canerlee isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

ben ana hesaba aldım plati denen siteden. daha önce steam için çok yükleme yapmıştım sıkıntı çıkmamıştı. umarım bunda da sıkıntı olmaz
  2. C

❌İndirim Bitti! Philips 3000 Serisi 7in1, Erkek Bakım Seti 899 TL

Evet fark ettim. Teşekkür bilgilendirme icin
  3. C

1547 TL'ye cektiler :) iki dakika once temin edilemeyen urun birden temin edildi 450 tl fazlaya :) yine de 1347 ye geliyor kuponla. Dileyen alsin. Vermem o parayi
  4. C

Sepete ekledim tam odeme ekranina gececekken temin edilemiyor diyor
  5. C

❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

benim kasaya uymuyormuş ya. baya iyi fiyat. tüh. şahsi fikrim alınır.
  6. C

❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Valla gercekten oyle. Tamam bazen dehset indirimler olmasina oluyor ama yakalamak zor. O yuzden butceye uygun taksit yakalandigi zaman almakta fayda var gibi.
  7. C

❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Valla ben 32.5 e dusunce taksitle cekmistim sapphire 9070 xtyi. Ulan beklesem indirim olur mu diye dusunuyordum ama iyiki almisim diyorum simdi. Galiba pek dusmeyecek bu kartlar artik.
  8. C

❌İndirim Bitti! 2 Adet Atatürk Pleksi Anahtarlık Sadece 20 TL! 🇹🇷

Bende soylesin de sikinti cikmasin kavga olmasin diye yazdım. Beynimde problem yok allaha şükür. Senin senin gibi kac tane varsa onlardan akilliyimdir. O yuzden terbiyesizlik yapma okudugunu anla insan ol. Gevsekligin luzumu yok
  9. C

❌İndirim Bitti! 2 Adet Atatürk Pleksi Anahtarlık Sadece 20 TL! 🇹🇷

Bu mesaji hangi niyetle yazdiginizi belirtirseniz iyi olur. Anahtarlik icin mi yazdiniz yoksa Atatürk icin mi yazdiniz bilelim. Yanlis anlamalara sebebiyet vermeyelim.
  10. C

❌İndirim Bitti! Pny 5080 70484tl Pny 5070ti 52341tl

Sapphire pulse 9070 xt kullaniyorum. Ne bir fan sesi ne bir coilwhine cizirtisi var. Hatta kullandigim en sessiz kart diyebilirim. Yapay zeka render isleri agirlikliysa nvidia tercih edebilirsiniz. Eger oyun odakli gunluk kullanici iseniz 9070 xt varken o fiyat farkini vermek mantikli degil...
  11. C

North Bayou Nb F7 Ergonomic Rgb Aydınlatmalı V2026 Monitör Standı (32-60 Inch) 3689 TL

Kapaniyor hocam. Ayakta dugme var. Bastikca renk degisiyor basili tutunca kapaniyor.
  12. C

North Bayou Nb F7 Ergonomic Rgb Aydınlatmalı V2026 Monitör Standı (32-60 Inch) 3689 TL

Valla yok hocam. Cok da sevmem foto cekicem diye actim. Kapali duruyor rgbsi :)
  13. C

Ben aldim yaklasik 1 aydir kullaniyorum. Kurulumu kolay ve baya saglam kaliteli malzemeli bir urun. Bilginiz olsun urun amazonda da var ve taksit imkani var.
Geri