egeden isimli üyenin son içerikleri

1. egeden

❌İndirim Bitti! Tecno Camon 40 Pro 5G 8/256 15.499tl

Arkadaşlar Hios 16 çıktı mı? Ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı? Android safety core ve güvenlik uygulamalarını kapatılmış, devre dışı olarak gördüm az önce ve aktif ettim ama neden, ne zamandır öyle bilmiyorum. Dinlenip takip edildiğim hissine kapıldım. Telefonun derleme numarasını ne olduğu...
  2. egeden

🔥İndirim SAMSUNG Oled G6 500HZ öğrenci mağazasında 34.475,00 TL

165hz'i artık bırakmalı mıyım? 240'a geçsem 4 sene daha idare etse, sonra 360 yapsam ve daha sonra 500hz... Bunun için tahmini 10 senem var gibi :) CS 2 oynuyordum ama artık pek rekabete kendimi veremiyorum, bıraktım. Sadece hikayeli oyunlar oynuyorum o yüzden. Ekran kartım 60FPS anca veriyor...
  3. egeden

❌İndirim Bitti! Tecno Camon 40 Pro 5G 8/256 15.499tl

5G olanı var. Sualtında fotoğraf çekme hayali ve yeterli seviyede olan işlemcisi için aldım. Kamerası da Poco M3'ten sonra bana baya bir çağ atlattı. İnce, güzel, sağlam, hafif ama bataryası 5200 mah. 45 dakikada tam şarj oluyor. 2 gün rahat gidiyor. Keşke en azından 6000 olsaymış, hatta 7000. 2...
  4. egeden

Yardım DDR5 RAM Ayarı Yardım

VDDQ 1.85V, VPP 1.4 görünüyor. Doğruysa eğer bir sorun var demek. VDDQ 1.4V yeterli olabilir çok yüksek ihtimalle. VPP 1.8V-1.9V arası iyidir. VPP ile VDDQ değeri yer değişmesi lazım. VDDIO ise 0 görünüyor, BIOS'tan kontrol edebilir misin kaç olduğunu? O da 1.35V-1.4V arası yeterli olması gerekir.
  5. egeden

15-20K arası telefon önerisi

5 yıl 6000mah bataryalı bir cihaz kullandım. 5. gün şarj ettiğim zamanlar oldu. En azından 3. günü görebilecek bir telefon tavsiyeniz var mıdır?
  6. egeden

Https://forum.donanimarsivi.com/konu/forumdaki-bu-bolum-kotu-mu.1190931/

AM5 gayet stabil şu son bir senedir. Tonlarca BIOS güncellemesi, optimizasyon geldi. Overclock imkanı arttı. RAM hızları EXPO, XMP ile 10000 mt/s'lere doğru gidiyor. Ryzen 7 9700x mesela 65W'lık bir işlemci ve dediğin gibi serin, voltajı düşük ve istersen 105W ayarı da verilebiliyor. Seneye...
  7. egeden

Bilgisayarıma Nasıl Bir Upgrade Yapabilirim

Bir de 4K 32" ekran lazım o zaman.
  8. egeden

Oyunlarda INPUT lag Sorunu..

Formata gerek yok sanırım ama dism /online /cleanup-image /restorehealth ve sfc scannow komutları sırasıyla çalıştırılabilir. BIOS güncel olmalı. Bilemedim. Bilen biri gelir yakında umarım. Çok huzursuz edici bir problem çünkü bu...
  9. egeden

Tek monitör ile, Freesync açın, V-Sync kapatın. Güç tasarrufu modunu aygıt yöneticisinden mouse ve klavye için kapatın. BIOS sıfırlayıp deneyin. Entegre grafik kapalı kalsın. MSI Afterburner ile HWINFO üzerinden grafikleri ve değerleri kontrol edin uyarı görülecek mi diye. İşlemci overclock...
  10. egeden

Oyunlar harddiskte değildir heralde? Sıcaklıklara da bakılmıştır. İkinci monitörü kapatıp denediniz mi?
  11. egeden

Dün farklı DNS sunucuları nasıl etki eder diye denediğimde 10-20 ping civarı bir fark olduğunu gördüm. Bunu söylememin sebebi belki input değil de network lag olma ihtimali varsa diye. Her halükarda, en uygun DNS'yi seçmek yine önemli bir ayrıntıymış, yeni öğrendim.
  12. egeden

CS:2 Viyana sunucusunda ping yükseldi

Extremely restricted trafik pingi düşürür mü? Ben sınırsız olarak bıraktım varsayılan ama 50'den aşağı hiç inmez pingim. O da Almanya.
  13. egeden

Ülkemiz için en iyi DNS sunucuları

Merhaba, En hızlısı 1,1,1,1 idi ama artık 3 kat yavaşlamış, nedendir acaba? Hangi sunucu tavsiye edersiniz CS2 için?
  14. egeden

6400-cl32 profilinde belki 2:1 modda çalıştırıyordur, kontrol edebilirsin öyle mi değil mi diye. Auto seçiliyse kendin 1:1 yapabilirsin MCLK=UCLK olacak şekilde. 6000 frekansında 1:1'i kendisi Auto olarak koruyor zaten.
  15. egeden

6400 - cl30 olarak kullanmayı düşünmüyor musun? Voltaj değiştirmeden mümkün olabilir çünkü. Ayrıca XMP profilinde 6000-cl36 için 1.35V ihtiyacı duyduğundan 6000-cl30 için 1.4V veya üzeri ihtiyaç duyabilir diye düşünüyorum.
Geri