Ryaa isimli üyenin son içerikleri

1. Ryaa

Yardım Ajazz Ak 680 Max He ile Hyperx Alloy Origins Tkl Klavye Takaslanır mı?

Aktif olarak full faceit oynuyorum sizce takas mantıklı olur mu normalde wraith w60 veya w65e geçmeyi düşünüyordum socd teknolojisi yüzünden sizce ne yapmalıyım nasil bir klavye tercih etmeliyim?
  2. Ryaa

Yardım Atk A9 Air+ Mouse Speed ve Akışkanlık Sorunu Lütfen Yardımm

hocam birkaç kişide gigantus için tam tersi şeyleri söylüyor 1790059044 Hocam öncelikle ilgin ve alakan için çok teşekkür ediyorum zahmet edip güzel bilgilendirmelerde bulunmuşsun hepsini okudum ellerine sağlık. Şimdi konuya gelecek olursak hz olayında evet dediğiniz gibi asla 8k kullanma...
  3. Ryaa

tüm ayarları yaptım 8k hz firmware max 2 seçeği aktif ettim delay 1ms sleep time 5min ve lod tolerance 0.7 yaptım birazdan girip deneyeceğim 1790026513 genel olarak yavaşlıktan ziyade pek sorunum yok deli gibi spray atıp ani kontroller yapmıyorum çok fazla sakin ve aim kontrollü tap oynuyorum...
  4. Ryaa

dpi ayarımı zaten tek yaptım oda 800 başka yok harici olarakta sürekli cross değiştiren bir yapımda yok oyunu yükledim pcyi aldıktan sonra gittim yaptım c rossu kaldı öyle aylardır aynı 1790026187 harici olarakta sistmeim bu şekilde 8k yapmalı mıyım? işlemcim 7800x3d b650mr 32gb 6000mhz cl 30...
  5. Ryaa

birde ne gibi şeyleri değiştireyim ilk defa atk kullanıyorum çok met ettiler tam performans ayarları nelerdir paylaşırsan çok sevinirim wallahi hocam pek bilgim yok 1790025201 hep açıktı bende bu ayar muhtemelen çünkü az önce siz söyledikten sonra bi kapattım denedim fakat hayır bu benim...
  6. Ryaa

zaten bu ayarın açık olması gerekmiyor mu açık oldugunda eski csgo ayarındaki raw_input değeri gibi anlık refleks verdiğinde hızlanıyor fakat normal kullanıyorken yavaş geliyor bu ayar olmuyor muydu açık oldugunda 1790025128 kanka 1 günde mentalde ne gibi değişiklik olabilir ki yani full focus...
  7. Ryaa

delayın 4ms olması gerektiğini söylediler çift tıklama sorunu yaşamamam için uygulamada bu şekilde öneriyor yinede yapayım mı
  8. Ryaa

buyrun hocam mouse geldiği ilk gün forumdan arkadaşlarla iletişime geçip ayarlarını yaptım ve hiçbir şekilde o günden beri dğeiştirmedim 1790024627 2k yada 4k hz kullanabileceğimi söylediler 2sinide denedim fakat sonuç hala aynı ilk başta full 4kda kullandım
  9. Ryaa

ATK Hub üzerinden fabrika ayarlarına getirmekten mi bahsediyorsunuz hocam? eğer öyleyse evet resetledim
  10. Ryaa

ne crosshair placementim kaldi ne peeklerim kaldı bundan 2 hafta önce ayarlarım cuk diye istediğim gibiydi her şeye alışmıştım mouse kontrolüm üst seviyedeydi fakat o fazla hızlanmış hissi gelmeye başladigindan beri oyundan sogudum resmen
  11. Ryaa

Arkadaşlar mouseyi alalı yaklaşık 2 ay oldu 1 1.5 aydır settingslerimi yapıp on numara şekilde kullanıyordum fakat ne olduysa 1.5 haftadır sanki tüm ayarlarım bozulmuşçasına farklı gelmeye başladi tüm her şeyi kontrol ettim fakat değişen hiçbir şey yok dpi 800 kullanıyordum fakat sanki dpi 1600...
  12. Ryaa

Çözüldü✓ Atk X83 Poron Mousepad Vs Atk Sky Mousepad | Faceit!

eywallah hocam teşekkür ediyorum <3
  13. Ryaa

walla hocam çöktüm hadi bakalım hayırlısı
  14. Ryaa

hiç sorma hocam hawk aldım bir tane 90x40 indirim var diye almaz olaydım ani mouse çeviriyorum mouse ile beraber gidiyor pad ya kafayı yersin wallahi 1789836116 birde üstüne sanki kayarken takılıyor gibi hissettiriyor mousepad keşke almasaydım wallahi gidip çok sağlam mouse alıp mal gibi...
  15. Ryaa

ekstra + olarak poron taban oldugu için önemli avantaj oluyor ve sky modelinin önüne geçiyor değil mi? mousepadlar hakkında çok bilgi sahibi degilim sorularımı maruz gör hocam teşekkürler ilgin için
Geri