hocam ek olarak bir yerde okumuştum sanırım kulaklıkların nem yapma durumu oluyormuş ben silikajel aldım bir tanesini kutunun içine koydum bilgisayardan her...
hocam ben de sizin gibi aynı şekilde jd 710dan geçtim, ilk olarak kablosu kısa geliyor her iemde olduğu gibi bunu belirtmek isterim. Bas tiz dengesi gayet...
bas ve tizleri iyi mi yoksa kulak tırmalıyor mu, oyun için önerirmisin, birde ses nasıl geliyor, (boğuk mu, canlı mı, ince mi baslı mı vb.) çok iyi olmayan...
Kefine klean type c versiyonunu kullanıyorum(mikrofonu olduğu için). Başlarda kulağımda ağrı yapıyordu 1 haftada geçti ondan önce cloud 3 kullanıyordum şuan...
Ben 2 yıldır Simgot EW200 kullanıyorum. IEM'e Moondrop CHU II ile başlamıştım oyunlarda ses kasmaktan zorlandığım için sattım. Sonrasında EW200 aldım ayrıca...
arkadaşlar şuanda bakıyorum diğer yerlerden de araştırıyorum ama herkes farklı kulaklık öneriyor kafam karıştı iyice, en çok duyduklarım ew200-300, kefine...
eft ve cs gibi bol ses kasmalı oyunlar oynuyorum günlük min 4-5 saat oyundayım. arkadaslarımın duymadığı sesleri çok net duyuyorum. Önemli olan ses kartı...
Vsa max satıyom ben 4k ya istersen. Sıfır olarak bu bütçelerde zero blue, ew200, ew300, zero red, eg280, kefine klean ve kefine delci dinledim bence en...
listeyi güncellemiştim buraya da yazayım :
🟦 S+ Tier (En güçlü öneriler)
🥇 Simgot EW200
🥈 Truthear x Crinacle Zero Blue
🥉 7Hz Sonus
🟩 S Tier (Çok güçlü...
her şey ses kartı değil ki, kulaklığın belli bir seviye olması lazım, işe yararmı ki dediğin? biraz hobi olarak yapılabilecek bir şey gibi geldi bana bu, ben...