Cw yoktu, en azından dikkatimi çekecek bir ses duymadım. Valla ben ellemem kutuyu mutuyu:) 30 küsüre gelmişti, bi ihtimal indirim talep ediyim diyorum...
F5 model parmak kölemle aldığım nitro 9070xt nin RGB led kablosunu hacılamışlar, iadeye gidecek, artık ne zaman depoya düşer bilmiyorum ama böyle kullanırım...
Güç limitlerinin bioslarda yüksek tutulması kaynaklı işlemci problemi diye geçiyor hocam bu oksitlenme mevzuu. Farklı bir durumsa, kaynak paylaşırsanız...
Kız kardeşim benim hesaptan aldığı 2 ürünün birini iade eder. Hesap adeta iade/iptal çöplüğü gibi, kendi siparişlerimi zor buluyorum. Bana bununla ilgili...
Bu bilgi hatalı. Üste yazdığım gibi sadece i7K ve i9K serisi türevleri işlemcilerin, anakart bioslarındaki güç limitleri kaynaklı stabilite problemleri...
Benzer bir süreci asusla yaşamıştım. Msi ın çatır çatır geri ödeme yapabildiği hesap numaralarında nedense asus problem yaşamıştı, yersen! Adamlara banka...
Daha geçen gün 2.elde 8K ya 14600KF aldım yanına da yine 2.elden 4K ya B760-P DDR4 II toplam 12K ya güncel güçlü bir işlemciye geçmiş oldum. AMD tarafında...