TavafEdenAdam

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Moderasyon siyaset yasak mı?
    jombo
    jombo
    Muhtemelen evet ama istedikleri için değil mecburi sebeplerden Abdullah abi ve modların '' DONANIM ARŞİVİ SİTESİNDE ERDOĞANA HAKARET !!! '' adıyla anılmasını ve uğraşılmasını istemez muhtemelen.
    Moderasyon bana Bi bakar mısın rica etsem canını yediğim
    Mantıklı Kanks Aferim
    Mantıklı Kanks Aferim
    ben bi ara "ar" yazacakken "r" yerine dabulü koymuştum uyarı yemiştim hâlâ patlıyorum şuna kjdnfjsdnfgsdlfnldf
    TavafEdenAdam
    TavafEdenAdam
    Haklı olduğun konularda kendini savun, insanımızın eksikligide burda başlıyor, elin avrupalisi komşusu yere çöp attığında şikayet eder bizimkisi hicbirsey yapmaz, hakkınızı arayın yanlış yapmayın
    Mantıklı Kanks Aferim
    Mantıklı Kanks Aferim
    Sponsor markayı eleştirdiğim için DM kutumda logosu yeşil M olan forumun üyesi olmadığı hâlde bulunan bi yakışıklı'dan uyarı gelmişti
    Bir anda siz yazmadan yazmayan dostlarınıza yazmamaya başlayın, mesajlarına bakmayın, aradıklarında 2hafta sonra aramayı ve mesaj yazmayı bırakırlarsa, onlar için bir hiçsiniz demektir, bizzat denedim güzel bir teknik 🙂
    Yarın işbaşı ufaktan güzel bir kasa topluyorum, isyeri mobbing olsada sessiz kalıp içimden sövüyorum, kasayı toplayayım hem psikolojik bir düzelme yaşayacağım hemde patronlari unutucagim 😂
    Eleştirmek ve Elestirilmek iyidir, ama gereksiz eleştiri karşıdakini kıskandığınız anlamına gelebilir, bugün bir arkadaşım trendyoldan aldığım anakarta laf etti, yav arkadaşım daha önce hiç alışveriş yapmamışsın birde eleştiri yapıyorsun hayır yani soruyorum daha önce aldın mı birsey yok diyo, trendyol pc mi topluyon hahahaha 17 yaşına gelmiş halen 13 yasinda cocuk gibiler ve bunlardan bir sürü var, keşke herkes iyi kalpli ve tebrik eden biri olsa, ya mesela bir arkadaşım var sistem aldı ben çok mutlu oldum, adama ben diyorum sistem alicam trendyol pc toplama ha jsjsjsjsjs yazıyor, ya tamamda InşAllah sende toplarsın veya daha birsuru şey demek yerine böyle denmesi cidden üzücü, ya tabii ki de umursamamak gerekir çokta umrumda değil 😅, her zaman temennim şu yönde birini güldürmek için başkasını aleve atma bir gün oda başkalarını güldürmek için seni aleve atar senden örnek verir üzülürsün, şu zamana kadar o kadar kötü ortamlara girdim hem alışkanlıklari olsun hem davranışları olsun adam çarşınin ortasında maymun taklidi yapıyordu bağıra bağıra, ya hani tamam bunu da geçtim, bir tane kelimeyi tokezledim konuşmadım, adam 2 ay boyunca dalga geçti, soğutuyorlar adamı insanlar ya, asosyal ve iyi kalpli insanları seviyorum bir bakıma en iyisini yapıyorlar.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,166
Üyeler
193,281
Son üye
CatMax