TavafEdenAdam isimli üyenin son içerikleri

1. TavafEdenAdam

Monitör Kapanıp-Açılıyor

Tamam mezarlık
  2. TavafEdenAdam

Monitör Kapanıp-Açılıyor

Ölü piksel tartışılmaz, oyun oynarken ona illaki gözün kayacak ve sinirini bozucak hiç gerek yok iade etsin geçsin, tertemiz panelde oynamak varken ne gerek var
  3. TavafEdenAdam

35 K Telefon önerilerinizi bekliyorum

Onemli olan tek faktör kamera marka takıntım yok, google piksel dusundumde bilemiyorum danışmak istedim.
  4. TavafEdenAdam

S25FE VS İphone 13 hangisi

33k bütçe mobil fotoğrafçılık hobim var onun için alacağım kamerası önemli birde uzun yıllar 3 sene falan idare etmesi önemli
  5. TavafEdenAdam

İPhone 13 alınır mı?

S25FE düşünüyorum kamera kalitesi icin
  6. TavafEdenAdam

İPhone 13 alınır mı?

1765031339 15 alamam bütçe max 33k falan FE serisi kamera açısından iyiyse alırım kamera önemli
  7. TavafEdenAdam

İPhone 13 alınır mı?

Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve İPhone prestiji ve kamera kalitesi hoşuma gidiyor bütçem İPhone 13 ile tam uyuşuyor 34k, kamerası iyi 3 sene kullanılacak güzel Bir telefon gibime geliyor sizce?
  8. TavafEdenAdam

İPhone'da Fotoğraf Aktarimi?

Hddye aktarım yapıcam, kamera için alicagim bide insta mesajlaşma o kadar oyun oynamıyorum 3 sene falan kullanırım tahminen
  9. TavafEdenAdam

İlk motorsiklet tavsiyesi

250cc pcx olabilir var mıydı bilmiyor apec markasının 250cc pcx var, 450sr iyi gider, yükseltmeye ugrasmayacagim dersen 450sr, bendede tvs var ns125 mi alsam dusunuyorum
  10. TavafEdenAdam

İlk motorsiklet tavsiyesi

Çizik şase Küba cg 50lik gayyyis pakett 1764938027 450sr al geç
  11. TavafEdenAdam

İPhone'da Fotoğraf Aktarimi?

Ip13 almayı düşünüyorum, 4 sene kullanacagim, fotoğraf aktarımı için orijinal adaptör şart mı lighting to usb3 adaptör diye birsey gerekliymiş sanırım, İPhone güzel fotoğraf çekiyor ve bende fotoğraf saklamayi bir hddye depolamayi önemsiyorum çünkü zaman geçiyor fotoğraflae kalıyor, insan zihni...
  12. TavafEdenAdam

Trendyol Çok Garip!!!

330a kod istedi amazondan mi alsam acaba
  13. TavafEdenAdam

Trendyol Çok Garip!!!

Trendyol go üzerinden yemek siparişi verdigimde babama kod gitmiyor ama ürün alırken kod gidiyor, kod girmemi istiyor, alternatif bir kod gitmeyen uygulama var mı, her seferinde gece vardiyasındaki babamı rahatsız etmek istemiyorum...
  14. TavafEdenAdam

Shopierden T-shirt alınır mi

İnstagramda gördüm, shitpost içerikli tişörtler satıyor, isim vermiyeyim, göndermek zorunda diye biliyorum alayım mı?
  15. TavafEdenAdam

5 KG Gainer + Shaker 1.799 ₺

O iddia çürütüldü, hatta bilimsel obez açıkladı, 4-5 ay önceki olay rejs 1762355418 Bak onu görmedim çok iyi
Geri