xRauf isimli üyenin son içerikleri

1. X

Öneri Dual Monitör Koorui G2741l Hakkında Önemli Bilgilendirme!

Not: Gelecekte zamanda yada modele göre bu değişebilir. Alacağınız monitörü kesinlikle iyi araştırın!!
  2. X

Öneri Dual Monitör Koorui G2741l Hakkında Önemli Bilgilendirme!

Merhaba, Bu monitörü amazon'dan makul bir fiyatla aldım. (Normal fiyatıyla alıp bunu öğrenseydim zaten moralim körü körüne bozulurdu) Video,Film, RTX 4060 ekran kartımı çok yormayan oyunlarda 4K 160 Hz modunda kullanmayı, Ağır oyunlar, FPS oyunları 1080P, 320 Hz modunda kullanmayı...
  3. X

❌İndirim Bitti! Gigabyte B760m-H Intel Lga1700 Ddr4 Micro Atx Anakart 3.199tl

Hem duruma göre oyunda farm yapıp 24 saat açık falan kalacak şimdi tırstım
  4. X

Type C Destekli En Uygun Kasa Önerisi

Bu var ama bütçene uygun değil ayrıca kalitesi hakkında fikrim yok. https://www.hepsiburada.com/green-striker-midtower-3x120mm-fan-siyah-bilgisayar-kasasi-6x120mm-fan-destegi-psuyok-p-HBCV000088SQWK?magaza=GREEN%20PLANET%20GAMING
  5. X

Yakında Okula Dönüş Fırsatları Başlayacak Sizce İndirim mi Bindirim mi Olur?

Şu sıralar indirim çok göremedim. Muhtemelen Kasım'da görürsek belki görürüz lakin geçen kasım da atılan kazığı da unutmadık. Kasımda düşük dediği fiyatları daha da düştüğü de gördük. Arzı az olan ürünleri indirim yapıp bize iteleyenleri de gördük. Dostlar sizce ne olur? Benim ihtiyaçlarım...
  6. X

❌İndirim Bitti! Gigabyte B760m-H Intel Lga1700 Ddr4 Micro Atx Anakart 3.199tl

cidden mi? 12400f ile kullanacaktım daha paketi açmadım gerçekten bu kadar kötüyse iade edeceğim
  7. X

Gratis Şampuanlar ve Saç Bakım Kremleri %50 İndirimde

telefondan okunmuyorsa bilgisayardan karınca duası gibi gözüküyordur 1787866654 şaşırmadım
  8. X

Hocam bu bilgiyi bilmiyordum. Siz nerden baktınız, bir dahaki sefere şartları da yazarım
  9. X

Bazı şampuanlar iyi fiyatta. Saç bakım kremi de var. https://www.gratis.com/-gc-27agssc?sort=prices.discountedPrice_asc
  10. X

Yardım İtopya Sepetime Giremiyorum

Aynısı bende de var. Geçici bir sorundur. Sonra kontrol edin
  11. X

🔥İndirim İncehesap.Com | Günün Bombası | 26 Ağustos 2026

Bu sefer iyi fırsattı. Hakkını yemeyelim
  12. X

❌İndirim Bitti! Thermaltake Ux400 ARGB 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 799 TL

Trendyol çark geldi, Tüm ürünlere 1000/250 TL verdi. Hatta 5 dakika öncede mega kuponlar bildirimi geldi 5000/750 kaptım hemen 1 stoklu 12400f işlemciyi "bilişim burada" diye satıcıdan banka kampanyası birlikte 5525 liraya aldım. Şimdi ise kullanılmış mı gönderecek mi göndermeyecek mi onu merak...
  13. X

❌İndirim Bitti! Thermaltake Ux400 ARGB 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 799 TL

Dün 798 liraya thermalright assassin x 120 R SE ARGB almıştım. Thermalright macuna güvendiğim için özellikle marka aldım. Bunun macunu nasıldır iyi mi?
Geri