Arama sonuçları: *

1. W

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

DDR4 4000mhz ram satmayı düşünen varsa uygundan talibim arkadaşlar.
  2. W

❌İndirim Bitti! Vatan Gece İndirimi Güç Kaynakları

a1250gs modelini almıştım bende de cw çıktı dün iadeye verdim. Öyle aşırı değil ama açıkcası böyle bir üründe o sesi de beklemezdim boştayken çok zor duyuluyor anca kulağını dayaman lazım ama 250-300 w civarı güç çekerken kasamdaki tek belirgin ses psunun sesi oluyordu iadeye verdim. Umarım...
  3. W

MSİ MPGA1250GL 10.510tl

GS için diyor hocam videoyu izleyebilirsin. Ayrıca GS serisi zaten daha üst bir seri.
  4. W

MSİ MPGA1250GL 10.510tl

Ben de dün vatandan a1250gs aldım. Sistemim için çok fazla almışken en üstünü alayım dedim fazla fiyat fark yok gibi geldi 850gs arasında. Nasıl fan sesi oluyor zaten zero fan modu var ben onu açık kullanırım muhtemelen yüzde 40 yüke kadar fan çalıştırmıyor. Ayrıca nebi akgün incelemesinde...
  5. W

🔥İndirim Claw’s Tactical Combat Gamepad - 1499 TL

Xbox 9.nesil controller mı bu mu oyun kolları hakkında pek bir bilgim yok. Elimde 7 8 yıllık esp 9013 var ilk zamanlar iyiydi ama şuan aşırı gecikme var gibi. Bazen tuşlar çalışmıyor. Klavyenin tepki hızı çok daha iyi geliyor. Şöyle tepkimesi iyi özellikle pes/fifa tarzı oyunlar için ne önerirsiniz?
  6. W

❌İndirim Bitti! Vatan Gece İndirimi Güç Kaynakları

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-a1250gs-pcie5-1250w-80-plus-gold-guc-kaynagi.html Arkadaşlar ben bunu düşünüyorum 0db modu olan bir psu arıyordum gs serisinde var sanırım bu olay yüzde 40 yüke kadar fan çalıştırmaz diye bilgi var msi'in sitesinde. İyi gibi ama cw çıkarsa iade konusunda...
  7. W

❌İndirim Bitti! Trendyol 'da 7500 TL üzerine 750 TL indirim kodu

Dostlar selam ben de tablet almayı düşünüyorum da özelden atabilecek varsa gerçekten makbule geçer eşe dosta sordum herkes visa card ya.
  8. W

❌İndirim Bitti! Honor Pad 9 + Klavye Ve Kalem 10.999 TL

Yazma deneyimi nasıl arkadaşlar bilen var mı?
  9. W

🔥İndirim Arctic P12 Max Beyaz - 120mm (12cm) High Speed PWM 334 TL

https://www.hepsiburada.com/akasa-2x120mm-veya-1x120mm-fan-montaj-pci-ex-kiti-ak-mx304-12bk-p-HBCV00000S61HR?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.87.8 Güzel fan 2 tane siyahından alıp şu kitle ekran kartının altına...
  10. W

❌İndirim Bitti! Tadıbu 330 gr 2'li Kakaolu Fındık Ezmesi 50TL

Dün o kadar uğraştım alamadım ya. Sürekli hata verip durdu sepete bir türlü ulaşamadım.
  11. W

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Q21i NC 1.198,99 TL🔥

Bu kulaklığın fiyatını bayağıdır takip ediyorum 1299 liradan satıldı bir müddet sonra 1000 liraya 400 lira indirim geldi ardından kulaklığın fiyatı 1699 liraya çıktı ve indirimle tekrar 1299'a indi ne güzel dünya :)
  12. W

🔥İndirim Xiaomi Redmi Buds 6 Play 299 TL

Ben de qcy t13 vardı pazaramadan almıştım indirimle t13'e göre çok iyi geldi bana hem ses seviyesi hem ses kalitesi olarak iyiki almışım dedim. Ek olarak kulakta çok kibar duruyor ve düşmüyor.
  13. W

🔥İndirim Samsung Tab S9 18.799 TL 🔥🔥

Amazonda da aynı fiyatlarda bu arada ve birçok karta 6 taksit var. Ben de kararsızım alıp almama konusunda aklımdaki bir diğer tablet ipad air m2 işlemicisi çok güçlü buna göre tabi kalem ile birlikte fiyat farkı 10 bin liraları buluyor.
  14. W

13824 TL Intel Core i7 14700KF Soket 1700 14.Nesil 5.60GHz 33MB 10nm İşlemci

Merak ettiğim bunu h610 chipsetli anakarta taksak ne olur çok performans kaybı olur mu? Bir de soğutmak için kule soğutucu ne kadar idare eder.
  15. W

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5 6/128 6.899 TL 🔥🔥

Doğru hocam bu fiyata iyi zaten ama kalem tek başına alınca bayağı tuzlu oluyor, kılıfta yok, Kılıf ne kadara patlar. Bir de 3.Nesil m-pencil desteği var mı acaba? https://consumer.huawei.com/tr/accessories/m-pencil-3rd-generation/buy/
  16. W

🔥İndirim Honor Choice Earbuds X5e Bluetooth Kulaklık 499 TL 🔥🔥

Qcy t13 var ben de arasında çok fark var mı acaba? Hangisi daha iyidir?
  17. W

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5 6/128 6.899 TL 🔥🔥

Kalem olmaması sıkıntı bunla uyumlu kalem alacak olsan 3.000 TL. https://consumer.huawei.com/tr/accessories/m-pencil-package/buy/
  18. W

🔥İndirim i3 12100F 1.998 TL 🔥🔥

Arkadaşlar yazmış zaten çok çekirdekte elbetteki geride bütçe kısıtlıysa en mantıklı tercihlerden. Genelde bu fiyatlarda ama. İntel şu 12.nesilde yaptığı sıçramayı keşke 15.nesilde de yapabilse. Anakart değişmek için en azından bir sebep olur.
  19. W

❌İndirim Bitti! 5497 TL (Sepette: 5197 TL) 4K IPS 60HZ FreeSync Samsung Monitör (Satıcı: Teknosa)

300 tl indirim daha veriyor sepette. 5197 liraya düşmüş şu anda.
  20. W

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Band 7 499₺/ 6 399₺/ 5 299₺!

Mi band 6 geldi şarj olmuyor maalesef. Yorumlarda da 2 kişi yazmıştı. Buna rağmen bunları stokta tutup nasıl satış yapıyorlar? Edit: İade için servis raporu istiyor hadi aldık başımıza bir bela uğraş dur şimdi. Ambalajı açılmamışsa cayma hakkını kullanabilirsiniz diyor. Kargo parasını da iade...
Geri