Hocam saçlarım uzadıkça kıvırcık ve katilasiyor yani kesinlikle doğru düzgün şekil almıyor. Saçım yumuşak ama çok sık olduğu için şekil versem bile hemen bozuluyor ve ortaya doğru toplanıyor bunu nasıl giderebilirim
Bilmiyorum ikinci el pc alinir mi bu nasıl sizce
https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/ryzen-5-5500-rx-580-8gb-16-gb-ram-oyuncu-kasa.3365/
1777473521
Valla reisim monitöru ayrı aldiririm klavye mouse kulaklık bunları da ayrı 1000 liraya çok ucuz bı markadan aldiririm idare etsin çocuk en...
Arkadaşlar merhaba, teyzem oğlu için bilgisayar almayı düşünüyor fakat bütçesi inanılmaz kısıtlı.
Toplama vesayre anlayamayacagi için onerebileceginiz bir kasa mevcut mudur?
Çocuk 14-15 yaşlarında pubg vb oyunları oynuyor. Sadece oyun oynamak için bir bilgisayar istiyor 🙌
Kısıtlı bir alanım var ve masayı değiştirene kadar idare etmem lazım.
Bana onerebileceginiz bir klavye mevcut mudur küçük ve tuşları aşırı yüksek olmayan, (set halinde mouse de önerebilirsiniz)
Hocam dün pcde su ayarlarda bu fps değerini aldım.
1920x1080 - orta ayarda 500-600 fps aliyorum normal bir değer mıdır?
Sonrasında valo girdim 600-700 arası fps aliyorum onda da hem en yüksek hem en düşük ayarlarda çok bişey değişmiyor 2v2 arenalarda arkadaşım 500 FPS alırken ben 1200 FPS alıyorum
Peki 1-2 ay bu şekilde idare edebilir miyim 2 gün önce aldım kasayı en azından bir kaç aya yeni bir masa alırım
1775559753
Eve geçtiğim gibi yapacağım 650 nin altında FPS alirsam döneceğim
Hocam çözünürlüğü 1080p de oynars dediğiniz gibi 700-800 alırım sanırım örneğin çoğu oyuncu sis içine girdiğinde yada Deli dehşet fpsin öleceği yerlere girdiğinde fpsim max en baba 370 e ya düşüyor ya düşmüyor
Aynı zamanda camli bir kasaya sahibim bu pcyi daha mi çok isindirir yukarda o tarz...
Mesela 2k da low ayarda da aynı fpsyi alıyorum sabit 400 de en yüksek 2k da da 380-400 arası alıyorum ama ayarlardan fpsi 1000 e çekmeme rağmen otomatik 400 e sabitliyor onu çözemedim belki 400 de sabitledigi için 380-400 arası git gel yapıyor olabilir mi
Bide bilirsiniz oyuna falan girince...