Ryaa isimli üyenin son içerikleri

1. Ryaa

Çözüldü✓ 7800x3d Sistem ile - Macbook M4 Air Takas Yapılır mı?

dostum özelleştirilmiş şekilde oldugu için fiyat yükseliyor yani normal degil mi
  2. Ryaa

Arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim kabul etmedigimi söyledim 🙏
  3. Ryaa

Dostum söyledigin sistemlerde birinde 13400f var toplu bir şey aramıyorum zTen her şeye sahibim ekipman monitör olarak sağlam bir kasaya ihtiyacım var bana teklif sunan adamın 7800x3d b650m r anakart 32 gb ram 1 tb samsung ssd var amacım sadece kasayı almak
  4. Ryaa

Kullanacağım yani ileride bi kasa psu ve ekran kartını degiştirsem yeterli gibi düşünmüştüm
  5. Ryaa

Aynı şekilde düşünüyorum kafa kafaya kasa + mouse için düşünebilirim belki demiştim kendi kendime macbooku kullanılmadım bile yani 1785926428 Peki sizce adama nasil bir teklif sunmalıyım en dogrusu sizce ne olur? 1785926449 Peki sizce adama nasil bir teklif sunmalıyım en dogrusu sizce ne olur
  6. Ryaa

Benim düşüncem kafa kafaya takastı fakat ne yapmalıyım kasa ve mouse hariç tüm her şeyim mevcut zaten tek eksik bunlar genel olarak full faceit oynuyorum ve ara sıra pubg ve hikayeli oyunlar oynuyorum 3 4 ayada ekran kartını upgrade edip kullanmaya devam ederim. Alacağım sistemin kfg hepsi...
  7. Ryaa

Arkadaşlar elimde bir adet macbook m4 air mevcut ilan bu özellikleri incelerseniz sevinirim : https://shbd.io/s/DyjKqJ8Q Birisiyle görüştüm sistem özellikleri bu yanındada logitech superlight mouse alıcam sizce bu takas nasil olmalı adam üstüne para istiyor fakat fiyat konuşmadık nasil bir...
  8. Ryaa

Beyaz Sistem Toplama Hk. Yardım Talebi

hocam takas düşünüyor musunuz? ilanıma bakabilirsiniz
  9. Ryaa

Clx 250 mi Dominar 250 mi?

D250 tabikide hem piyasası hemde kalite bakımından tercih etmelisin daha önce kullandım emsallerine göre gayet iyi gider iyi durur tatmin eder. Ses olarak zaten diyecek bir şey yok gayet keyif veriyor motor üstündeyken sesini duymak. Bakım periyotları japon motorlarla aynı tabi isteğe bağlı...
  10. Ryaa

Kablosuz kulaküstü gaming kulaklık

Hocam konu 15 martta açılmış 🤣🤣
  11. Ryaa

🔥İndirim Vento Neptune Vg07f Adreslenir Rgb 3x120mm Oyuncu Kasa 1.197 TL

walla bende çektim bir tane ikinci el fp 5600lü sistem topliyim diyordum iyi oldu :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  12. Ryaa

Yardım Dropshipping İş Modelinde İçerik Üretmede Hangisi Daha İyi? Claude Vs Chatgpt

sadece chatbotluk bir durum yok maalesef tonla veri paylaşıp analiz yaptırıyorum promptlarla şunu şunu dikkate alıp bana metin çıkart demiyorum maalesef ki ayrıyetten duyduguma görede varsa kullanan arkadaş nasıl diye merak ettim açıkcası diğer yapay zekalarıda denemek istedim
  13. Ryaa

Yardım Dropshipping İş Modelinde İçerik Üretmede Hangisi Daha İyi? Claude Vs Chatgpt

peki claude hakkında deneyimin varsa paylaşır mısın dostum ? önerir misin
  14. Ryaa

walla dostum hiç sorma bir dönem gemini kullandım oda iyi denilebilir fakat daha çok görsel vb şeylerde kullanışlı geldi metinsel yönü zayıfmış gibi hissettim harici olarakta ya bu chatgpt'de her şeyini ayrıntılı şekilde vererek düzgün prompt hazırlıyorum yok kanka 1 uyuyor 2 uyuyor 3. ürüne...
  15. Ryaa

Arkadaşlar etsy platformunda uzun zamandır dropshipping yapıyorum şu ana kadar mağazayla ilgili tüm detayları chatgpt aracılığıyla yapıyordum. (ürünün tüm metinsel içerikleri,görsel düzenlemeleri,keywordlar,ürün analizleri vb.) Fakat son dönemde claude hakkında bir şeyler duymaya başladim...
Geri