şu fiyat artışları bence en az 20 yıl hapis cezası sebebi olmalı grafiğe bakarsanız şunu anlarsınız turko malı ucuza almak fiyatı Allah u ekber dağlarına...
bütçem olsa alırım dedim orda ayrıca adıma faturalı olanı varken senin o kutusu açılmamış yep yeni güzel kokan pırıl pırıl ürünü ne yapayım ulan beyfendi 😂
dostum sanırım chatgpt senden izinsiz yorumlar yapmaya başlamış ha bunu atan sensen zaten kendi bilgi birikimini buraya sermiyorsun chatgpt ye sorarak bende...
dünyanın en saçma şeyi durumunda zaten bir parça eklemişsin belli bir fiyata mesela 5 k fiyat biçtin indirim de koyma 6k eklersen 11 oluyor tarzında sat...
şu wifi anakartın sıfırı zaten 13 bin eklediğinde eskisinin üzerine 5-6 koyup alabilmen gerek sanki hiç anakartın yokmuş gibi fiyat çekiyor bu yüzden bu...
4 sene önce sıfırına param yetmedi diye yenilenmişini aldım hala bende ilk günkü performansı veriyor kötülediğiniz ürünü yıllardır sıfır olmmasına rağmen...
bu yapıyor ben neden yapamıyorum kavgası çıkarıyorsun şuan insanlar gülüp geçerken hey şuraya bakın oluyor bu yaptığın bu kafayla çok sinir krizi geçirirsin...