Arama sonuçları: *

1. CriticaL

🔥İndirim Aigo Do360 Dijital Ekranlı 360 Mm Sıvı Soğutucu 2.199 TL

Fiyat iyi gibi ama bir yanlışlık olabilir özelliklerde 240 mm yazıyor
  2. CriticaL

🔥İndirim Montech Beyaz Nx400 - CPU Hava Soğutucu 899,00tl

https://www.n11.com/urun/fsp-nc5-argb-hdb-fanli-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-standart-70911666?magaza=dey-elektronik Sepete ekleyince 1000/200 bilgisayar bileşenleri kuponu çıkıyor 821 e düşüyor
  3. CriticaL

🔥İndirim Montech Beyaz Nx400 - CPU Hava Soğutucu 899,00tl

Bende fsp 6 bakır borulu ile bunun arasında kaldım hala indirimde bu arada 821 tl ye geliyor, görüntü olarak bu tabii ki ama ne yapsam bilemedim 2.pc ye takacağım
  4. CriticaL

❌İndirim Bitti! Züber Nutzilla, Antep Fıstığı Kreması, Fıstık Ezmesi - 2 Al 1 Öde

Desteğe bağlandım resmini gönderdim iademi edeyim tekrar mı gönderelim dedi tekrar gönderin dedim bende, ürünü geri göndermenize gerek yok dediler direk çöpe salladım.
  5. CriticaL

❌İndirim Bitti! Züber Nutzilla, Antep Fıstığı Kreması, Fıstık Ezmesi - 2 Al 1 Öde

tabii ki direk çöpe, yeniden gönderdiler
  6. CriticaL

Yok toprağa ekcem fındık ağacı çıkar belki
  7. CriticaL

Benimkiler geldi altları kırılmış
  8. CriticaL

🔥İndirim Pierre Cardin Erkek Lacivert Jean Pantolon Lacivert 518 TL

Yapıştırdım bitane 33 evdeki pantullara bakıyorum 31 olan var bol geliyor, 34 olan var dar geliyor bi tutturamıyorum şu pantolon bedenini yahu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  9. CriticaL

❌İndirim Bitti! Karaca Galatasaray / Fenerbahçe / Beşiktaş Kutulu Lisanslı 450 Ml Çelik Sızdırmaz Termos 723 TL

Kalitesi düşük gibi geldi bana biraz daha ekleyip stanley kovalayacam
  10. CriticaL

❌İndirim Bitti! Intex Explorer Bot 200 (95) 185x94x41cm 599tl

Birde bunları görüp konuya girip pompacı osmanı gördük iyice işkillendik 😀
  11. CriticaL

Videoda kürek ve pompa çıkıyor kutusundan ama bizim aldığımızda varmı acaba
  12. CriticaL

Google a yazdım en düşük 1900 lira aldım direk kürekleri ayrımı satılıyor bide pompa çıkıyormu içinden üflüycezmi 😀
  13. CriticaL

Mc Donalds Bedava Çıtır Tavuk Burger?

Bedava verseler yemem. Ahanda yemiyom sözümü tuttum. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🤘🤘🤘
  14. CriticaL

🔥İndirim Bestway Şişme Yatak 185x76x22 Cm 2'li Alımda Adet 439 TL

Bilmediğimden soruyorum bunu neyle şişiriyorsunuz bu fiyata içinden pompa çıkmaz heralde halihazırda elinizde varmı yoksa üfleye üfleye şişermi bu :)
  15. CriticaL

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Hepsi aynı muhtemelen açık var operatörde, patlarsa farketmez hepsi patlar 100 liraya alınanda 1000 liraya alınanda hangi siteden alınmış olursa olsun. Benim daha önce hindistan öğrenci hesabıyla yaptığımız birkaç ay sonra iptal olmuştu hesaba bişey olmadı kullanıyorum hala hesabı. Bunu ana...
  16. CriticaL

Aynı bizim hindistan Avea bayisi :)
  17. CriticaL

Kripto ilede ödeme yapılıyor daha ucuz hatta sanal kart yoksa normal kart falan girmesin kimse sıkıntı olmasın
  18. CriticaL

Nereden bakacağım bakayım hemen
Geri