winneR007 isimli üyenin son içerikleri

1. W

ASUS NUC12 Pro Slim Kit - Intel® Core™ i7-1260P Barebone Mini PC - 16.458 TL

Artırmışlar hocam fiyatı.
  2. W

Hocam bence macos değilde windows arıyorsanız bu fiyata bulmanız çok zor. Ben aldım ram ve ssd takıp kullanacağım ben de. Ha tabi mac mini m4 bundan çok güçlü ve daha sessiz çalışır. Ayrıca şuan en düşük 30k civarı mac mini. Depoya geliyor 20k'ya ama yakalamak zor. Onun dışında bu cihazda yabana...
  3. W

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D1CFBRRM/ref=ewc_pr_img_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 i7 1260p (Slim Kit) - 16 458 TL Intel mini pc arayanlar, boşta laptop ram'i ve ssd'si olanlar değerlendirebilir.
  4. W

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

2x16 bulamadım bende 2 tane 8x2 gskill 3600mhz ddr4 cl18 aldım bitiyor diye kısmet. 8x4 ram pek sağlıklı değilmiş galiba.
  5. W

🔥İndirim Medimarkt 3 al 2 öde 14-17 Nisan

Koltukları farklı adreslere gönderebiliyorlar mı. Almayı düşünüyorum ben de. Ankarada'yım.
  6. W

🔥İndirim Intel 14600k - 11997 TL (kutulu)

Montajlarken risk var mı hocam. Anakartın pinlerine zarar gelme ihtimali var mı? Reddit'te biri vidaları çok sıktığı pc'nin açılmadığını yazmış. Dikkat etmemiz gerekir mi? Eski anakartıma stok soğutucuyu takarken pinleri yamultmuştum fobi oluştu ben de =D. Ama sağolsun garanti ücretsiz...
  7. W

🔥İndirim Intel 14600k - 11997 TL (kutulu)

11400'e tray aldım 2 hafta önce güzel işlemci. Ben aldığım zaman kutulu olanların fiyatı uçuktu. Fena fırsat sayılmaz. Bu arada piyasada neredeyse yüksek seviye ddr4 lga1700 anakart kalmamış sıfır arayanlar için. Olanların da fiyatları uçuk ddr5 anakartlar çok daha avantajlı ama işte ramler...
  8. W

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Ne kadar stok varsa uzun süredir satılıyor bu kulaklık 2 yıl önce mi ne almıştım ben. Bana sorarsanız tizler çok kulak tırmalıyor. Çözünürlüğü fiyatına göre iyi. Sound blaster x4 ile kullandım ben. Konumlandırması iyi değil. SB blaze almıştım yine creative. Onu halen kullanıyorum. Sesi bulanık...
  9. W

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bir mac mini m4 alamadım ya depodan. Bir keresinde tam alacaktım kararsız kaldım o ara bitti. 2 seferde yetişemedim 20'ye geliyor. İkinci el yeni gibi.
  10. W

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

DDR4 4000mhz ram satmayı düşünen varsa uygundan talibim arkadaşlar.
  11. W

❌İndirim Bitti! Vatan Gece İndirimi Güç Kaynakları

a1250gs modelini almıştım bende de cw çıktı dün iadeye verdim. Öyle aşırı değil ama açıkcası böyle bir üründe o sesi de beklemezdim boştayken çok zor duyuluyor anca kulağını dayaman lazım ama 250-300 w civarı güç çekerken kasamdaki tek belirgin ses psunun sesi oluyordu iadeye verdim. Umarım...
  12. W

MSİ MPGA1250GL 10.510tl

GS için diyor hocam videoyu izleyebilirsin. Ayrıca GS serisi zaten daha üst bir seri.
  13. W

MSİ MPGA1250GL 10.510tl

Ben de dün vatandan a1250gs aldım. Sistemim için çok fazla almışken en üstünü alayım dedim fazla fiyat fark yok gibi geldi 850gs arasında. Nasıl fan sesi oluyor zaten zero fan modu var ben onu açık kullanırım muhtemelen yüzde 40 yüke kadar fan çalıştırmıyor. Ayrıca nebi akgün incelemesinde...
  14. W

🔥İndirim Claw’s Tactical Combat Gamepad - 1499 TL

Xbox 9.nesil controller mı bu mu oyun kolları hakkında pek bir bilgim yok. Elimde 7 8 yıllık esp 9013 var ilk zamanlar iyiydi ama şuan aşırı gecikme var gibi. Bazen tuşlar çalışmıyor. Klavyenin tepki hızı çok daha iyi geliyor. Şöyle tepkimesi iyi özellikle pes/fifa tarzı oyunlar için ne önerirsiniz?
Geri