Aktif olarak full faceit oynuyorum sizce takas mantıklı olur mu normalde wraith w60 veya w65e geçmeyi düşünüyordum socd teknolojisi yüzünden sizce ne yapmalıyım nasil bir klavye tercih etmeliyim?
hocam birkaç kişide gigantus için tam tersi şeyleri söylüyor
1790059044
Hocam öncelikle ilgin ve alakan için çok teşekkür ediyorum zahmet edip güzel bilgilendirmelerde bulunmuşsun hepsini okudum ellerine sağlık.
Şimdi konuya gelecek olursak hz olayında evet dediğiniz gibi asla 8k kullanma...
tüm ayarları yaptım 8k hz firmware max 2 seçeği aktif ettim delay 1ms sleep time 5min ve lod tolerance 0.7 yaptım birazdan girip deneyeceğim
1790026513
genel olarak yavaşlıktan ziyade pek sorunum yok deli gibi spray atıp ani kontroller yapmıyorum çok fazla sakin ve aim kontrollü tap oynuyorum...
dpi ayarımı zaten tek yaptım oda 800 başka yok harici olarakta sürekli cross değiştiren bir yapımda yok oyunu yükledim pcyi aldıktan sonra gittim yaptım c rossu kaldı öyle aylardır aynı
1790026187
harici olarakta sistmeim bu şekilde 8k yapmalı mıyım? işlemcim 7800x3d b650mr 32gb 6000mhz cl 30...
birde ne gibi şeyleri değiştireyim ilk defa atk kullanıyorum çok met ettiler tam performans ayarları nelerdir paylaşırsan çok sevinirim wallahi hocam pek bilgim yok
1790025201
hep açıktı bende bu ayar muhtemelen çünkü az önce siz söyledikten sonra bi kapattım denedim fakat hayır bu benim...
zaten bu ayarın açık olması gerekmiyor mu açık oldugunda eski csgo ayarındaki raw_input değeri gibi anlık refleks verdiğinde hızlanıyor fakat normal kullanıyorken yavaş geliyor bu ayar olmuyor muydu açık oldugunda
1790025128
kanka 1 günde mentalde ne gibi değişiklik olabilir ki yani full focus...
buyrun hocam mouse geldiği ilk gün forumdan arkadaşlarla iletişime geçip ayarlarını yaptım ve hiçbir şekilde o günden beri dğeiştirmedim
1790024627
2k yada 4k hz kullanabileceğimi söylediler 2sinide denedim fakat sonuç hala aynı ilk başta full 4kda kullandım
ne crosshair placementim kaldi ne peeklerim kaldı bundan 2 hafta önce ayarlarım cuk diye istediğim gibiydi her şeye alışmıştım mouse kontrolüm üst seviyedeydi fakat o fazla hızlanmış hissi gelmeye başladigindan beri oyundan sogudum resmen
Arkadaşlar mouseyi alalı yaklaşık 2 ay oldu 1 1.5 aydır settingslerimi yapıp on numara şekilde kullanıyordum fakat ne olduysa 1.5 haftadır sanki tüm ayarlarım bozulmuşçasına farklı gelmeye başladi tüm her şeyi kontrol ettim fakat değişen hiçbir şey yok dpi 800 kullanıyordum fakat sanki dpi 1600...
hiç sorma hocam hawk aldım bir tane 90x40 indirim var diye almaz olaydım ani mouse çeviriyorum mouse ile beraber gidiyor pad ya kafayı yersin wallahi
1789836116
birde üstüne sanki kayarken takılıyor gibi hissettiriyor mousepad keşke almasaydım wallahi gidip çok sağlam mouse alıp mal gibi...
ekstra + olarak poron taban oldugu için önemli avantaj oluyor ve sky modelinin önüne geçiyor değil mi? mousepadlar hakkında çok bilgi sahibi degilim sorularımı maruz gör hocam teşekkürler ilgin için