Keşke alma şansım olsa 4k güzel bir oled alırdım, ama ekranım çoğu zaman sabit oynadığım oyunların kenarları barları hep sabit bu yüzden mini led e yöneldim...
Aslında bir tane forumdan alan kişi çıksa fazeon u bir görüntü paylaşsa veya yorum yapsa içim rahatlıyacak alıp geçeceğim direk. Yada çok güzel bir mini led...
Yanma olayı şans işi. Burada World of Warcraft oynayan birinin monitörü burn in olmuş aldığından bir kaç gün içinde, 3 yıldır oynuyorum burn in olmadı diyen...
Ben oled almak istiyorum ama, online rpg oyun oynuyorum mesela saatlerce oyundaki bazı barlar ve görseller hep sabit kalıyor, ekranın ordasında veya birkaç...
Cuma günü geldi benimki steelseries gg den birkaç ayar yaptım cs oynadım 5-6k lık kulaklıklar gibi değil ama 2-3 k lık kulaklıklardan eksik kalır yanı yok...
Aynı modelin asus rog olanını ,çok benziyorlar ondan gayet memnundum. (https://www.epey.com/kulaklik/asus-rog-strix-go-2-4.html) (uzun süre kullandım bi...
Videoları izledim çok hızlı kullananlar için aynı cam gibi akıyor mouse, ben alışamam diye almadım steelseries qck var 10 yıl olmuştur heralde geçen banyo...