıyor mu?

Yorumlar koparttı 2 saattir gülüyorum bıçak vs güven faktörünümü yükseltiyor muş :hoba::ROFLMAO:
  15. Sencrom

🔥İndirim Hepsiburada satıcılı Hummel Ayakkabılar Tek Fİyat 699 TL

Bitti evet 36-37-39 numaralar vardı zaten
Geri