1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve şimdiye kadar ücret ödeyip kullandığım ürünler arasında, parasını gerçekten fazlasıyla hak eden ilk 10 ürün arasında rahatlıkla yer alır, çift ekran kullanıyorum bunun yanında 4K ips yan ekranım var yüzüne bile bakmıyorum maalesef, Oled ekran bambaşka bişi...
Kiralayabiliyorsan kiralamayı dene 1 hafta , aldıktan 1 ay sonra bir daha yüzüne bakılmıyor setin eğer yarış oyunlarıyla gün aşırı içli dışlı değilsen.
Hocam nasıl 7.5 a düşmüştü size?
ya şöyle iyi bir kulaklıktır sanıyorum ki sadece piyasa fiyatından 4K daha ucuza almış olacağım ihtiyac halinde 10K ya almak iyi olabilir diye düşündüm.
Evet İphone 17 Pro Max kullanıyorum, genel itibariyle çok aşırı kulaklık kullanmıyorum ama alırsam kullanmaya başlayacağım anc li kulaklık hiç kullanmadım merak ediyorum açıkcası, ses kaliteside tahminimce orta üst segment arası bir şeydir öyle profesyönel bir kulaklık ses kalitesi aramıyorum...
Ekstra kupon ve bonuslarla 10.450 TL ye mediamarkt satıcılı bir e-ticaret sitesinden bu fiyata AirPods Pro 3 alabiliyorum, sizce bu fiyata değer mi? (hayatımda hiç airpods pro kullanmadım düz modellerde dahil)
Diğerlerindede vardır zannetmiyorum ki sadece Barillada var, tadı falan çok güzel krema ile gerçekten güzel şeyler çıkabiliyor, makarnası daha dolgulu ve etli gelmiştir bana her zaman.
1 KG olanı alın daha uyguna geliyor 214 TL tadıbudan tabikide daha kötü ama kesinlikle 214 TL ye değer, Nutellada böyle indirimlere pek alışık değiliz.