Dostum söyledigin sistemlerde birinde 13400f var toplu bir şey aramıyorum zTen her şeye sahibim ekipman monitör olarak sağlam bir kasaya ihtiyacım var bana teklif sunan adamın 7800x3d b650m r anakart 32 gb ram 1 tb samsung ssd var amacım sadece kasayı almak
Aynı şekilde düşünüyorum kafa kafaya kasa + mouse için düşünebilirim belki demiştim kendi kendime macbooku kullanılmadım bile yani
1785926428
Peki sizce adama nasil bir teklif sunmalıyım en dogrusu sizce ne olur?
1785926449
Peki sizce adama nasil bir teklif sunmalıyım en dogrusu sizce ne olur
Benim düşüncem kafa kafaya takastı fakat ne yapmalıyım kasa ve mouse hariç tüm her şeyim mevcut zaten tek eksik bunlar genel olarak full faceit oynuyorum ve ara sıra pubg ve hikayeli oyunlar oynuyorum 3 4 ayada ekran kartını upgrade edip kullanmaya devam ederim.
Alacağım sistemin kfg hepsi...
Arkadaşlar elimde bir adet macbook m4 air mevcut ilan bu özellikleri incelerseniz sevinirim : https://shbd.io/s/DyjKqJ8Q
Birisiyle görüştüm sistem özellikleri bu yanındada logitech superlight mouse alıcam sizce bu takas nasil olmalı adam üstüne para istiyor fakat fiyat konuşmadık nasil bir...
D250 tabikide hem piyasası hemde kalite bakımından tercih etmelisin daha önce kullandım emsallerine göre gayet iyi gider iyi durur tatmin eder. Ses olarak zaten diyecek bir şey yok gayet keyif veriyor motor üstündeyken sesini duymak. Bakım periyotları japon motorlarla aynı tabi isteğe bağlı...
sadece chatbotluk bir durum yok maalesef tonla veri paylaşıp analiz yaptırıyorum promptlarla şunu şunu dikkate alıp bana metin çıkart demiyorum maalesef ki ayrıyetten duyduguma görede varsa kullanan arkadaş nasıl diye merak ettim açıkcası diğer yapay zekalarıda denemek istedim
walla dostum hiç sorma bir dönem gemini kullandım oda iyi denilebilir fakat daha çok görsel vb şeylerde kullanışlı geldi metinsel yönü zayıfmış gibi hissettim harici olarakta ya bu chatgpt'de her şeyini ayrıntılı şekilde vererek düzgün prompt hazırlıyorum yok kanka 1 uyuyor 2 uyuyor 3. ürüne...
Arkadaşlar etsy platformunda uzun zamandır dropshipping yapıyorum şu ana kadar mağazayla ilgili tüm detayları chatgpt aracılığıyla yapıyordum. (ürünün tüm metinsel içerikleri,görsel düzenlemeleri,keywordlar,ürün analizleri vb.)
Fakat son dönemde claude hakkında bir şeyler duymaya başladim...