Çözüm yolu olduğunu sanmıyorum hocam. Satıcıyı korumadan çok alıcıyı koruma sistemi çünkü. Yani biraz riskli o yüzden. Ben de korkuyorum bazen ürün satarken...
RAM satmayı düşünüyorum ama dediğin gibi alan kişi gelip RAM'i bozup iade ederse nasıl bir çözüme başvurabilirim, merak ediyorum. Konudan bağımsız ama...
Radyatör sıvısı nasıl hazırlanıyor diye sorabilir miyim? Normal su mu yoksa yarı yarıya antifiriz falan mı koyuyorsunuz? Nedir içindeki onu merak ettim de.
2 buçuk senedir overclocklu çalıştırıyorum, performans aynı duruyor. Voltajı varsayılan voltajının üzerine çıkmasın bence iyidir. Mesela 1.35V max görüyorsa...
İkisi de neredeyse aynı. X7 alırdım ben olsam. Bir ara baktım baktım vazgeçtim sonra. Suya dayanıklılık, işlemcisi ve kamera açısından benim dikkatimi...
Farkedecek kadar fark olmaz ama macundan macuna 3-5 derece oynar ve uzun süre dayanıklılığını korur. Varsa sadece stok fan yerine kuleyi takman 10-15 derece...
GPU macununu da yeniledim MX-7 ile ve 2dk OCCT ile 100 derece halâ. 5 derece düştü ama yine de 20-25 derece hot spot/gpu temp farkı var. Pedler sağlam...
Eğer kendi kendine ayarları resetlerse Fast Boot'u kapatmayı deneyebilirsin.
Ayrıca Tuning yaparsan ve yine ayar resetlerse sürücü versiyonlarından doğru...
[H3 id='FONTcourier+newArctic+Freezer+36+ARGB+DuoFONT']Arctic Freezer 36 ARGB Duo [/H3]
2000 TL olması lazım. Çift fanlı bir soğutucu.
Düzenlendi: 1850 TL...
Birkaç haber kaynağı RAM üretimi bir hayli artacak diyor önümüzdeki 1 yıl içinde. Yeni yatırımlar, yeni fabrikalar yapılıyormuş. CXMT üretici ismi duyuldu...
Beyler iyi geceler herkese öncelikle. Ram Overclock'unda pek bilgili değilim, direkt Youtube'dan Nebi Akgün'ün verdiği değerleri girip yaptım. Corsair...