arkası duvara sıfırsa sıkıntı çıkabilir mesh kasa önü arkası hava alması lazım, benim ki masanın üzerinde önü arkası sağı solu boşta ama senin masanın üzerine konulmaz kasayı biraz daha öne alıp 5-10 cm daha havalandırabilirsin arkasını
1.5 sene önce 2.500 TL ye aldım hala kullanıyorum kulaklık taş gibi banamısın demiyor, şöyle bir dipnot geçeyim kablolusuz modeli 8000 TL ye satılıyor ve performansı kablolu modelinden daha kötü gerek mikrofon gerek ses olarak kablolu kullanabilirim diyorsan hiç düşünmeden al 3 taksit diyorsun...
Cs2 , BF6 gibi fps oyunları oynayacaksan hz açısından çok yeterli gelmeyebilir çünkü sistemin 200+ verebilecek bir sistem, ama hikayeli oyunlar vs oynayacaksan gayet okey bir monitör tabi bütçede önemli.
60 hz takıntın yada daha önce 120 hz kullanmışlığın yoksa gayet alınabilir telefon uzun yıllar kullanırsın, eğer takıntın yada daha önceleri 120 hz kullanmışlığın var ise bütçe arttırıp 17 alman çok daha mantıklı olacaktır.
Telefonlar için hızlı sarj çok iyi bir şey değil telefon hızlı sarj olacağı için çok ısınacaktır pili ve ısınan pilin pil sağlığıda çabuk düşücektir, günlük hayatınızda 20W vs yeterli geliyorsa acil bir çıkacak işiniz vs yoksa devam etmenizi öneririm.
maç içinde övgü almak ve toxic oynamayıp takıma faydalı oynamak güven faktörünü yükseltir.Şunu biliyordum da envanter yatırımı yapmak bunu bilmiyordum eğer doğruysa vay anasını harbiden, @archanqel72 resmi bir kaynak varsa atarmısın dostum okumak isterim.