xRauf isimli üyenin son içerikleri

1. X

🔥İndirim Vatan Outlet Ürünler

h610'dan b760'a geçme sebebinizi öğrenebilir miyim? İ3 veya I5 işlemci alıp h610 almayı düşünüyordum
  2. X

❌İndirim Bitti! Boyner Tişörtlerde 99tl'den Başlayan Fiyatlar

Boyner uygulamasında sipariş edip ulaşan var mı ekran görüntüsü sağlarsa THH şikayete bunu ekleyeceğim
  3. X

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

İndirim bitti tamamen?
  4. X

🔥İndirim Crucial X9 Ct4000x9ssd9 4tb Type-C Taşınabilir Ssd 11.940 Tl

Geçen yıl tam bu aralar bu satıcıdan gigabyte b760 gaming x anakartı satın aldım. 1 haftada kargoya veremedi iptal edip dfs bilgisayar satıcısından aldım.
  5. X

❌İndirim Bitti! Boyner Tişörtlerde 99tl'den Başlayan Fiyatlar

4 tane tişört aldım. Çoklu alım diye iptal ettiniz onu geçtim, bir tane bile göndermeyip hepsini iptal etmek ne alaka? Memlekete döndüğüm anda THH başvuracağım. Hepsiburada veya trendyol üzerinden en çok satanlar listesine girmek için yapılmış belli.
  6. X

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Ekran kartı şu sekil gelse bile okey bence
  7. X

❌İndirim Bitti! Amazon 3000/500₺ İndirim Kodu

Üstüne kraker falan ekleyip 2500 civarına geliyor. 225F ile kullanılmasını öneriyorum. Daha üstü işlemciler işlemcinin gücünü kıısabilir
  8. X

🔥İndirim Lenovo LOQ Intel Core i5 13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 🔥45.599₺

yok yaşamadım. Lenovo kendi uygulamasında RAM testi falan vardı onu da geçmişti.
  9. X

❌İndirim Bitti! INTEL ARC B580 + INTEL Core Ultra 5 225F Bundle - 0,06 TL

İtopya Söğütözü adlı kişiden arandım "7 kuruşa aldığınız işlemci ve ekran kartı bundle maalesef hatalı fiyattan çıkmıştır ve iptal edilecektir" dediler. İncehesap'ın rakibi olamaz kimse 7 kuruşa seti verseler çok güzel rekabet olurdu TÜHH.
  10. X

❌İndirim Bitti! MASTER POTATO ÇEŞİTLERİ 99TL(60 TL İADE)

migros yemek/markette geçerli 60 liran oluyor. Fiziksel markete gittiğinde telefon numaranı verip hesabımdaki moneyi kullanmak istiyorum diyebilirsin
  11. X

❌İndirim Bitti! Casio Saat 365 TL sepette

Neredeyse 2 dürüm parasına saat iyiymiş
  12. X

❌İndirim Bitti! Gratis geceye özel indirimler

22.00-00.00, 00.00-02.00 ve 02.00-04.00 saatleri arasında sırasıyla tüm ürünlerde%70, %65 ve %60 indirim var
Geri