Hocam bence macos değilde windows arıyorsanız bu fiyata bulmanız çok zor. Ben aldım ram ve ssd takıp kullanacağım ben de. Ha tabi mac mini m4 bundan çok...
çapraz sıkıcaksın vidaları hepsini 1 seferde değil eşit miktarda sıkıcaksın.ben işlemciyi bir kere oturtuyorum kilitliyorum sonra açıp anakartın orjinal...
Montajlarken risk var mı hocam. Anakartın pinlerine zarar gelme ihtimali var mı?
Reddit'te biri vidaları çok sıktığı pc'nin açılmadığını yazmış. Dikkat...
11400'e tray aldım 2 hafta önce güzel işlemci. Ben aldığım zaman kutulu olanların fiyatı uçuktu. Fena fırsat sayılmaz. Bu arada piyasada neredeyse yüksek...
Ne kadar stok varsa uzun süredir satılıyor bu kulaklık 2 yıl önce mi ne almıştım ben. Bana sorarsanız tizler çok kulak tırmalıyor. Çözünürlüğü fiyatına göre...
Bir mac mini m4 alamadım ya depodan. Bir keresinde tam alacaktım kararsız kaldım o ara bitti. 2 seferde yetişemedim 20'ye geliyor. İkinci el yeni gibi.
a1250gs modelini almıştım bende de cw çıktı dün iadeye verdim. Öyle aşırı değil ama açıkcası böyle bir üründe o sesi de beklemezdim boştayken çok zor...