Keşke alma şansım olsa 4k güzel bir oled alırdım, ama ekranım çoğu zaman sabit oynadığım oyunların kenarları barları hep sabit bu yüzden mini led e yöneldim bende ondanda istediğimi bulamayınca 13-14 k ya fazeon 4k yı alayım idarelik oled veya miniled oturduğunda yine değiştiririm dedim onuda...
Aslında bir tane forumdan alan kişi çıksa fazeon u bir görüntü paylaşsa veya yorum yapsa içim rahatlıyacak alıp geçeceğim direk. Yada çok güzel bir mini led olsa 4k, araştırdım yurtdışında tlc,ktc, koorui nin birsürü mini led seçeneği var fakat bize gelmemiş henüz.
https://www.hepsiburada.com/fazeon-x27f330udp-27-nano-ips-165hz-0-2ms-4k-uhd-330hz-fhd-dual-mode-pivot-rgb-gaming-monitor-p-HBCV0000CNVZIG?magaza=Hepsiburada&
Bu monitörle arasında kaldım fakat fazeonun ne testi var ne bisey bir hayırseverin incelemesini bekliyorum, değerleri daha iyi gözüküyor...
Ben oled almak istiyorum ama, online rpg oyun oynuyorum mesela saatlerce oyundaki bazı barlar ve görseller hep sabit kalıyor, ekranın ordasında veya birkaç yerinde hareket oluyor sadece bu durumda yanma vs olmaz mı o sabit yerlerde veya ekranı açık bırakıyorum oyunda sabit biyerde durup ekran...
Cuma günü geldi benimki steelseries gg den birkaç ayar yaptım cs oynadım 5-6k lık kulaklıklar gibi değil ama 2-3 k lık kulaklıklardan eksik kalır yanı yok benim görüşüm mikrofon kaliteside iyi.
Aynı modelin asus rog olanını ,çok benziyorlar ondan gayet memnundum. (https://www.epey.com/kulaklik/asus-rog-strix-go-2-4.html) (uzun süre kullandım bi arkadaşıma verdim)
750/250 geri dönüş kuponum vardı 1049 tl ye geldi haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim bu fiyata gerçekten bana göre çok...
Videoları izledim çok hızlı kullananlar için aynı cam gibi akıyor mouse, ben alışamam diye almadım steelseries qck var 10 yıl olmuştur heralde geçen banyo duvarına yapıştırıp foşur foşur yıkadım bunla devam
bende telefon numarası sorma ekranı gelmedi bende telefon numarasıyla yandex e kayıt oldum belki gelir belki gelmez elinde fazladan olup uygun fiyattan satmak isteyen olursa mesaj atabilir mi?