Bende soylesin de sikinti cikmasin kavga olmasin diye yazdım. Beynimde problem yok allaha şükür. Senin senin gibi kac tane varsa onlardan akilliyimdir. O...
Bu mesaji hangi niyetle yazdiginizi belirtirseniz iyi olur. Anahtarlik icin mi yazdiniz yoksa Atatürk icin mi yazdiniz bilelim. Yanlis anlamalara sebebiyet...
Sapphire pulse 9070 xt kullaniyorum. Ne bir fan sesi ne bir coilwhine cizirtisi var. Hatta kullandigim en sessiz kart diyebilirim. Yapay zeka render isleri...
Ben aldim yaklasik 1 aydir kullaniyorum. Kurulumu kolay ve baya saglam kaliteli malzemeli bir urun. Bilginiz olsun urun amazonda da var ve taksit imkani var.
Abiler mal iadesini yapabiliyor, ama bankaya islem iptali yapmiyor. Dunden beri provizyondaydi bu sabah baktim karttan cekilmis. Eger mal iptaliyle beraber...
Şansa aldik bakalim. Ama ddr5 basliginda da gordum millet 4 tane cektim 5 tane cektim. Neden boyleyiz abi biz. Bende ddr4 sistem var girdigimde ddr5 stogu...
almayı düşünüyordum belki size biraz saçma gelecek ama horoz lojistik görünce vazgeçtim. başka bahara artık. çok acı tecrübelerim var kendileriyle alakalı