Walla bende duymuştum onları fakat bi denemek istedim forumda monitörler hakkında bilgi sahibi olan arkadaşta yardımcı oldu aldım şuanlık izlenimlerim gayet iyi
Hayır yanma yok. Normal IPS gibi rahat takılabilirsiniz. Sadece daha fazla özelleştirme ayarı mevcut onları oynadığınız oyuna göre ayarlamanız lazım. Mini...
hocam monitör geldi gayet güzel şuanlık daha yeni kurdum ayarlarını yapmayan çalışıyorum. Ayarlarım bu şekilde dediklerinizi yaptım sizce nasil ? bu mini...
Teşekkür ediyorum hocam peki geldikten sonraki yapmam gereken bir şey var midir ilk defa ips dışında bir panel kullanacağım attıgınız reddit metnini tamamen...
Hepsiburada çoğu zaman yardımcı oluyor. Kod veriyor kargo firmasına götürüp kodu söyleyerek teslim ediyorsunuz. Amazon kadar garanti değil fakat just...
Hocam dedim zaten tepki süresi açısından benzer. Philips de hz farkından dolayı hafif hareket bulanıklığı ve giriş gecikmesi avantajı var. Bunlar minimal...
Hocam birde siparişi nereden geçmek daha mantıklı olur ölü piksel durumuna göre 500 tl fazla verip amazondan mı sipariş etmeliyim just original satıcısından...