Ya çünkü klavyede 3 dakikada 90 doğru kelime istiyorlar ama ben sadece hemen hemen saniyede 2 kelime yazdığım için çok avantajlı olduğumu düşünüyorum...
Arkadaşlar merhaba şuanda aktif olarak büyük bir şirkette insan kaynakları çalışanı olarak çalışıyorum. Özel sektörün mobbing, baskılar ve haksız rekabetten...
Herkese sağlıklı günler, Pazar günü omzumun üstüne düştüm ve omzum çıktı. Aynı zamanda kolumun da üstüne düştüğüm için sol kolumdaki kaslarım ezildi.
Omzum...
Kankalar selamlar, Ekim Allah izin verirse araba alacağım. Arabayı alırken ufak tefek eksiğim olursa diye bilgisayarı satma durumum olacak.
Bilgisayarı 3...
Onern
Önerin için teşekkürler peki Audi dışında onerebilecegin var mı çevremde bir kaç kişi Toyota Corolla öneriyor yüksek model km düşük hibrit sekilde
Merhaba, biraz audi sevdam var fakat bütçem kısıtlı zar zor 1 yılda çalışarak sadece 1 milyon lira biriktirebildim.
Yeni 19 oldum o sebeple bir araba...
Hocam saçlarım uzadıkça kıvırcık ve katilasiyor yani kesinlikle doğru düzgün şekil almıyor. Saçım yumuşak ama çok sık olduğu için şekil versem bile hemen...
Bilmiyorum ikinci el pc alinir mi bu nasıl sizce
https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/ryzen-5-5500-rx-580-8gb-16-gb-ram-oyuncu-kasa.3365/
1777473521...
Arkadaşlar merhaba, teyzem oğlu için bilgisayar almayı düşünüyor fakat bütçesi inanılmaz kısıtlı.
Toplama vesayre anlayamayacagi için onerebileceginiz bir...