arkadaşlar selam dün akşamdan beri cs2de sürekli net jitterim tavan yapıp duruyor oyun pingleniyor ve oynanmaz hale geliyor şu ana kadar hiçbir sorun yaşamıyorken ne olduda dün akşamdan itibaren böyle bir sorun yaşamaya başladim lütfen yardımcı olun yoksa kafayı yiyeceğim.
internet sağlayıcım...
LAN Kullanıyorum farklı bir oyunda deneme yapmadım
1789208765
aylardır hiçbir sorun yoktu ne olduda dün akşam başladi bugün izin yaptım bilerek hiçbir plan yapmayıp akşama kadar oyun oynacaktım oynatmıyor delireceğim az kaldi ya
"TÜRKTELEKOM KULLANIYORUM"
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır sık sık faceit oynuyorum şu ana kadar ms,net jitter,input lag vb ne varsa hiçbir şey yoktu taki dün akşama kadar.
Dün akşam eve gelip oyun oynamaya başladigimda deli gibi net jitter yükseliyor anlık peek atarken yükselip ben öldükten...
Hee okey şimdi anladim yani doğru ku anladım kişilerden alış satış yaparken komisyon alıyor ve silahları normalinden daha uyguna satış yapıyor adamlarda steamden almak veya satmaktansa dönüp dolaşıp bu adama geliyor ve böyleliklede daha uygun oluyor
Yok işte kanka maks yaptıgım her hafta çarşamba rekabetçi girip kasa aldım sattım envanter dizdim maks bu 🤣🤣
1789116184
Daha ucuz yani peki site bu şekilde çalışıyorsa kendisi nasil kazanıyor hiç bilmiyorum sorularımı mazur gör dostum
Peki hocam bilmedigimden soruyorum bu tür sitelerde örneğin steamde ak 47 uçan turna az aşınmış 10 dolarsa sitelerde 11 dolara satılıyor eğer site kendisi promosyon bakiye vermiyorsa pekte mantıklı gelmiyor sistem nasil işliyor anlatabilir misin
Kanka zaten direkt o akyi düşünüyorum aşırı hoşuma gidiyor ne almaktan ziyade konu hangi seçenek en avantajlı olur
1789114983
Ne gibi avantajı var hocam açıklamada yaparsan sevinirim
Arkadaşlar aktif olarak full faceit oynuyorum csde envanter dizmeyi planlıyorum fakat en mantıklı ve en avantajlı dizmek nasil olur bilmiyorum şu ana kadar csye hiç para yatırmadım skin vs almak için yardımcı olursanız sevinirim
Sizce direkt steame para atıp skinleri öyle mi almalıyım yoksa...
Walla hocam competitive oyunlar oynuyorum full özellikle faceit o yüzden tercih ettim iyi ki etmişim gerçekten renklerini beğendim daha önceki monitörlerimde yüksek hzde olsa akıcılık hissedemedigim oluyordu fakat bunda hiç hissetmedim