Schtephan isimli üyenin son içerikleri

1. Schtephan

🔥İndirim Premium'a Geçenlere Özel Grundig Solo+ Bluetooth Hoparlör Siyah 599 TL

boyu değil işveli önemli diyor arkadaş 1784373548 20 sene önceki dev hardiskleri yapanlar ssd gibi cihazlara da bunu derdi muhtemelen
  2. Schtephan

❌İndirim Bitti! I5 12600kf / RTX 5060 Ti 8gb / 16gb Ddr5 / 500gb M.2 SSD / OEM Paket 37.999tl

sistem kelimesi fazla olmuş arkadaş 5060 bekliyorum diyecekmiş
  3. Schtephan

🔥İndirim Nextstar 55" Miniled TV 23999₺

soru cevap kısmında 60 yazılmış
  4. Schtephan

❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

Karşınızda daha 10 dk önce üretim bandından çıkan Ceyms Eşşek ssd 1mb/2 mb
  5. Schtephan

F/P Game Booster Oyuncu Mouse

ben 60 gramlık fare tutunca elimde bir şey yok gibi hissediyorum eski ağır farelere alışmışım
  6. Schtephan

F/P Game Booster Oyuncu Mouse

sen hayatında hiç 1 kiloluk msi faresi kullanmamış cılız kolu biriysen sana ağır gelebilir
  7. Schtephan

🔥İndirim (Riskli) Oneplus 15 16/512 46500₺ (Oneplus Turkiye Garantili)

on numara satıcı diye biri vardı bana odssey g5 istemiştim boş paket gelmişti bana 😂 hepsiburada parayı iade edene kadar monitöre zam üstüne zam geldi başkasından da alamadım
  8. Schtephan

İtopya, İtopik Saatler İndirimleri.

yani f/p olan var mı yoksa bindirim yapıp indirmişler mi onu diyorum ben
  9. Schtephan

İtopya, İtopik Saatler İndirimleri.

Yanına Musul ve Kerkük de iyi giderdi :D 1784121415 2 tane hazır sistem var orda sizce hangisi almaya değer
  10. Schtephan

🔥İndirim [Amazon] Asrock B850m Pro-A Matx Anakart - 6800 TL

ne oldu ki niye kötü
  11. Schtephan

🔥İndirim Kahve Dünyası 2. Ürün 1 TL

uykusuzken burda dolaşmamak gerek ikinci tl bir ürün diye okudum girdim
  12. Schtephan

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002d 53mm Speaker Gaming Oyuncu Kulaklığı - 950 TL

bir yerden sonra ucuyla çilingir gibi oynamaya başlıyorsun şu açıyla koyup siyah çizgiyi tam şura üzerine getirsem ses güzel gelir
  13. Schtephan

🔥İndirim 245kf-RTX 5070-32gb Ram-1tb SSD Vatan Bilgisayar 72.999tl

tam olarak neden yanlış bilgilendirme diye uyarı verdi sebebini biri anlatabilir mi sadece sistem linki attım daha ucuz ve iyi değil mi dedim
Geri