Aktif olarak full faceit oynuyorum sizce takas mantıklı olur mu normalde wraith w60 veya w65e geçmeyi düşünüyordum socd teknolojisi yüzünden sizce ne...
Fakat son derece iyidir gayet memnunum gaming modu var klavye üzerinde fn ve f12 tuşuna bastıgında aktif oluyor klavye üzerindede belirten mod bildirisi var
Temiz klavye bağcılar yakınında alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla istediği testlerini yapabilir.
Tüm kutu içerikleri her şeyi eksiksiz mevcuttur.
Klavye...
8K Hz kullanmayın, bu bütçelerdeki fareler 8K Hz kesintisiz sağlamıyor. 6-7K arası dengesiz veriyor. Ayrıca çoğu oyun ve hile koruması bunu desteklemiyor...
hocam birkaç kişide gigantus için tam tersi şeyleri söylüyor
1790059044
Hocam öncelikle ilgin ve alakan için çok teşekkür ediyorum zahmet edip güzel...
Aynı mouse bende de var. Air+ modeli. Hz değerleriniz 2k'yı geçmesin. Her şey off moduna alıp, mousepade göre lod ayarlamananız önemli. Hızlı mousepad ise...
tüm ayarları yaptım 8k hz firmware max 2 seçeği aktif ettim delay 1ms sleep time 5min ve lod tolerance 0.7 yaptım birazdan girip deneyeceğim
1790026513...
dpi ayarımı zaten tek yaptım oda 800 başka yok harici olarakta sürekli cross değiştiren bir yapımda yok oyunu yükledim pcyi aldıktan sonra gittim yaptım c...
birde ne gibi şeyleri değiştireyim ilk defa atk kullanıyorum çok met ettiler tam performans ayarları nelerdir paylaşırsan çok sevinirim wallahi hocam pek...