Tefnut isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim NZXT N9 Z890 Anakart 11000tl

Argedeşler, bu top tier kuzu sarmasından alıpta high end sistem kuran yok mu? Birkaç foto atında yeşillensin buralar..
  2. T

🔥İndirim Shark Ninja Nc300eu 7in1 Dondurma Makinesi 3 Adet Dondurma Kabı 9599 TL

Ah Aysun Kayacı ah, zamanında değerini bilemedik..
  3. T

🔥İndirim Shark Ninja Nc300eu 7in1 Dondurma Makinesi 3 Adet Dondurma Kabı 9599 TL

Bu paraya 9 taksit nc502 modelini almıştım, çok pratik ve kullanışlı alet. Temizlemesi kolay, kullanımı kolay. Daha öncede söylediğim gibi üşengeç bir insan olmama rağmen ben bile dünya kadar tarif denedim. Kendim tarifler yarattım. Eğlenceli alet. Basit bir sahlep baz ile yapamayacağınız şey...
  4. T

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

37küsür https://www.amazon.com.tr/dp/B0DRPPXB5X?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  5. T

Kafalar bi milyon, burdan da maslow un piramidine doğru gidiyoruz anlaşılan:)
  6. T

Amazon hala zamlı fiyatlardan bihaber. 9K https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJMQ6GJQ
  7. T

Nato kafa nato mermer! Okuma anlama seviyemiz hakkaten high end. Ne diyelim o zaman, Top Tier anakartınızla size mutluluklar:)
  8. T

Aç neti bak, kavramları karıştırıp ne tartıştığını bile bilmiyorsun. F/p ile top tieri aynı şey falan mı sandın anlamadım ki?. Güzelce yazdım varsa bir cevabın argümanın, yaz biz cahiller öğrensin.
  9. T

Arkadaşlar tam olarak neyi tartışıyoruz? Bu anakart top tier demek başka bir şey, bu fiyata alınabilecek en iyi anakart budur demek başka.. Godlike, maximus, master serileri varken bu kart orta seviye bile sayılmaz. Ha derseniz ki şu an en f/p budur, evet bu tartışılır.
  10. T

Anakart şık güzel falan tamamda, üst seviye top tier falan değil arkadaşlar. Abartmanın alemi yok.
  11. T

Almamalıyım, almamalıyım, yapmamalıyım....
  12. T

30 az hocam, onu bine tamamlasaydın keşke!!
  13. T

🔥İndirim Corsair 480t Rgb Airflow Temperli Cam Midtower, Siyah 1.899,00 TL

Yav 360 lığı öne takıp, ordaki fanları arkaya ve üste paylaştırdın mı bitti gitti. Hakkaten fan parasına kasa..
  14. T

🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

stok var
Geri