Güzel aletler bunlar ama ev müsait değilse büyük modellere girişmeyin hiç. Boşa masraf olur. Ha taşırım, yazlıkta-tatilde falan açarım vururum kırbacı diyorsanız başka tabi.
Analog giriş varsa harici Dac ile kullanır kullanmasına da aşırı gereksiz bir harcama olur. Ben m60 kullandım bi süre, pc de type-c üzerinden performansı oldukça iyi. Kendi uygulaması da var. Oldukça eğlenceli aletler bunlar.
Edifier zaten Usb-c bağlantılı, dahilisinden daha iyi bir analog çevirici alacaksanız dünya para. Kesinlikle gereksiz bir harcama olur. Kürbis için anakart ses kartı (1200,1220,4080) yeterde artar bile. Ha ben Flac seviyesi altında müzik dinlemem diyen varsa zaten m60, kürbis vs almasın bi zahmet.
İnceyi birazcık tanıyorsam, göndermeyi geçtim, iptalleri geciktirip nasıl daha fazla avantaj sağlarız peşinde toplantı yaptıklarına bahse girerim ama ispatlayamam:)
İndirim, iptal, iade derken bence asıl mesele tek bir tuşla birçok firmanın fiyatlarının "aynı anda" senkronize değişiyor olması! Büyük distribütörlerin yan çar perakende firmaları bunlar biliyoruz ama böyle kör göze parmak at koşturabiliyor olmaları bizim için çok kötü haber!!