Ya işte 3-5 denkleştiremeyen ikinci elini alıyo aralarında temizide vardır bazıları mantıklı oluyor örnek veriyorum 80K ya satılan 16 pro lar 65 e falan düşüyor ama arada 15k fiyat farkı var 3-5k için yapılacak iş değil
iphone 15 46K ya sıfır satılıyor kanka yıllarca kullanılmış 128 gb %85 pil sağlığı kalmış (neredeyse ölmüş) aynı model aynı özellikleri olan sadece biraz daha küçük olan telefonu bu fiyata almak akıl karı değildir :D ben satmış olsaydım harbiden sevinirdim yani.
Bizim evde salonda çocuk odasında ve mutfakta var toplam üç adet ,montajı çok kolay 15 dakikanı ya alır ya almaz odaları ferahlatıyor yani tam altında olunca kesinlikle işe yarıyor tam altında olmayınca da en azından ayaklarınızı falan ferahlatıyor bir vantilatör kadar etkili diyebiliriz...
18 pro ve max ler ütopik fiyatlardan çıkacak diye biliyorum minimum 200.000 TL olabilir diye tahmin ediyorum o yüzden bu fiyattan çıkarsa kaçırma bence.
Şunları niye yemek kartlarıyla birlikte entegreli yapmazlar bilmem ,sadece kartla ödemelerde kabul oluyor, sürümden kazan abi bugün 50 sipariş alacağına şunları yemek kartlarıyla ödeme kabul olsa 150 sipariş gelecek.
Benim saldırgan bir tavrım yok adam konunun başından beri 85 kg üstü XL alsın diye söyledi bende seni yeni aldığını sandığım için böyle söyledim ilk başta yazını düzenlemeden önce sadece
''Ben 1 ay kadar önce aldım. Konuyla bir alakası yok'' dediğinde zaten bu söylemini beğenmiştim çünkü...
Kesinlikle Garezleri var isterse türkiyeden sadece 1 kişi alsın GTA 6 yı genede türkçe desteği getirmezler, biz nasıl gevurları (diğer,bazı milletler) sevmiyorsak (kendi adıma konuşmuyorum genel itibari ile söylüyorum) bizide sevmeyen gruplar, bize garezi olan milletler var yani, nitekim şunuda...
Hocam konu sahibi adam bas bas bağırdı 90 kilonun üstündeyseniz XL alın diye sen niye gidip L alıyon ki baştan hata yapmışsın zaten, bak ben bile 176 ya 95 kg yim ben bile XL aldım.
kesinlikle demen gerekiyor bu arada en az 100 tane sattırdın burda aldırttın bize hahaha, ulan inşallah iyidir kaliteleri, bak o kadar insan aldı t-shirt stoğu yaptı millet.