Anladim hocam eyvallah. Iyi aksamlar dilerim. 4k fark ben de vermezdim acikcasi ikisi arasinda kalsam. Ilk mesajimda dedigim gibi fark yoksa pulse tercih...
Hocam zaten oyunlarda pek ses çıkaracak bir gpu değil ki o yüzden farketmez dedim challanger da örneğin yüzde 27 fan 1440p taa native özellikle samsung vrm...
Boyle bir liste isinizi gorur belki ses konusunda
1786480469
Hocam ben videoya bakmiyorum kendi deneyimimi soyluyorum. Kasa masamin ustunde ve kafamla...
Valla uzun saatler yukte kullaniyorum. Belki bende sikinti vardir diye gemini ye sordum sunu yazdi.
Tavsiye:
En sessiz çalışan RX 9070 XT modellerinden...
Hayırlı olsun güle güle kullan hocam, alçak gönüllüğün için teşekkür ederim, inşallah sorun yaşamazsınız bundan sonra da, kullanıcı yorumları herkes için...
Belki benim sansimadir bilemem bu soylediklerim o yuzden BENCE diyerek devam edeyim amd kartlarda sapphire tercih sebebi olmali. tabii ki cok fark yoksa...
Şimdi, bu adamın mesajını görüp birisi B serisi anakartına ekstra para verip 8000mhz ram alsa ve boot alamasa. Kim suçlu? Bu adam.
Forumlar bunun içindir...
sadece meraktan soruyorum bir bilgisayar parça hatta indirim forumunda nasıl tartışmayı beceriyorsunuz. kim neyi nasıl biliyorsa öyle davransın. size mi...
1547 TL'ye cektiler :) iki dakika once temin edilemeyen urun birden temin edildi 450 tl fazlaya :) yine de 1347 ye geliyor kuponla. Dileyen alsin. Vermem o...