Arkadas baktim sadece 3 ay once 32 bin TL'ye 6 taksit almisim karti hepsiburadadan. Ne oldu abi bu 3 ayda? 32 olan 35 olur anlarim ama nasil 50 olabilir...
Sivi sogutma kullanasim yok hava sogutma istiyorum ama cok da kaba olmasin istiyorum. Yani hem ayranım dökülmesin hem kötü olaylar yaşanmasın : ) Guzel...
çünkü indirim perşembe günü başlamıştı hatta bugüne kadar sürdü sanırım. geç kaldınız. ama yine olur indirim bence. havit markası yapıyor devamlı indirim.
ürünü almıştım daha sonra ne yapacağım mikrofonu deyip iptal ettim. para bankaya yattı. hop bugün kargo mikrofonu teslim etti :) beleş mal en sevdiğim...
Hic ihtiyacim yokken aldim. Neden? Cunku dayanamiyorum. Bu forumu daha az takip etmem lazim:) basligi acan arkadasa tesekkurler. Kafayi kirip yayinci...
6000 serisi 2027'de de gelmeyecek, 5000 super çıkarma fikri rafa kaldırıldı. Adamlar ellerindeki tüm vramleri AI kartlarına takıp satıyor. Daha 1 hafta önce...
Yonetici bir sahsin actigi sapphire pulse 9070 xt yi 3 ay once 32binliraya pesine 6 taksit aldim. Bir arkadas bana oglum daha dusecek eskidi bunlar ne...
Bilgisayar urunlerinde 2500 TL'ye 500 tl indirim cikti. Ama urun grubuna bakiyorsun ne kadar cop varsa doldurmuslar hepsi de sacma sapan fiyatlar. Hic...