Ya çünkü klavyede 3 dakikada 90 doğru kelime istiyorlar ama ben sadece hemen hemen saniyede 2 kelime yazdığım için çok avantajlı olduğumu düşünüyorum. Sadece aklımı karıştıran tek şey büyük bir şirkette ik ci olmak mı yoksa zabıt katipligi mi biri bana bunu söylese mükemmel olacak
Arkadaşlar merhaba şuanda aktif olarak büyük bir şirkette insan kaynakları çalışanı olarak çalışıyorum. Özel sektörün mobbing, baskılar ve haksız rekabetten dolayı biraz daha devlete kaymak istiyorum.
Katiplik düşünüyorum çünkü katiplik sınavında 3 dakika içerisinde 90 doğru kelime yazilmasi...
Herkese sağlıklı günler, Pazar günü omzumun üstüne düştüm ve omzum çıktı. Aynı zamanda kolumun da üstüne düştüğüm için sol kolumdaki kaslarım ezildi.
Omzum çıktığında orada bulunan kişi masaj yoluyla omzumu geri taktı. Acile gittigimde ise röntgen de kırık çıkık çatlak olmadığını söyleyip rapor...
Kankalar selamlar, Ekim Allah izin verirse araba alacağım. Arabayı alırken ufak tefek eksiğim olursa diye bilgisayarı satma durumum olacak.
Bilgisayarı 3 ay oldu olmadı alalı ve sadece 3 oyun oynadım.
GTA 5 en yüksek ayarlarda ve 2k çözünürlükte sabit 163 FPS
Cs 2 en yüksek ayarlarda ve 2k...
Onern
Önerin için teşekkürler peki Audi dışında onerebilecegin var mı çevremde bir kaç kişi Toyota Corolla öneriyor yüksek model km düşük hibrit sekilde
Merhaba, biraz audi sevdam var fakat bütçem kısıtlı zar zor 1 yılda çalışarak sadece 1 milyon lira biriktirebildim.
Yeni 19 oldum o sebeple bir araba arayışım var sizce aşağıdaki tarzda araç alınır mı veya neden alınmaz önerilerinizi söylerseniz çok sevinirim.
(İlk aracta motorda sorun yoksa...
Hocam saçlarım uzadıkça kıvırcık ve katilasiyor yani kesinlikle doğru düzgün şekil almıyor. Saçım yumuşak ama çok sık olduğu için şekil versem bile hemen bozuluyor ve ortaya doğru toplanıyor bunu nasıl giderebilirim
Bilmiyorum ikinci el pc alinir mi bu nasıl sizce
https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/ryzen-5-5500-rx-580-8gb-16-gb-ram-oyuncu-kasa.3365/
1777473521
Valla reisim monitöru ayrı aldiririm klavye mouse kulaklık bunları da ayrı 1000 liraya çok ucuz bı markadan aldiririm idare etsin çocuk en...
Arkadaşlar merhaba, teyzem oğlu için bilgisayar almayı düşünüyor fakat bütçesi inanılmaz kısıtlı.
Toplama vesayre anlayamayacagi için onerebileceginiz bir kasa mevcut mudur?
Çocuk 14-15 yaşlarında pubg vb oyunları oynuyor. Sadece oyun oynamak için bir bilgisayar istiyor 🙌
Kısıtlı bir alanım var ve masayı değiştirene kadar idare etmem lazım.
Bana onerebileceginiz bir klavye mevcut mudur küçük ve tuşları aşırı yüksek olmayan, (set halinde mouse de önerebilirsiniz)