Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ Oyunda gamepad deki 2 tuş çalışmıyor

çözdüm arkadaşlar, gamepad de X ve D modu oluyor, ben bunu oyun açıkken ve gamepad bağlıyken deniyordum, oyunu kapatın, gamepadi de çıkartın ve modu değiştirin sorun gidiyor.
  2. D

Çözüldü✓ Oyunda gamepad deki 2 tuş çalışmıyor

gamepad modeli logitech wireless gamepad f710, tuşları test ettim hepsi çalışıyor, telefondan oynuyorum bu arada, sadece LT ve RT yi algılamıyor, oyundan dolayımı anlayamadım hallow knight oynuyorum, ayarlardan tuşu atamaya çalışıyorum hiçbirşey olmuyor, yardım ederseniz sevinirim oyun yarıda kaldı.
  3. D

Cs2 yarıtım tavsiyesi

420 dolarım var, cs de yatırım yapabileceğim birşeyler arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. D

Cs2 bıçak, site, yatırım öneri

cs den bıçak çıkarttım, göçebe bıçağı skinsiz, 470 dolar fiyatı var steam de. komisyon vermeden tekrar farklı bıçak, eldiven falan almak istiyorum önerebileceğiniz bir site var mı? ya da bazı kişiler takas yapıyor, komisyon alıyorlar mı bilmiyorum ama onları nerede bulabilirim. veya yatırım da...
  5. D

Gta sa mobil drift modu

GTA SA mobile drift modu kurmaya çalışıyorum, her seferinde hata veriyor, ya siyah ekran, ya direkt oyundan atıyor, yada download kısmı geliyor, ne yapacağımı anlayamadım, birsürü video izledim ve denedim hiçbiri çalışmadı, son çare buraya yazıyorum hocam, nasıl yapılacağını anlatırsanız çok...
  6. D

Acil 2 yıllık elektronik haberleşme teknolojisi mi elektronik teknolojisi mi

elektrik elektronik lisesi mezunuyum hangi bölümü seçeceğime karar veremedim, bu bölümler ile ilgili bilgim yok, okuyan veya mezun olup çalışan kişiler cevap verirse çok memnun olurum. fotodaki benim tercih listem, elektronik haberleşme teknolojisi bölümünü seçmelimiyim? marmara da olduğu için...
  7. D

Önlisans hangi elektrik bölümü iyi?

siz bitirdiniz mi, iş imkanı varmıdır? veya dgs, yatay geçiş falan yapsam. 1753999857 cevap için teşekkür ederim. evet örgün eğitim düşünüyorum, birkaç üniversite den mekatroniği seçtim, siz bölümü bitirdiniz mi? iş imkanı yüksek bir bölüm, biliyorum ama tam olarak çalışma şeklini falan...
  8. D

meslek (elektrik elektronik) ek puanlı sıralamam bu
  9. D

tyt sıralamam 563 bin, fotoğraftaki bölümlerde okumuş kişiler yanıtlayabilir mi, hangi bölümü seçmem mantıklı? iş imkanı, maaş, çalışma şekli/ortamı vb. hangisini tavsiye edersiniz?
  10. D

Spor parogramı ile ilgili yardım

cevap için teşekkür ederim, 3 gün değil 4 gün yapıyorum, izlediğim videolarda " sporu ciddi, bir şekilde professional yapıyorsanız 5-6 gün" falan diyordu, o yüzden 4 gün yapayım yeter dedim. 1730798130 cevap için teşekkür ederim, gün ile ilgili herhangi bir sorunum yok, zamanım var yani, ama...
  11. D

Spor parogramı ile ilgili yardım

selamın aleyküm, öncelikle lütfen en azından 3-5 yıl bilgisi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum,(tam olarak sporla ilgili düzgün bir geçmişim yok, ama sıfırdan da başlıyorum diyemem, acemiliği üstümden attığımı düşünüyorum:D) , uzun bi süre birsürü video izleyip kendime uygun program yapmaya...
  12. D

elektrikli bisiklet öneri

2000w biraz fazla değil mi? pedal ile destek te veririm yokuş çıkarken, istanbul da oturduğum için yokuş çıkabilecek bir şey istedim, biraz yardım etse yeter. 2 kontrolcü lazımsa iş uzuyor hocam, o zaman tek motor düşünüyorum, tek motor için pilin fiyatı ne kadar olur biliyormusun? 500, 750 veya...
  13. D

elektrikli bisiklet öneri

Selamın aleyküm, arkadaşlar bisikletimi(atlas SRT500 kaç jant tam bilmiyorum galiba 26jant) elektrikliye çevirmeyi düşünüyorum, (işime yarayacak herhangi bir bilgi verebilirsiniz), 500W-750W arası bir şey düşünüyorum, 15k ya olur mu bilmiyorum, minimum bütçe ile, yokuş çıkabilecek bir şey...
Geri