canerlee isimli üyenin son içerikleri

1. C

❌İndirim Bitti! 2 Adet Atatürk Pleksi Anahtarlık Sadece 20 TL! 🇹🇷

Bende soylesin de sikinti cikmasin kavga olmasin diye yazdım. Beynimde problem yok allaha şükür. Senin senin gibi kac tane varsa onlardan akilliyimdir. O yuzden terbiyesizlik yapma okudugunu anla insan ol. Gevsekligin luzumu yok
  2. C

❌İndirim Bitti! 2 Adet Atatürk Pleksi Anahtarlık Sadece 20 TL! 🇹🇷

Bu mesaji hangi niyetle yazdiginizi belirtirseniz iyi olur. Anahtarlik icin mi yazdiniz yoksa Atatürk icin mi yazdiniz bilelim. Yanlis anlamalara sebebiyet vermeyelim.
  3. C

❌İndirim Bitti! Pny 5080 70484tl Pny 5070ti 52341tl

Sapphire pulse 9070 xt kullaniyorum. Ne bir fan sesi ne bir coilwhine cizirtisi var. Hatta kullandigim en sessiz kart diyebilirim. Yapay zeka render isleri agirlikliysa nvidia tercih edebilirsiniz. Eger oyun odakli gunluk kullanici iseniz 9070 xt varken o fiyat farkini vermek mantikli degil...
  4. C

North Bayou Nb F7 Ergonomic Rgb Aydınlatmalı V2026 Monitör Standı (32-60 Inch) 3689 TL

Kapaniyor hocam. Ayakta dugme var. Bastikca renk degisiyor basili tutunca kapaniyor.
  5. C

North Bayou Nb F7 Ergonomic Rgb Aydınlatmalı V2026 Monitör Standı (32-60 Inch) 3689 TL

Valla yok hocam. Cok da sevmem foto cekicem diye actim. Kapali duruyor rgbsi :)
  6. C

Ben aldim yaklasik 1 aydir kullaniyorum. Kurulumu kolay ve baya saglam kaliteli malzemeli bir urun. Bilginiz olsun urun amazonda da var ve taksit imkani var.
  7. C

❌İndirim Bitti! Lexar Thor 32gb (2x16gb) 3600mhz 4.189₺🔥🔥

Abiler mal iadesini yapabiliyor, ama bankaya islem iptali yapmiyor. Dunden beri provizyondaydi bu sabah baktim karttan cekilmis. Eger mal iptaliyle beraber odemeyi de iptal etse zaten provizyondan direkt geri yatiyor. Simdi bekle babam bekle...
  8. C

İptalimiz hayirli olsun :) kısmet değilmiş. Daha da incehesaptan alışveriş yapmam herhalde. Hayırlısı
  9. C

Şansa aldik bakalim. Ama ddr5 basliginda da gordum millet 4 tane cektim 5 tane cektim. Neden boyleyiz abi biz. Bende ddr4 sistem var girdigimde ddr5 stogu acikti aklima bile gelmedi alayim satayim demek. Bana tuhaf geliyor. Neyse alanlara insallah gelir
  10. C

Lg 75 İnç Miniled Tv 55.800 TL (Paraf ile 49.800) Lg 75qned70b6a

almayı düşünüyordum belki size biraz saçma gelecek ama horoz lojistik görünce vazgeçtim. başka bahara artık. çok acı tecrübelerim var kendileriyle alakalı
  11. C

🔥İndirim Ocypus Delta A62 Dijital Ekranlı Kule Tipi Soğutucu 1.499 TL Siyah/Beyaz

ulan çok alasım var ya. gerçekten çok kalite duruyor. bir iki inceleme videosuna baktım kaba gibi biraz ama bilemedim. alıcam galiba...
  12. C

❌İndirim Bitti! RX 9070 Pulse - 23k (Vatan)

32 bin TL'ye pulse 9070 xt aldım diye seviniyordum ama bu çok iyimis. Yetişseydim alırdım valla. Xt ile arasında çok fark olduğunu sanmıyorum.
  13. C

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 32499 TL

Öncelikle teşekkür ederim hocam. Tutucuyu bağladım. Dediginiz gibi ekran kartı bayağı ağır. Yani ekstra destek bile kullanılsa bence olur.
Geri