100 tane için kanallar paylaşmaz bence kuponu oluşturan Amazon çalışanı, akraba gruplarına ve arkadaşlarına atsa kuponu orada bitecek zaten 😂 bence benim dediğim gibi en son bizim kanala gidiyor haber 🥲
1790250669
Aynen öyle max 5 dakika falan sürüyor oda belki hatta dün denk geldim 7500 e 750...
Kanka süresi bitti diyor wp deki kanal en son atıyor bize 10 dakikada kuponun süresi nasıl bitiyor 10 dakikalık kupon mu açıyolar çok saçma bence 1-2 saat önce açılıyor bizim kanala haberler en son gidiyor oda bize en son yazdığı için kuponun ya süresi bitiyor yada kupon hemen tükeniyor çünkü en...
Renk Sayısı ve renk derinliğinde baya fark var biri 8 bitden diğeri 10 bit onun dışında ufak tefek farklar var sana verilen daha yeni model olmasına rağmen bir tık daha kötü eski modele 10 verecek olursam buna 8.5-9 verirdim onuda 300 hz olduğu için ,hesabını kitabını sen yap artık.
Her gün kullanırsan en az 10-15 dakika gerçekten faydasını görürsün haftada 1 keyfi gireyim diye 5 dakika girersende gerçekten işe yaramaz bomboş bir uygulama olur senin için.
Gençler yazıyorum şimdi sıfırdan enebaya gmail ile giriş yaptım
arkadaşın dediği sayfadaki keyspremium satıcısından 38 TL görüneni aldım sepete ekledim kredi kartı/banka kartı yazan yerden ENEBA.COM / 3D Security ile ödedim (kart bilgileriniz siliniyor, kaydedilmiyor) 24 TL servis ücreti aldı...