GSKİLL TRİDENTZ 5 RGB 6400mhz 2x16GB CL32 satılık 20bin. Kendim için aldım ama ddr5 sisteme bütçe çıkaramıyorum o yüzden satılık. Ayriyetten 5700x3d var ama...
Valla inan ben de bilmiyorum, gördüm direkt heyecandan aldım araştırmayı incelemeyi sonraya bıraktım. Bu arada depo ile alakalı enteresan bir özellik fark...
Hocam bunu ben de gördüm de bugün bilgim olmadığı için ilgilenmek istemedim meraktan soruyorum, iyi bir ürün müdür bu? kalitesi nasıl.Hayırlı olsun bu arada
Satış hattı var vatanın arıyorsun satışı tuşlayıp bekliyorsun. Satış uzmanı ne için aradığını soruyor ürünü söylüyorsun herhangi bir stok ya da satışa...
ssd yi telefonla arayarak almıştım anakartı da istediğimi söyledim onun satışı kaldırılmış gibi bir şey dedi sorunsuz kapalı kutu geldi ssd
çok çabuk...
Varsa daha iyisini yakalayan beklerim :kekw:
Bu arada belirteyim akşam yakaladım indirimi ve sipariş geçer geçmez müşteri hizmetlerini arayıp bildirdim...
Valla ben aldım kullanıyorum kullanıcam da uğraşamıycam iade, sonra tekrar başka ürün takip et falan. Ama 3-4 arkadaşa sordum alan hepsi cw var dedi bilgin...