canerlee isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif

Bilgisayar urunlerinde 2500 TL'ye 500 tl indirim cikti. Ama urun grubuna bakiyorsun ne kadar cop varsa doldurmuslar hepsi de sacma sapan fiyatlar. Hic yapmayin daha iyi bence.
  2. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Yok hocam. Yani söküyorsunuz da kenarlari acik kaliyor tam bir kapak gibi degil.
  3. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Onlarca inceleme izlemisizdir hepimiz ama paylasan olmamis diye gordum. Kutu icerigi bu sekil.
  4. C

Yani ne bileyim 2k para icinde yedek basliklari, extra dpad, etiketler, cantasi ki harika bir canta, sarj istasyonu baya dolu ve uygun geldi. Alanlara ve alacaklara hayirli olsun demek duser.
  5. C

Ben duz adamim profesyonel oyuncu degilim beni o yuzden tatmin etti. Oyle onlarca kol da kullanmadim ama bunu cok begendim. Fiyatina gore cok iyi oldugunu dusunuyorum. 1900 ken aldim ama 2500 bile verilebilir diye dusunuyorum. Tabi bu benim yorumum herkesin kendi zevki. Diger markalari...
  6. C

İyise kalsin tipi modeli hosuma gitti. Hayirlisi 200 kaçası varmis bana:)
  7. C

Sepete ekledim 1699 odedim dikkat etmeden 1899... İade edeyim mi yoksa oyle ya da boyle iyi fiyat mi ne dersiniz dostlar?
  8. C

🔥İndirim İncehesap.Com | Günün Bombası | 26 Ağustos 2026

Ya odeme ekranina gidiyoruz. Bankadan onay veriyoruz. Bekleme ekraninda kalip iptal oluyor. Gercekten acinasi bir sistem. Bezdirdiler.
  9. C

Vatanpc En Ucuz Asrock Challenger Rx9070xt 36.319tl

Anladim hocam eyvallah. Iyi aksamlar dilerim. 4k fark ben de vermezdim acikcasi ikisi arasinda kalsam. Ilk mesajimda dedigim gibi fark yoksa pulse tercih edilebilir. 4k da az para degil.
  10. C

Boyle bir liste isinizi gorur belki ses konusunda 1786480469 Hocam ben videoya bakmiyorum kendi deneyimimi soyluyorum. Kasa masamin ustunde ve kafamla arasinda 50cm yoktur. Ve sessiz. Simdi ne diyeyim ben sesli mi diyeyim:)
  11. C

Valla uzun saatler yukte kullaniyorum. Belki bende sikinti vardir diye gemini ye sordum sunu yazdi. Tavsiye: En sessiz çalışan RX 9070 XT modellerinden birini arıyorsanız; Sapphire Nitro+, Sapphire Pulse veya PowerColor Red Devil serilerine yönelmeniz önerilir.
  12. C

Belki benim sansimadir bilemem bu soylediklerim o yuzden BENCE diyerek devam edeyim amd kartlarda sapphire tercih sebebi olmali. tabii ki cok fark yoksa. Yaklasik 3 aydir pulse 9070xt kullaniyorum kart calisiyor mu calismiyor mu belli degil. Sicakliklar neredeyse 70i gormuyor ki ultra ayarlarda...
  13. C

❌İndirim Bitti! Şarjlı Tornavida Seti 1200tl + Troy Karta 200tl İndirim

yeni gördüm başlığı yazayım dedim. fiyatını bilmem ama ürün gayet güzel. çok sıkışık vidalarda elle yumuşatıp cihazla gayet kolay açmaya devam edebiliyorsunuz. pili efsane. öyle 5 10 vida sökeyim şarja takayım durumu yok. bir adet cımbız bir adet çift taraflı spatulası var. kutusunun şarj etme...
  14. C

🔥İndirim Corsair Vengeance Rgb 16gb 6000mhz Cl36 Ddr5 (10.999 TL)

sadece meraktan soruyorum bir bilgisayar parça hatta indirim forumunda nasıl tartışmayı beceriyorsunuz. kim neyi nasıl biliyorsa öyle davransın. size mi kaldı başkasının yanlışını düzeltmek arkadaş? kavga etmeye değmez. yapılan yanlışsa bedelini yanlışı yapan öder. uyarır döner arkanı gidersin...
Geri