Arama sonuçları: *

1. C

❌İndirim Bitti! RX 9070 Pulse - 23k (Vatan)

32 bin TL'ye pulse 9070 xt aldım diye seviniyordum ama bu çok iyimis. Yetişseydim alırdım valla. Xt ile arasında çok fark olduğunu sanmıyorum.
  2. C

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 32499 TL

Öncelikle teşekkür ederim hocam. Tutucuyu bağladım. Dediginiz gibi ekran kartı bayağı ağır. Yani ekstra destek bile kullanılsa bence olur.
  3. C

Teşekkür ederim hocam. Valla akvaryum kasa taraftarı değilim ama bu kasa indirimdeydi 6 bine falan geldi kuponla falan. Açıkçası beğendim. 7 fanla geliyor. Hem sogutma performansı iyi hem rbg kontrolleri uzaktan kumandalı hem de monitör panel yani ekran kartına bağlıyorsunuz. Güzel yani parasına...
  4. C

Yok hocam Allah'a şükür. Ne bir cızırtı ne bir ötme sıkıntısız çıktı.
  5. C

neden insan gibi cevap vermek bilgi vermek varken laf sokma hevesindesiniz? hiçbir şeyden bihaber değilim psu 12V-2x6+2 kendi özel kablosu var ve herhangi bir sıkıntı yaratacak durum yok bu bir! ikincisi ne fanlara para verdim ne ekrana, kasa rampage nova kendinden ekranlı kasa modeli. fanlar da...
  6. C

Oldu gibi be :) Allah herkese daha iyilerini nasip etsin. Şimdilik sıkıntı yok. Boşta 44 derecelerde seyrediyor.
  7. C

Haydi hayırlısı bakalım. Sistemimi açayım da youtube'da video izleyeyim :) Yalnız tank gibiymiş desteksiz kullanılmaz. Not: bu arada başlığı açan arkadaşa teşekkürler. Vesile oldu.
  8. C

🔥İndirim Ön Sipariş! Xfx Swift RX 9070 Gre Beyaz Ekran Kartı 30.999,07 TL🔥

Yani arkadaş diyor ki bende 5070 var en iyi benim kartım:) tamam be arkadaşım en tepe kart sende. Yeterki kızma. Biz fanboyuz. Konuya gelirsek dün 32.5 e pulse 9070 xt aldım hemde 6 taksit. Bu modelin fiyatlandırması çok saçma olmuş. Yakında baya bir düşer fiyatı.
  9. C

Valla 5 aylik kart. Sifiri 23 bin bandinda. Bence 18 bin normal bir fiyat. Sizce sifiri 23 bin bandinda olan temiz ikinci el bir urunun satis degeri nedir? Şunu dusunup cevap yazin kendi sisteminizdeki parcalari vereceginiz ornekten satar misiniz? Firsat kovalamakla malin degeri kavramini...
  10. C

Sattim bile hocam. Malinizin degerini bilirseniz ve aceleniz yoksa o is kolay.
  11. C

Valla cektim bitane dayanamadim. 1 aralikta sapphire 9060 xt 16 gb almistim. Cok memnunum pulse modelinden. Uygun geldi aldim. 9060 xtyi de satarim artik. Sari sitede en ucuz 18e falan gidiyor. 14 bin farkla yukseltmis olucam hayirlisi.
  12. C

🔥İndirim Google Play 750tl Hediye Kartları İndirimli

Geçen kampanyada 4500tllik aldım hepsi çalıştı. Sanırım şans işi biraz. Hemde cdkeymarket mi ne ondan aldım hepsini. Ama okuduklarımdan sonra daha da almam herhalde...
  13. C

🔥İndirim Claw’S Banza 24000 Dpi Tri-Mode Paw3311 Kablosuz Gaming Mouse 849₺

Valla ben claws'ın nexus air 10k dpi modelini kullanıyorum. Fiyatına göre gayet iyi. Şarj ve bağlantı problemi hiç yaşamadım. Yine söylüyorum fiyatına göre düşünülebilir.
  14. C

❌İndirim Bitti! Sapphıre Radeon Rx 9070 Xt Nıtro+ 16gb Gddr6 256bit Amd Ekran Kartı 27.996tl

Valla yağmurda koşa koşa Tekirdağ şubesine gittim. Sırılsıklam oldum. Kart gözümün önünde ama başka mağazadan satın alım yapılmış. Çocuklar sağolsun bir saate yakın uğraştı. Ama iptal edilemedi. Başka mağaza satışı olmamalı bence. Ne diyelim kısmet. Ufak çaplı bir heyecan oldu bana, ya olursa...
  15. C

Asus 9070xt Prime - 31.999 Tl

vazgeçtim ve iade ettim nedense asus ısınamadım.
  16. C

hocam bir sayfa yenileyin ben mi yanlış görüyorum. hala 32 bin ve 4 stok gözüküyor
  17. C

iyide ben şu an girdim ve 2 stok yazıyordu ve birini aldım arkadaşlar? herhalde iptal eden oldu 1779293963 nasıl düşürdün hocam
  18. C

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Cdkeymarkt aldım bende. problem yaşamadım ve neredeyse 40 keyi arka arkaya girdim.
  19. C

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

40 tane aldım 20 tane 25 20 tane 200 hepsi sağlam çıktı ve fotosunu attım önceki mesajımda. şans işi sanırım.
Geri