Arama sonuçları: *

• Users: xRauf
  • Order by date
  1. X

Bilgisayar için gamepad

açıklamaya ps alışkanı olduğunu söylemişsiniz, bende xbox tuş dizilimli gamepad önerdim.
  2. İ5 6500 & GTX 1660 Süper Toplama Sistem

Reply to question by 'xRauf' on the classified ad 'İ5 6500 & GTX 1660 Süper Toplama Sistem'

Ürünü parçalarıyla hepsi birlikte satıyorum. Ayrı ayrı satmıyorum
  3. X

Bilgisayar için gamepad

Gamesir Nova lite. Düzeltme: PS hiç kullanmadığım için alışır mısın bilmiyorum
  4. X

Shein indirimli ürünler

Dikiş seti
  5. X

Shein indirimli ürünler

https://tr.shein.com/1-adet-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Diki%C5%9F-Seti-Yeti%C5%9Fkinler-%C4%B0%C3%A7in-Seyahat-Acil-Durum-Onar%C4%B1m-Seti-%C4%B0plik-%C4%B0%C4%9Fneler-Makas-%C3%96l%C3%A7%C3%BCm-Band%C4%B1-D%C3%BC%C4%9Fmeler-Y%C3%BCks%C3%BCk-DIY-El-Sanatlar%C4%B1-%C4%B0%C3%A7in-Ba%C5%9Flang%C4%B1%C3%A...
  6. X

❌İndirim Bitti! Hiksemi 2 tb 2230 ssd 8400 TL

ölçüyü, fiyat miktarı sandım.
  7. X

Shein indirimli ürünler

https://tr.shein.com/USB-C-Hub-USB-Hub-3-0-VIENON-Aluminum-8-In-1-USB-Splitter-With-1-X-USB-3-0-3-X-USB-2-0-And-1-X-USB-C-SD-TF-Card-Reader-3-5mm-Audio-Aux-Ports-Compatible-With-MBook-Pro-Air-And-More-PC-Laptop-Tablet-Devices-Galaxy-Phones-p-39740697.html?src_identifier=fc%3DElectronics%60sc%3DEl...
  8. X

❌İndirim Bitti! MSI TITAN 18 HX AI A2XWJG-620TR, YENİ GİBİ SEPETTE 254 BİN TL

Şu laptopa şu kadar para verseniz bile asla ömürlük olmayacak ve gizli eskitmeden dolayı 10 yıl sonra muhtemelen o günün oyunlarını kaldırırken yavaş olacak.
  9. X

Yardım Shein "mevcut kargo yöntemi ile bu ürün gönderilmez" hatası

Merhaba, Ürün alamıyorum. Sebebini bilmiyorum
  10. X

Bilgisayar kasası 36500 tl ye fiyatı uygun mu

o fiyata değmez. Hem kasayı şık yapmayı çalışıp gözünü boyuyorlar
  11. X

Harici Harddisk ve Harici SATA SSD ömrü ne kadar?

Aktif olarak haarici hard disk veya harici SSD kullanan arkadaşlar kaç yıldır kullanıyorsunuz herhangi bir yavaşlama yada başka bir şey ile karşılaştınız mı? Önemli verileri orada saklamayı düşünüyorum.
  12. X

Aigo DLZ31 MESH Panel Gaming Fansız E-ATX Kasa 2029 TL

Type-c bile var çok iyi. Lakin fansız diyor dikkat edin onu da hesaba katarak alın
  13. X

2. El redmi note 10s alınır mı

o zaman işinizi göreceğini umuyorum. Bunu almaya kararlı iseniz 128 gb modelini alın
  14. X

2. El redmi note 10s alınır mı

Oyun oynuyorsan asla. Onun dışında iş görür
  15. X

Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

O işlemciye o anakart yakışmamış
  16. X

❌İndirim Bitti! CarrefourSA &PayFour 500₺ lik alış veriş 1₺ (Yeni Üyelere)

İki kere 50 tl yükledim para çekti bankadan uygulamadan "warning" mesajı geldi bakiyem artmadı
  17. X

❌İndirim Bitti! CarrefourSA &PayFour 500₺ lik alış veriş 1₺ (Yeni Üyelere)

100 liram gitti sizin yapacağınız işi..
  18. X

🔥İndirim Giyim Ürünleri 2. ürün 1₺ (Altınyıldız T-shirt 185₺)

Altınyıldız çoğu XS beden kalmış
  19. X

🔥İndirim Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Siyah 9999₺

CMF ile Nothing aynı değil. Başlığı düzeltelim
  20. X

❌İndirim Bitti! Studz wifi adaptörü 160 TL

Başlıkta 160 tl'ye nasıl düştüğünü belirtmeniz gerek. Clickbait tuzağına giriyor. Hem HB ilk kez kullanan kişi forumda yok denilecek kadar az.
Geri