Arama sonuçları: *

1. S

Sizce bu bilgisayar alınır mı?

İade saglarlarsa da saglamazlarsa da bilgisayarı kardeşime vereceğim. Aynı zamanda pcden toplama olarak anlamıyorum yazılımcı olmama rağmen:) fakat 85 bin bandinda onerebileceginiz bir bilgisayar varsa önerirseniz çok sevinirim. Tek derdim deliler gibi yüksek fpsde oyun oynamak o kadar
  2. S

Hocam vatana gittiğimde bütçeme göre bu bilgisayarı topladılar. Şimdi de teknik desteğe göndereceğim çünkü saçma sapan şeyler oluyor. Örneğin valoda fps 200 görüyorum, cs 2 de 200 FPS görüyorum en düşük ayarda 50 FPS görüyorum. Daha da bitmiyor valoda bazen oyun tak diye takılıyor masaüstüne...
  3. S

Başta bahsettiğim 52 bin liraya aldığım bilgisayarım bu. Valorantta 190-200 FPS CS 2 de 220 FPS (yüksek ayar) düşük ayarda 60 fps aliyorum çok saçma. Ve çok fazla driver hataları alıyordum. Ekstra olarak her oyunda bilgisayarın ekran kartını sadece %10 15 arası kullanıyor gozukuyordu görev...
  4. S

Merhaba direkt nakit tekte ödeyeceğim ve tek derdim oyun oynamak render vesayre işim yok 🙌
  5. S

Merhaba öneriniz var mıydı
  6. S

Merhaba, 80-90 bin bandında bir bütçem var ve 52 bin liraya vatandan bir bilgisayar aldım ve fps kalitesinden ve bazı teknik hatalardan dolayı teknik desteğe gönderdim. Sorunlar çözülünce kardeşime hediye edeceğim. Şuanda kendime 80-90 bin bandında FPS ve oyun canavarı bir bilgisayar almak...
  7. S

AMD R7 5700 ve RTX 5060 TI Ekran Kartı bu fps değer mi?

Peki bir şekilde iade yapabilir miyim şikayetvar da çok fazla kişi iade sürecinde parasını alamamış internetten sipariş vermedigim için elden alınan ürünlerde iademiz yok dediler bana ama faturalı ürünlerde tüketici haklarına göre böyle bir hakkım mevcut
  8. S

Arkadaşlar hayırlı geceler, ilk defa CS 2 gireyim dedim cs 2 girerken bilgisayarım çöktü. Saçma sapan bir hal aldı ve daha alalı 2 gün oldu. Video kaydım da mevcut bunun bir şekilde iadesini yapamaz mıyım faturalarla bilgi sahibi var mı
  9. S

Hocam bugün monitör olayını deneyeceğim olmazsa sizin dediğiniz yapacağım. Vatandan aradıklarında bu şekilde az fps almamin imkansız olduğunu belirttiler. En kötü ihtimalle driverleri tekrar kurmami söylediler. Dediğiniz gibi monitör çözmezse sağlam bir format atıp sıfırdan ben kuracağım. ( GTA...
  10. S

Merhaba, ne yazık ki iade süreci sağlanmiyormus fakat bilgisayarımın iyi olduğunu ve 200 FPS alma sebebimin monitöru 2k da kullandığım için oyunda düşük ayarlara çekmeme rağmen monitör 2k da olduğundan fpsi düşürdüğü, 1080p ye çekersem valorantta fpsin 200 den min 400-500 e çıkacağını...
  11. S

Merhaba, 2 gün önce vatandan 52.250 liraya aşağıda özelliklerini belirttiğim bilgisayarı satın aldım. Satın alırken valorant vb oyunlarda düşük ayarlarda minimum 400-500 FPS alabileceğimi söylediler ve bu fiyata alabileceğim en iyi bilgisayar olduğunu belirttiler. Bilgisayarı aldığımda...
Geri