🔥İndirim Blic Bluetooth 5.4 Soundbar Satıcı Takip ile 549₺

fenerlimühendis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,340

Dip ses sorunu varmıdır,havit marka soundbarı o yüzden iade etmiştim.

Satıcıyı güvenilir diye biliyorum ama marka hakkında bilgim yok nasıl acaba deneyimlemiş var mı

PC ye hoparlör niyetine kullanılır mı yoksa bt gecikme yapar mı

Dip ses sorunu varmıdır,havit marka soundbarı o yüzden iade etmiştim.
Hangi modeldi Havit ? Geçende bir arkadaş 300 tl kupon paylaşınca Havit Gamestone 770BT olanı almıştım seslerde bir çatlama hiç bir şey yok % 10-20 ses de kullanıyorum sesini öyle düşün.Yorumlarında millet şöyle sesli böyle yüksek sesli dediğinde pek inanmamıştım gerçekten sesi çok yüksek ve temiz.Kuponla v.s 1k aralığında yakalayan düşünmeden alabilir. Tabi bu 10 günlük kullanımda bakalım ömrü nedir 3.ayda sorun çıkar mı göreceğiz.Büyük bass performansı beklemeyin zaten onu da vaad etse piyasa da 1k üstünde 1 tane ürün kalmamalı ^^ - Ürün sesi ve performansını USB-C kablosu ile böyle alıyorum direk bluetooh alınca tabi ki aynı kalite ve yükseklik olmuyor direk dahili hoparlör gibi bağladım usb A to C

Hangi modeldi Havit ? Geçende bir arkadaş 300 tl kupon paylaşınca Havit Gamestone 770BT olanı almıştım seslerde bir çatlama hiç bir şey yok % 10-20 ses de kullanıyorum sesini öyle düşün.Yorumlarında millet şöyle sesli böyle yüksek sesli dediğinde pek inanmamıştım gerçekten sesi çok yüksek ve temiz.Kuponla v.s 1k aralığında yakalayan düşünmeden alabilir. Tabi bu 10 günlük kullanımda bakalım ömrü nedir 3.ayda sorun çıkar mı göreceğiz.Büyük bass performansı beklemeyin zaten onu da vaad etse piyasa da 1k üstünde 1 tane ürün kalmamalı ^^ - Ürün sesi ve performansını USB-C kablosu ile böyle alıyorum direk bluetooh alınca tabi ki aynı kalite ve yükseklik olmuyor direk dahili hoparlör gibi bağladım usb A to C

772BT

tam sanayi işi dükkana koyarım ustalar takılsın , eyvallah post için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı anda iki tanesi senkron kullanilabilirmi
belirli seviyenin altındaki cihazlar kullanıla bilse bile tam zamanlama bazen kaçıyor araştırıp almak lazım.

24 eylülde 361 tl ye satılmış neden bu kadar ucuzki sesi idare eder mi? acaba incelemesinide bulamadım

Bu satıcının hiçbir ürünü güven vermiyor nedense

Film izlemek için kullanılabilir mi sizce tv altına koymalık.

Bana lazım aslında bir hoparlör direkt pc de hoparlör yok ama çok çirkin ve dandik duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,564
Üyeler
204,465
Son üye
ebovbatalü
Geri