Sencrom isimli üyenin son içerikleri

1. Sencrom

🔥İndirim 🔥 Razer Viper V3 Pro Faker Edition - 5370₺

Bunda 8k hyper polling var mı varsada evdeki deathadder v3 pro ile senkronize olabilir mi
  2. Sencrom

❌İndirim Bitti! Iphone 17 Pro Max 2 Tb Gümüş 140.912 TL

Waow baya uygun muş bu arada harbiden
  3. Sencrom

❌İndirim Bitti! Iphone 17 Pro Max 2 Tb Gümüş 140.912 TL

güzel fiyat bu arada 125 e 256 gblığını verdiler millete 15K farkla 2tb alıyorsun
  4. Sencrom

🔥İndirim 🔥🔥🔥 Paen 2 Adet Regular/Oversize Tshirt 369.55₺ / 549.50₺ Kargo Dahil 🔥🔥🔥

baya uyguna düşmüş alacak olan arkadaşlara itafen yazıyorum şuan üstümde giyiyorum çok rahat kumaşı ağır ve kaliteli almanızı tavsiye ederim.
  5. Sencrom

🔥İndirim Amazon 10.000 TL / 1.000 TL İndirim Kuponu

100 tane için kanallar paylaşmaz bence kuponu oluşturan Amazon çalışanı, akraba gruplarına ve arkadaşlarına atsa kuponu orada bitecek zaten 😂 bence benim dediğim gibi en son bizim kanala gidiyor haber 🥲 1790250669 Aynen öyle max 5 dakika falan sürüyor oda belki hatta dün denk geldim 7500 e 750...
  6. Sencrom

Kanka süresi bitti diyor wp deki kanal en son atıyor bize 10 dakikada kuponun süresi nasıl bitiyor 10 dakikalık kupon mu açıyolar çok saçma bence 1-2 saat önce açılıyor bizim kanala haberler en son gidiyor oda bize en son yazdığı için kuponun ya süresi bitiyor yada kupon hemen tükeniyor çünkü en...
  7. Sencrom

Ddr4 PC'yi Ddr5'e Yükseltme

ne yapsın adam 4 sene boyunca ddr4 e mahkum mü kalsın şimdi, parası varki değiştirmek istiyo
  8. Sencrom

Yardım Bu Monitörü Seçmelimiyim

Renk Sayısı ve renk derinliğinde baya fark var biri 8 bitden diğeri 10 bit onun dışında ufak tefek farklar var sana verilen daha yeni model olmasına rağmen bir tık daha kötü eski modele 10 verecek olursam buna 8.5-9 verirdim onuda 300 hz olduğu için ,hesabını kitabını sen yap artık.
  9. Sencrom

gelmedi dostum
  10. Sencrom

🔥İndirim Duolingo Super Aboneliği 12 Ay ~50 TL (Eneba)

Her gün kullanırsan en az 10-15 dakika gerçekten faydasını görürsün haftada 1 keyfi gireyim diye 5 dakika girersende gerçekten işe yaramaz bomboş bir uygulama olur senin için.
  11. Sencrom

Baseus Enerfill Fc31 20.000 Mah 1490 TL(Bim)

görmemişim kanka 2pcs yazdığını , ama üslup ve yönlendirmede ne problem var anlamadım ne alaka yani hayret bir şeysin ya
  12. Sencrom

Baseus Enerfill Fc31 20.000 Mah 1490 TL(Bim)

dolandırılmışssın kanka cihazda harbiden 10.000 mah yazıyor hayırlı olsun
  13. Sencrom

Gençler yazıyorum şimdi sıfırdan enebaya gmail ile giriş yaptım arkadaşın dediği sayfadaki keyspremium satıcısından 38 TL görüneni aldım sepete ekledim kredi kartı/banka kartı yazan yerden ENEBA.COM / 3D Security ile ödedim (kart bilgileriniz siliniyor, kaydedilmiyor) 24 TL servis ücreti aldı...
  14. Sencrom

O nasıl oluyor la sınırsız paket mi var kanka
Geri