Anladim hocam eyvallah. Iyi aksamlar dilerim. 4k fark ben de vermezdim acikcasi ikisi arasinda kalsam. Ilk mesajimda dedigim gibi fark yoksa pulse tercih edilebilir. 4k da az para degil.
Boyle bir liste isinizi gorur belki ses konusunda
1786480469
Hocam ben videoya bakmiyorum kendi deneyimimi soyluyorum. Kasa masamin ustunde ve kafamla arasinda 50cm yoktur. Ve sessiz. Simdi ne diyeyim ben sesli mi diyeyim:)
Valla uzun saatler yukte kullaniyorum. Belki bende sikinti vardir diye gemini ye sordum sunu yazdi.
Tavsiye:
En sessiz çalışan RX 9070 XT modellerinden birini arıyorsanız; Sapphire Nitro+, Sapphire Pulse veya PowerColor Red Devil serilerine yönelmeniz önerilir.
Belki benim sansimadir bilemem bu soylediklerim o yuzden BENCE diyerek devam edeyim amd kartlarda sapphire tercih sebebi olmali. tabii ki cok fark yoksa. Yaklasik 3 aydir pulse 9070xt kullaniyorum kart calisiyor mu calismiyor mu belli degil. Sicakliklar neredeyse 70i gormuyor ki ultra ayarlarda...
yeni gördüm başlığı yazayım dedim. fiyatını bilmem ama ürün gayet güzel. çok sıkışık vidalarda elle yumuşatıp cihazla gayet kolay açmaya devam edebiliyorsunuz. pili efsane. öyle 5 10 vida sökeyim şarja takayım durumu yok. bir adet cımbız bir adet çift taraflı spatulası var. kutusunun şarj etme...
sadece meraktan soruyorum bir bilgisayar parça hatta indirim forumunda nasıl tartışmayı beceriyorsunuz. kim neyi nasıl biliyorsa öyle davransın. size mi kaldı başkasının yanlışını düzeltmek arkadaş? kavga etmeye değmez. yapılan yanlışsa bedelini yanlışı yapan öder. uyarır döner arkanı gidersin...
1547 TL'ye cektiler :) iki dakika once temin edilemeyen urun birden temin edildi 450 tl fazlaya :) yine de 1347 ye geliyor kuponla. Dileyen alsin. Vermem o parayi
Valla gercekten oyle. Tamam bazen dehset indirimler olmasina oluyor ama yakalamak zor. O yuzden butceye uygun taksit yakalandigi zaman almakta fayda var gibi.
Valla ben 32.5 e dusunce taksitle cekmistim sapphire 9070 xtyi. Ulan beklesem indirim olur mu diye dusunuyordum ama iyiki almisim diyorum simdi. Galiba pek dusmeyecek bu kartlar artik.