sonhry isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bu bilgisayar alınır mı

Reisim direkt değiş dediklerini hangisiyle değiseyim
  2. S

Vatandan aldığım bilgisayar sıkıntılı çıktı

İade nasıl edeceğimi bilmiyorum çünkü bozuk olmadığı sürece iade olmuyormus ayrıca toplama olduğu için kabul etmiyorlarmis anca değişim olur dediler
  3. S

Elimdeki bilgisayarı kardeşime aldım kendisi zaten valo cs gibi oyunlarda 200-250 fps alsam yeter diyor ama ben yinede iade veya değişim yapmazlarsa temiz bir format atıp driverleri kendim yukleyecegim FPS artışı yine yükselir. Çünkü bilgisayarda oyundayken bile işlemci ve ekran kartını...
  4. S

Yapacak bişey yok olan oldu bir kere 100 bine direkt linkli onerebileceginiz bir bilgisayar var mıydı
  5. S

İade süreci mağazadan alındığı için ne yazık ki olmuyormuş ayrıca sakin olma sebebim yapılacak en mantıklı şeyi düşünüyorum ve ik ci olduğum için yazılarım biraz resmiye kayıyor ondan olabilir 😀🙏 1774948646 Çok anlamadığım için soruyorum musaitseniz 100 e kadar bütçem var en iyi şekilde dizayn...
  6. S

Hocam şuanda onerebileceginiz bir bilgisayar mevcut mu bugün 100 bin liraya satın alacağım internetten ütopya dan buldum fakat bunada çok kötü dediler...
  7. S

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Bu bilgisayarı kardeşime aldım şimdi kendime bugün 100 bin liraya alacağım önerin varsa çok sevinirim tek derdim deli gibi oyun oynamak fps ve hikaye olabilir (2k 300 hz lik monitörum mevcut) Aynı zamanda benim yerimde olsaydın thh ye mi başvuru yapardın...
  8. S

Dalga geçenler olmuş yukarda ama detaylı yazdığınız için teşekkür ederim. Bilgisayarı henüz 1 hafta önce satın aldım şuanda da teknik destekte. İade süreci bozuk çıkmadığı sürece olmuyor dediler fakat thh ye başvuru yapsam alır mıyım iademi ve ne kadar sürer bilmiyorum. İlk defa böyle bişey...
  9. S

Merhaba, geçen hafta salı günü vatandan bir bilgisayar satın aldım. Aldığım bilgisayar toplama ve bilgisayardan anlamadığım için ve oradaki görevli bu bilgisayarla rahat valorant tarzı oyunlarda 400-450 fps low da alırsın dedi. Fakat bilgisayarı ilk aldığım gün işletim sistemi kurulu şekilde...
  10. S

Bu bilgisayar alınır mı

Hocam anlamadığım için soruyorum bunu anlayan bı arkadaşım değiştirdi tamamen tam olarak nereler kötü 🙏 1774936140 Eğer anlıyorsan ve bana 100 bine kadar özelleştirebileceksen çok sevinirim çünkü vatandan 52 bin liraya pc aldım açıkçası dolandirildim bu sefer sağlam bişey almak istiyorum
  11. S

Bu bilgisayar alınır mı

Hocam internette windforce sff nin daha iyi olduğu yazıyor
  12. S

Bu bilgisayar alınır mı

Hocam önerini link atar misin direkt sipariş vereyim 🙏 1774910167 Ayrıca 5070 ti 16 gb nasıl kötü oluyor onu çözemedim
  13. S

Bu bilgisayar alınır mı

Evet hocam normalde 90k idi anladığım kadarıyla yükselttim öneriniz varsa buyrun lütfen
  14. S

Bu bilgisayar alınır mı

Evet evet o yüzden en mantıklı bunu buldum kaçırmadan alicam 1774907593 Ekran kartı da bilindik bir marka olduğunu için yapıştıryim dedim
  15. S

Bu bilgisayar alınır mı

100 bind asus tabanlı var mı hocam :)
Geri