Netspeed kullananlar 2dk toplanın

birkaç saat önce bağlantı kesildi ama yaklaşık 1-2 saattir sorunsuz kullanıyorum.

Arkadaşlar sıkıntı yaşayanlar ege bölgesinde misiniz ben ege bölgesinde yaşıyorum ?

Şikayet varda da anlık konular var Türkiye çapında evey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S
Ben marmara bölgesindeyim.
Evet hocam şuan emin oldum Türkiye çapında gitmiş inşallah comnet vakasına dönüşmez.

Hat taşıma işlemi 3 ay dolmadan yapılamıyor.
Eğer comnet gibi olduysa ne yapacağız?

Hat taşıma işlemi 3 ay dolmadan yapılamıyor.
Eğer comnet gibi olduysa ne yapacağız?
Mağdurluk durumu varsa o süre bir şey ifade etmiyor diye biliyorum hocam.

Uzun süredir kullanıyorum memnunum. Senede 2 kere filan böyle güncelleme cekiyorlar. Genelde gece saat 1-2 gibi yaparlardı bu sefer erken olmus. En gıcık tarafı bu diyebilirim habersizce kesiliveriyor. Altyapılar güncellenince müşteri hizmetleri de tak 2dk içinde açıveriyor telefonu.

Umarım dediğiniz gibidir yoksa çok uğraşırız.
Hocam olan taahüt veya peşin ödeyenlere olur peşin ödeme var mı bilmiyorum ama comnet durumu gibi olursa peşin ödeyenler acayip mağdur şuanda. Arkadaşlar kusura bakmayın ama o paraları unutun.

Uzun süredir kullanıyorum memnunum. Senede 2 kere filan böyle güncelleme cekiyorlar. Genelde gece saat 1-2 gibi yaparlardı bu sefer erken olmus. En gıcık tarafı bu diyebilirim habersizce kesiliveriyor. Altyapılar güncellenince müşteri hizmetleri de tak 2dk içinde açıveriyor telefonu.
Hocam bende memnundum açıkcası paket kaybı vs 0 a yakındı çok iyiydi ping değerlerim önceki iss ye göre 4 5 arttı ama paket loss olmadığı için akıcıydı. İnşallah dediğiniz gibidir comnet gibi mağdur olmaktansa ona razıyım yani şuan ben 😂 güncelleme yapacakları zaman en azından bi mesaj atsalar iyiydi yani şu saatler arasında yapacağız gibisinden vs

Ben de aynı şekilde modemde sıkıntı var sanıp ayarlarını kurcalıyordum.
İyi ki post açmışsınız.
Lan ben modemi darmadağın ettim yine çözülmedi sövdüm foruma girmeyen kafamı

2 Senedir kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun oldu

Geri