egeden

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• egeden
      egeden, Ram Önerisi 6000 MHZ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Makul tabi, oynadım bir sürü, overclock vs... Teşekkür ettim :D
    • egeden
      Çözüm yolu olduğunu sanmıyorum hocam. Satıcıyı korumadan çok alıcıyı koruma sistemi çünkü. Yani biraz riskli o yüzden. Ben de korkuyorum bazen ürün satarken...
    • egeden
      :LOL: Karar vermedim. 32 gb hynix-a g.skill 5600 cl30 1.25v teklifin ne olurdu?
    • egeden
      RAM satmayı düşünüyorum ama dediğin gibi alan kişi gelip RAM'i bozup iade ederse nasıl bir çözüme başvurabilirim, merak ediyorum. Konudan bağımsız ama...
    • egeden
      egeden, Ryzen 7 9700x Isı Değerleri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Radyatör sıvısı nasıl hazırlanıyor diye sorabilir miyim? Normal su mu yoksa yarı yarıya antifiriz falan mı koyuyorsunuz? Nedir içindeki onu merak ettim de.
    • egeden
      egeden, Termal Macunu Kötü Mü Sürdüm başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      6.2/10 :D IMDB skoru ama site puanı 9.7/10 olmuş.
    • egeden
      2 buçuk senedir overclocklu çalıştırıyorum, performans aynı duruyor. Voltajı varsayılan voltajının üzerine çıkmasın bence iyidir. Mesela 1.35V max görüyorsa...
    • egeden
      egeden, Poco M8 mi Yoksa X7 mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İkisi de neredeyse aynı. X7 alırdım ben olsam. Bir ara baktım baktım vazgeçtim sonra. Suya dayanıklılık, işlemcisi ve kamera açısından benim dikkatimi...
    • egeden
      egeden, Ryzen 5 7600 Isınma Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Farkedecek kadar fark olmaz ama macundan macuna 3-5 derece oynar ve uzun süre dayanıklılığını korur. Varsa sadece stok fan yerine kuleyi takman 10-15 derece...
    • egeden
      egeden, Yüksek GPU Hotspot Sıcaklığı Düşürme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      GPU macununu da yeniledim MX-7 ile ve 2dk OCCT ile 100 derece halâ. 5 derece düştü ama yine de 20-25 derece hot spot/gpu temp farkı var. Pedler sağlam...
    • egeden
      egeden, İlk AMD GPU Kullanimimda Yapmam Gerekenler Nedir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Eğer kendi kendine ayarları resetlerse Fast Boot'u kapatmayı deneyebilirsin. Ayrıca Tuning yaparsan ve yine ayar resetlerse sürücü versiyonlarından doğru...
    • egeden
      7400MHz CL34 zamanından ss buldum bir tane.
    • egeden
      egeden, Ryzen 5 7600 İçin Kule Tipi Öneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      [H3 id='FONTcourier+newArctic+Freezer+36+ARGB+DuoFONT']Arctic Freezer 36 ARGB Duo [/H3] 2000 TL olması lazım. Çift fanlı bir soğutucu. Düzenlendi: 1850 TL...
    • egeden
      egeden, Çözüldü✓ Ram Krizi Ne Zaman Biter? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Birkaç haber kaynağı RAM üretimi bir hayli artacak diyor önümüzdeki 1 yıl içinde. Yeni yatırımlar, yeni fabrikalar yapılıyormuş. CXMT üretici ismi duyuldu...
    • egeden
      Beyler iyi geceler herkese öncelikle. Ram Overclock'unda pek bilgili değilim, direkt Youtube'dan Nebi Akgün'ün verdiği değerleri girip yaptım. Corsair...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,964
Üyeler
202,161
Son üye
yigit.wx
Geri