[H3 id='FONTcourier+newArctic+Freezer+36+ARGB+DuoFONT']Arctic Freezer 36 ARGB Duo [/H3]
2000 TL olması lazım. Çift fanlı bir soğutucu.
Düzenlendi: 1850 TL...
Birkaç haber kaynağı RAM üretimi bir hayli artacak diyor önümüzdeki 1 yıl içinde. Yeni yatırımlar, yeni fabrikalar yapılıyormuş. CXMT üretici ismi duyuldu...
Beyler iyi geceler herkese öncelikle. Ram Overclock'unda pek bilgili değilim, direkt Youtube'dan Nebi Akgün'ün verdiği değerleri girip yaptım. Corsair...
Anakartım MSI benim de, güzel bir özellik o bence de ama otomatikman verdiği voltajları genelde düşürüp ideal hâle getirebiliyorsun. Yine de ben sadece 8000...
Çökme oldu. Tekrar silip yükledim, yine olunca vazgeçtim.
Alt+TAB yapınca olmuştu birinde. Biri de oyun kapanırken masaüstüne geçerken sanırım.
Şuanda RX...
Fan ayarı yapınca bu sürümde hata aldım. 26.6.4'e geri döndüm.
No panic, e-posta attım bizim çocuklara, bu hafta içinde düzelteceklerdir.
Tuning yapanlara...
İkinci el de alınır, testlerini uzun uzun üşenmeden yaptırmak lazım ama. OCCT, Testmem5 ile 2 saat belki yeter.
CL 16 yapılır heralde. BIOS'tan ram ayarları...
5 derece ciddi bi fark diye düşünüyorum ama o markalarda da muadilleri hangisi acaba merak ettim örnek atma şansınız var mıdır ?
1785492906
PBO kapalı...
Kalemin ucu bir yerlere değse de arkasından iletmesi zor ya. Bir de içini almak mümkün, sadece ahşabı kaldığında daha doğru kullanım olur. Benimki şuanda...