X X xRauf 21 Nisan 2026 Yeni bilgi öğrendim, çıkış birimi olarak gösterilen kargo şubesinden ürün alınmıyormuş. Teslimat şubesine gelmesi gerekli.
Yeni bilgi öğrendim, çıkış birimi olarak gösterilen kargo şubesinden ürün alınmıyormuş. Teslimat şubesine gelmesi gerekli.
X X xRauf 17 Şubat 2026 Yeni nesil system32 silme methodu çıkmış. (!) Doğrusu linuxta olan komut windows da geçerli olur mu hiç fikrim yok
Yeni nesil system32 silme methodu çıkmış. (!) Doğrusu linuxta olan komut windows da geçerli olur mu hiç fikrim yok
X X xRauf 14 Şubat 2026 Bir yumurta fırlattım 4 tane yavru tavuk çıktı ardından 5-6 boş çıktıktan sonra tekrar 4 tane yavru tavuk çıktı. Yapay zekaya sorduğumda şansı 1/256 imiş.
Bir yumurta fırlattım 4 tane yavru tavuk çıktı ardından 5-6 boş çıktıktan sonra tekrar 4 tane yavru tavuk çıktı. Yapay zekaya sorduğumda şansı 1/256 imiş.
X X xRauf 29 Ocak 2026 4k monitore ne gerek var? Hdmi ile tak televizyona gamepad'ı tak laptoba oyna misss. Zaten hikaye oyunu oynuyorsan 60 hz yeter
4k monitore ne gerek var? Hdmi ile tak televizyona gamepad'ı tak laptoba oyna misss. Zaten hikaye oyunu oynuyorsan 60 hz yeter
X X xRauf 27 Kasım 2025 RAM piyasasını 5 ayda ne kadar değiştiğini iki resimle anlayabilirsiniz.. Yukarıdaki 26 Kasım 2025. Alttaki 10 Mayıs 2025.
RAM piyasasını 5 ayda ne kadar değiştiğini iki resimle anlayabilirsiniz.. Yukarıdaki 26 Kasım 2025. Alttaki 10 Mayıs 2025.