Eleştirmek ve Elestirilmek iyidir, ama gereksiz eleştiri karşıdakini kıskandığınız anlamına gelebilir, bugün bir arkadaşım trendyoldan aldığım anakarta laf etti, yav arkadaşım daha önce hiç alışveriş yapmamışsın birde eleştiri yapıyorsun hayır yani soruyorum daha önce aldın mı birsey yok diyo, trendyol pc mi topluyon hahahaha 17 yaşına gelmiş halen 13 yasinda cocuk gibiler ve bunlardan bir sürü var, keşke herkes iyi kalpli ve tebrik eden biri olsa, ya mesela bir arkadaşım var sistem aldı ben çok mutlu oldum, adama ben diyorum sistem alicam trendyol pc toplama ha jsjsjsjsjs yazıyor, ya tamamda InşAllah sende toplarsın veya daha birsuru şey demek yerine böyle denmesi cidden üzücü, ya tabii ki de umursamamak gerekir çokta umrumda değil

, her zaman temennim şu yönde birini güldürmek için başkasını aleve atma bir gün oda başkalarını güldürmek için seni aleve atar senden örnek verir üzülürsün, şu zamana kadar o kadar kötü ortamlara girdim hem alışkanlıklari olsun hem davranışları olsun adam çarşınin ortasında maymun taklidi yapıyordu bağıra bağıra, ya hani tamam bunu da geçtim, bir tane kelimeyi tokezledim konuşmadım, adam 2 ay boyunca dalga geçti, soğutuyorlar adamı insanlar ya, asosyal ve iyi kalpli insanları seviyorum bir bakıma en iyisini yapıyorlar.