Arama sonuçları: *

• Users: Ryaa
  • Order by date
  1. Ryaa

Beyaz Sistem Toplama Hk. Yardım Talebi

hocam takas düşünüyor musunuz? ilanıma bakabilirsiniz
  2. 1.5 aylık sistemim satılıktır. 5070

Question by '{name}' in classified ad '1.5 aylık sistemim satılıktır. 5070'

hocam takas düşünür müsünüz? https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/tertemiz-ekstrali-macbook-air-m4-16-gb-512-gb-ssd-15-3-gece-yarisi-18-ay-garantili-23-devir.5051/
  3. Ryaa

Clx 250 mi Dominar 250 mi?

D250 tabikide hem piyasası hemde kalite bakımından tercih etmelisin daha önce kullandım emsallerine göre gayet iyi gider iyi durur tatmin eder. Ses olarak zaten diyecek bir şey yok gayet keyif veriyor motor üstündeyken sesini duymak. Bakım periyotları japon motorlarla aynı tabi isteğe bağlı...
  4. Ryaa

Kablosuz kulaküstü gaming kulaklık

Hocam konu 15 martta açılmış 🤣🤣
  5. Tertemiz Ekstralı - MacBook Air M4 16 GB 512 GB SSD 15.3" Gece Yarısı - 18 Ay Garantili - 23 Devir

Satılık Tertemiz Ekstralı - MacBook Air M4 16 GB 512 GB SSD 15.3" Gece Yarısı - 18 Ay Garantili - 23 Devir

Sadece seyahatlerde yanıma alıp ufak tefek işlerim ve bazen yatağa uzanıp dizi film izlemek için kullandım. Macbookun yanı sıra gaming bir sistemimde vardı o yüzden yani açık kalma süresi bile çok az diyebilirim. Büyük bir hevesle almıştım fakat gaming sistemimi sattıgım için ve tekrardan gaming...
    999.00 TRY
  6. 16gb Ram (2x8) T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 3600Mhz

Comment by 'Ryaa' on the classified ad '16gb Ram (2x8) T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 3600Mhz'

isminede bakmadım he direkt ürüne focus oldum :D
  7. 16gb Ram (2x8) T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 3600Mhz

Comment by 'Ryaa' on the classified ad '16gb Ram (2x8) T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 3600Mhz'

Yaa hocam sen miydin yaaa 🤣🤣🤣
  8. 2X 8GB XPG 3200MHZ RAM

Comment by 'Ryaa' on the classified ad '2X 8GB XPG 3200MHZ RAM'

hocam yer neresidir?
  9. Ryaa

🔥İndirim Vento Neptune Vg07f Adreslenir Rgb 3x120mm Oyuncu Kasa 1.197 TL

walla bende çektim bir tane ikinci el fp 5600lü sistem topliyim diyordum iyi oldu :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  10. R7 9800X3D + Arc B580 + 32 GB DDR5 Toplama PC

Reply to question by 'Ryaa' on the classified ad 'R7 9800X3D + Arc B580 + 32 GB DDR5 Toplama PC'

Hocam macbook m4 air var 15" 512lik 17 ay garantili amazondan alınma düşünür müsün
  11. Hazır sistem

Question by '{name}' in classified ad 'Hazır sistem'

Hocam merhabalar sadece kasa fiyatın var midir? Eğer varsa dmden iletişime geçebilir miyiz
  12. Ryaa

Yardım Dropshipping İş Modelinde İçerik Üretmede Hangisi Daha İyi? Claude Vs Chatgpt

sadece chatbotluk bir durum yok maalesef tonla veri paylaşıp analiz yaptırıyorum promptlarla şunu şunu dikkate alıp bana metin çıkart demiyorum maalesef ki ayrıyetten duyduguma görede varsa kullanan arkadaş nasıl diye merak ettim açıkcası diğer yapay zekalarıda denemek istedim
  13. Ryaa

Yardım Dropshipping İş Modelinde İçerik Üretmede Hangisi Daha İyi? Claude Vs Chatgpt

peki claude hakkında deneyimin varsa paylaşır mısın dostum ? önerir misin
  14. Ryaa

walla dostum hiç sorma bir dönem gemini kullandım oda iyi denilebilir fakat daha çok görsel vb şeylerde kullanışlı geldi metinsel yönü zayıfmış gibi hissettim harici olarakta ya bu chatgpt'de her şeyini ayrıntılı şekilde vererek düzgün prompt hazırlıyorum yok kanka 1 uyuyor 2 uyuyor 3. ürüne...
  15. Ryaa

Arkadaşlar etsy platformunda uzun zamandır dropshipping yapıyorum şu ana kadar mağazayla ilgili tüm detayları chatgpt aracılığıyla yapıyordum. (ürünün tüm metinsel içerikleri,görsel düzenlemeleri,keywordlar,ürün analizleri vb.) Fakat son dönemde claude hakkında bir şeyler duymaya başladim...
  16. Ryaa

Yardım Hangi Motosikleti Almalıyım?

hocam d250 kullanıcısyıdım defalarca tekirdağ şile uzun yolu yaptım (ortalama 100-120 km gidiş birde gelişi vardi toplam 200-240km) hiçte yormuyordu gitmesi durması bakımları vs her şeyi yerli yerindeydi çokta tatmin ediyordu fakat 250lik yerine güzel bi D400 UG alıp ki zaten full aksesuarlı...
Geri