Netspeed kullananlar 2dk toplanın

İstanbul, 20:15'ten beri yok sürekli kopuk. Mobil veriyle hesaplarında, forumlarda geziyorum nedir ne değildir diye durum. Rezillik tamamen, gece 2-3 gibi kesildiği oluyordu ama 10-15 dakika oluyordu. Haber de vermiyorlar, artık burama kadar geldi. Son bir kaç aydır da aşırı paket kaybı, ping ve anlık kesintiler oluyordu. Ya batacaklar ya da çıkacaklar ama ben iki türlü de değiştireceğim gibi. 2 yıldır uygun fiyata kullanmak güzel oldu ama yapman gereken tek şeyi de yapmıyorsun, hiçbir iletişim kanalından geri dönüş yapmıyorsun, telefonları açmıyorsun; ayrılmak için oldukça sebep verdiler sağ olsunlar.

netspeed en köklü firmalardan kolay kolay kaybolmaz

Ben herşeyi yavaşta olsa açabiliyorum Cs falanda ama paket kaybı yüksek.

İstanbul, 20:15'ten beri yok sürekli kopuk. Mobil veriyle hesaplarında, forumlarda geziyorum nedir ne değildir diye durum. Rezillik tamamen, gece 2-3 gibi kesildiği oluyordu ama 10-15 dakika oluyordu. Haber de vermiyorlar, artık burama kadar geldi. Son bir kaç aydır da aşırı paket kaybı, ping ve anlık kesintiler oluyordu. Ya batacaklar ya da çıkacaklar ama ben iki türlü de değiştireceğim gibi. 2 yıldır uygun fiyata kullanmak güzel oldu ama yapman gereken tek şeyi de yapmıyorsun, hiçbir iletişim kanalından geri dönüş yapmıyorsun, telefonları açmıyorsun; ayrılmak için oldukça sebep verdiler sağ olsunlar.

En azından bi mail atsalar iyiydi hocam. Neyse belki bu kadar tepkiden sonra akılları başlarına gelir herkes hata yapar.

netspeed en köklü firmalardan kolay kolay kaybolmaz
Katılıyorum ama bayağı abone kaybedecekler. Bir mail atmak çok zor değil ya böyle yapmamaları lazımdı
Ben herşeyi yavaşta olsa açabiliyorum Cs falanda ama paket kaybı yüksek.
Hocam modemi o zaman sakın yeniden başlatma kimsede yok şuan bi sende var 😂

Ankaradayım 1 dakika önce internet geldi

Benim net geldi sanırım modem ışığı normale döndü

İnternet geldi ama gidenler geri gelecek mi? Sanmam...

Büyük hata, bir haber vermeden 2-3 saat internet kapatmak nedir. Büyük rezillik. Değiştirmeye yakındım, bu da son olay oldu artık. Aylardır paket kaybı, ping derken işkence çekiyordum zaten.

Arkadaşlar sizde de internet gitti mi ? Web sitelerine de ulaşılmıyor.

Güncelleme 22:59

Arkadaşlar internette hala sorun devam ediyor. Firmadan açıklama değil ama şikayetvar konularına cevap var cevabı aşağıya bıraktım.
Kafedeydim gitti, dia peek maçındaydim

Evet geldi ama çok dengesiz aşırı paket kaybı var halen. Gitmeden önceki 2-3 saat de böyleydi.

Yeni ISS mi araştırsak acaba

Geri