Arkadaşlar merhaba,
Konuyu direkt söylemek istiyorum. Geçen cumartesi günü kazandığım bir kuponum mevcut fakat devletin yasal bir sitesi (ismini kurallar...
Selamlar, yazdığınız şirketlerden birinin ikcisiyim. Gönül rahatlığı ile girebilirsiniz fakat reklamlarda ki gibi değil de ödeme planına göre teslimat...
Arkadaşlar merhaba, ek gelir için yeni aldığım bilgisayarda fivem videoları çekmeyi planliyorum. Edit işlerinden de iyi anladığım için biraz ekmeğini yemek...
Aynı zamanda hazır yazmisken şunu da sorayım, bilgisayarın ekran kartı çok kullanıldığında oyunlarda çok fazla ısınıyor sucuk koysam sucuk pişer sıvı...
Arkadaşlar merhaba, ek gelir için yeni aldığım bilgisayarda fivem videoları çekmeyi planliyorum. Edit işlerinden de iyi anladığım için biraz ekmeğini yemek...
Çok az acik kaldigini onunda max 1 cm ya uzatır ya uzatmaz dediğini söyledi ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
1787808662
Stresimin kaynağı aile içinde tek...
Arkadaşlar merhaba
2007 doğumlu biriyim, 174 boyum var. Kız kardeşim ve erkek kardeşimin boyu inanilmaz derece de uzarken benim bir anda 2 yıl önce boyum...