Tefnut isimli üyenin son içerikleri

1. T

❌İndirim Bitti! 30997 TL Apple iPad M2 Air 13-Inch Wi-Fi + Cellular 128GB - Space Grey

11" olanı 21 e almıştım daha bir ay olmadı, çok memnunum.
  2. T

❌İndirim Bitti! Jack&Jones Erkek Jcoslay Kapüşonlu Rüzgar Geçirmez Kapitone Mont 1.511,99 TL

Kargosu az önce geldi, yurt dışı orjinal ürün. Beklentimin çok çok üstünde çıktı, hatun bayıldı. Bu paraya bedava aldık valla, paylaşımı yapan arkadaşa çok teşekkürler.
  3. T

❌İndirim Bitti! Jack&Jones Erkek Jcoslay Kapüşonlu Rüzgar Geçirmez Kapitone Mont 1.511,99 TL

Aldım valla, 150 kupon vardı 130 da banka indirdi, mis.
  4. T

🔥İndirim KÖFTECİ YUSUF PİŞMEMİŞ 500GR KÖFTE 189.90₺ | YEMEKSEPETİ

Hamburger köfteleri fena değil. Arada kendim yapmaya üşenince oradan çiğ alıyorum.
  5. T

🔥İndirim Fenerbahçe Adidas 2025/26 Forma 2350₺ (Trendyol Plus)

Kupon kullanmayı unutmayın: YERDEN1905
  6. T

❌İndirim Bitti! ASUS TUF RTX 5070TI - Amazon Germany - 55554

Klavyeleri vergisiz getiren kargo şirketlerinden biri galiba. Şansınız yaver gitmiş. Keşke hep böyle olsa.
  7. T

❌İndirim Bitti! ASUS TUF RTX 5070TI - Amazon Germany - 55554

İyi cesaret valla. Önden vergi de ödememişsiniz. Teslimatta gümrükte veya Ptt ile kapıda falan mı ödendi yoksa hiç mi ödenmedi? Kargo hareketleri kısmını da gösterebilir misiniz?
  8. T

ASUS ROG-STRIX-1000G Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Yeni geleni iade etmeyin, seri no takip ediliyor. Direk ilk aldığınızı iade edin veya fiyat farkını talep edin.
  9. T

🔥İndirim YILDIZ250 Kodu ile iki set Altınyıldız Boxer alınca adet 47 tl

Kıçına naylon poşet geçirmekle aynı şey..
  10. T

❌İndirim Bitti! Ipad Air M2 128GB WIFI+ Cellu.11''Liquid Retina Ekran 21.786TL

Güzel temennilerin için çok teşekkürler..
  11. T

❌İndirim Bitti! Ipad Air M2 128GB WIFI+ Cellu.11''Liquid Retina Ekran 21.786TL

Birileri iptal etti herhalde, rastgele bakarken stok görünce bi tanede ben aldım. Uzun zamandır ipad bakınıyordum bu iyi oldu. Fiyat makul. M2 uzun yıllar götürür.
  12. T

🔥İndirim NZXT H7 Flow RGB'SİZ Bilgisayar Kasası 4.952TL

5.6 liradan 12 küsüre fırlamış Rgb olanı! Ben sizin elinizin ayarını...
  13. T

MageGee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Klavye 1.299 TL

Büyük enter mi acaba?
  14. T

🔥İndirim NZXT H7 Flow RGB'SİZ Bilgisayar Kasası 4.952TL

Konuda iki ayrı ürün var; biri rgb li 3 lü fana sahip olan 5600 küsür lira, diğeri fansız veya rgbsiz fana sahip 4900 küsür lira düz olanı. Konu sahibi nedense düzeltmedi hala başlığı...
Geri