istersen ishale benzesin performansı iyi olduktan sonra görünüşün önemi yok dış görünüşe çok önem verme beyaz ve ya animeli parçalar bu yüzden aynı ve ya...
okuma yazmamda bir sorun yok ama senin cümle yapın ve mantığında bir sorun olduğu kesin kötü diye daha az kötü marka mı öneriyorsun bir zirve bir de dipten...
baseusun genelinde kronik batarya şişmesi var çok güzel bir örnek verdin 😂 ayrıca anker gibi markalarda alınabilir üzerinde elma logosu var diye 10 ürün...
şu nebi vardı bir sistem atmış oem ucuz diye indirimli hali 90 k gördün mü b650 var içinde bir de amd b650 üretimini durdurdu muhtemelen elerinde kalanı...
walla 3060 a 2k ekran mantıksız bencede 3070 olsa neyse dicem ama benim ekrana bakınca 4 k televizyonlar bile artık bulanık görünmeye başladı bana siz...
arkadaşım Bali tatilinde xiaomi 15 ultra telefonunu kaybetti şuan 17 ultra + fotoğraf kitini orda 52 bine aldı 512 gb modeli ben bir Kürt olarak köşede Türk...
ekstra bir mönitör alıp kullanırsan bence gayet iyi gibi kapak kapalıyken uyku moduna alma dersin ters çevirirsin laptopu hava akışı iyi olsun diye kasa...