kutular geliyor diye biliyorum ayrı bir kolide olması gerek kasa tek kutuda malzemelerin kutusu ayrı bir kutuda bazen aynı anda bazen de farklı bir teslimatta gelmesi gerek sonuçta garanti vb. işler için gerekiyor kutular her şekilde verilmesi gerek
ben dün bu el capitana bakmıştım 130 k gibi bir şeydi arada geziniyorum 2 gün önceki fiyatı yükseltip indiriyorlar gibime geliyor 10 seferdir la ben mi yanlış hatırlıyorum zaten fiyatı bu değil miydi diyorum kendime ilk seferinde hata bendedir dedim bu foruma girdiğimden beri her hafta aynı şeyi...
şimdi baktım benchmarkın sitesine xfx ile yapılmış testler nvidiadaki direkt nvidia üretimi taichi ile yapsa buma rezil olmayacaz hayat hep bizi pandiklemenin peşinde
1780695734
döv oni
her yorumda böyle cahil kendinden emin cahiller gibi o emojiyi de atıyorsun ya sivrisineğin tepemde gezmesi gibi rahatsızlık veriyorsun 2 ye katlar diyorsun 100 fps aldığın oyunda 200 fps vermesi gerekir ayrıca 192 bit ekran kartı kullanarak 256 bit ekran kartına laf atıyorsun saf güçte amd onu...