15K fuhuş bir fiyat iPhone 11 için, 10K dan fazla vermem şahsen. Ama bence bütçen çok kısıtlı değilse 11 de alma en az 13 alınır artık veya o olmuyorsa en...
Tam olarak bu yüzden giriş seviyesi Dramsiz SSD almayın diyorum.
SSD çok doluysa biraz rahatlat, veya Windows’u başka diske kur bu diski ana disk yapma.
A37 alabilirsin 22K ya zorlarsan.
1784064092
TR de Samsungdan başka düzgün marka yok ki Android cihazlarda. Bir tek Honor fena değil bence kalanı komple...
İki SSD etkilemez 4-5 SSD olunca oluyor o dediğin genelde. Tabi anakartının sitesinden slot bağlantılarına bak ekran kartı ile ortak kullanan slot varsa...
Bu yapay zekalarda kullanım limitlerini nasıl ayarlıyorsunuz prompt verirken dikkat edilmesi gereken şeyler mi var o konuda da? Bende Gemini Pro var mesela...
Bu tamamen sisteme verdiğin önemle alakalı bence. Mesela ben oyun performansı istiyorum diyen 9800X3D işlemci alan biri gidip kötü RAM almamalı bence, çünkü...
Ekran Airle neredeyse aynı zaten sadece true tone yok sanırım. Ekranları çok iyi bence sadece 60Hz, Pronun ekranı MiniLed ve 120Hz olduğu için ayrı güzel o...
Giriş seviyesi MacBook kabaca, Airin altı oluyor öğrencilere yönelik yapılan bir cihaz. Ağır iş yapılmaz ama günlük kullanım için MacBookların sahip olduğu...
Masaüstüne göre biraz daha zayıf denebilir performans olarak ama laptop sonuçta taşınabilirlik lazımsa hayırlı olsun.
1783990958
Fiyat çok kazık 35K bu...