Özel sektörde ikda çalıştığım için üniversite okumanin ise alimlarda gerçekten çok bir işe yaramadigini çoğu şirkette fark ettiğim için o gözle bakmıyorum...
Kpss ye hiç calismayacagim çünkü katipligin sınavında Türkiye genelinde derece yapacağıma eminim
1785921571
Sadece şunu düşündüm örneğin 60k maaş ile...
Arkadaşlar merhaba, şuanda 19 yaşında x (büyük bir firma) da insan kaynakları uzman yardımcısı pozisyonunda yol ve yemek dahil olmadan 50 bandında maaş...
Dediklerine hak veriyorum zaten ömür boyu yapmayacağım en kötü 1-2 yıl beni götürse yeter. Gelen paranın hepsini harcayan biri değilim tam tersi köşede...
Banka ve tasarruf sektöründe çalıştığım için aslında sormak istedim sizlere.
Bankalar tasarruf finansman şirketlerinden dolayı kredi veremiyor ayni zamanda...
Arkadaşlar selam,
2 milyon liraya toplamda 70 bin liralık aylık faiz getirisi bulunuyor.
Şuanda ise 50 bandında bir maaş alıyorum ve yaşım 19
Çalıştığım...
Merhaba ne indirirsem indireyim bu hatadan kurtulamiyorum.
Pcyi formatlamadan önce böyle bir sorun yoktu, ne yapacağım her şeyi denedim indirdim olmuyor.
Motor almaya karar verdiğim için bu bilgisayarım pazarlıksız satılıktır.
Detaylı bir şekilde inceleme, video, fotoğraf isterseniz hepsini iletebilirim...
Ya çünkü klavyede 3 dakikada 90 doğru kelime istiyorlar ama ben sadece hemen hemen saniyede 2 kelime yazdığım için çok avantajlı olduğumu düşünüyorum...
Arkadaşlar merhaba şuanda aktif olarak büyük bir şirkette insan kaynakları çalışanı olarak çalışıyorum. Özel sektörün mobbing, baskılar ve haksız rekabetten...