Arkadaşlar merhaba aşağıdaki bilgisayarı 105 bin liraya aldım toplamda ve sizce iyi mi aldım kötü mü aldım (geçen ay Nisan-mayıs ayında almıştım)
Bilgisayarin içi çok tozlaniyor ilk defa bu tarz pc kullanıyorum ne kadar sürede bir macun değiştirme ve iç temizliği yaptırmak lazım?
Aynı zamanda...
Ne yazık ki kandım ve açtım asla vermediler 6k ödemem var bu hafta onu yapmak için isteyeceğim bir yıllık maaş bordrosu göstereceğim yine vermezlerse valla komik olay
Arkadaşlar merhaba 1 yıldır aktif olarak akbankta maaş müşterisi olmama rağmen ve aylık iyi bir miktarda maaş yatmasına rağmen 2k üstü limitli asla attı para veya kredi kartı limiti vermiyor.
Maaş bordromu iletmeme rağmen asla vermiyor. Fakat doğru düzgün çalışmayan insanların bile affedersiniz...
Kankalar selamlar, Nisan ayında aldığım bilgisayarimdan hemen 1-2 hafta içerisinde satmam gereken parçalar olacak. Sizce hızlıca satılacak parçalar hangileridir ve fiyatı ne olur? (5 ay önce sıfır alındı her şey ütopyadan faturaları garantileri var)
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
4.2 GHz
96 MB...
Arkadaşlar merhaba,
Konuyu direkt söylemek istiyorum. Geçen cumartesi günü kazandığım bir kuponum mevcut fakat devletin yasal bir sitesi (ismini kurallar gereği söylemeyeceğim) istatistiği yanlış girdiği için kaybetti gösterdi ve bunu ısrarla değiştirmiyorlar.
Maç içerisinde ernest muçi 3 kez...
Selamlar, yazdığınız şirketlerden birinin ikcisiyim. Gönül rahatlığı ile girebilirsiniz fakat reklamlarda ki gibi değil de ödeme planına göre teslimat tarihiniz değişmektedir.
6 ay denilen kısım, minimum 6 ay içinde verildiği için söylenmektedir. Örneğin aylık 50 bin verirsin artık kaç milyona...
Arkadaşlar merhaba, ek gelir için yeni aldığım bilgisayarda fivem videoları çekmeyi planliyorum. Edit işlerinden de iyi anladığım için biraz ekmeğini yemek istiyorum.
Sizce video kaydında bu bilgisayar ile fivemda kac fps alırım ve onerebileceginiz bir video çekme programı mevcut mudur? Ekran...
Aynı zamanda hazır yazmisken şunu da sorayım, bilgisayarın ekran kartı çok kullanıldığında oyunlarda çok fazla ısınıyor sucuk koysam sucuk pişer sıvı soğutucunun üstünde, zaten sıvı soğutucunun amacı bu mudur ilk bilgisayarim olduğu için pek bilgim yok 🙏
Arkadaşlar merhaba, ek gelir için yeni aldığım bilgisayarda fivem videoları çekmeyi planliyorum. Edit işlerinden de iyi anladığım için biraz ekmeğini yemek istiyorum.
Sizce video kaydında bu bilgisayar ile fivemda kac fps alırım ve onerebileceginiz bir video çekme programı mevcut mudur? Ekran...
Çok az acik kaldigini onunda max 1 cm ya uzatır ya uzatmaz dediğini söyledi ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
1787808662
Stresimin kaynağı aile içinde tek çalışan olmam ve iş yerinin zorlugundan dolayı dinlenemiyor veya uyuyamiyorum bu sebeplerden dolayı belki onun da etkisi vardir