Arama sonuçları: *

1. T

Sistemim 5080 İçin Yeterli mi

İşlemciyi stres testine sok VRM çok zorlanmıyorsa anakart kalabilir. Ekran kartı olarak paran varsa 5080 güzel kart ama daha ekonomik olarak 5070Ti alsan da çok büyük kaybın olmaz cebinden de az para çıkar.
  2. T

Dünya Kupası'nda 'onur Maçı' Krizi

Şimdi daha da büyük bir şekilde gelirler maça. Ben şunu anlamıyorum neden bir maçta belli bir kesim bayrak sallıyor? Futbolda insanların yargıladığı tek şey tuttuğun takımdır yani neden olay başka yerlere çekilmeye çalışılıyor? Adı geçen ülkelerin futbol takımları bile ABD ye zor girmişken...
  3. T

Gta6 İçin Ps5 Slim Alınır mı?

Yeterli olur oyun O modele geliştiriliyor zaten, benim param var en iyi görüntüyü istiyorum diyenler Pro alır bütçe azsa gereksiz. 1782463968 Oynatılıyor bu arada ama çoğunluğun tercih ettiği şeyler değil. İnsanlar konsolu rahatlığı için alıyor zaten.
  4. T

Gigaspeed İnternet Tarifelerine Zam Yaptı!

Keşke Türk Telekoma başvursaydık diğerleri kurulum yapmıyor haziran başından beri uğraşıyorum büyük ihtimalle zam gelecek diye başlarından savıyorlar…
  5. T

⚽ Evet Beyler Sabah Saat 05:00'de Kaç Gol Yiyoruz Bu Sefer ? ⚽ Abd - Türkiye

Saat 5 olmuş neredeyse yav, neyse maç başlamadan yatayım bari sabah bakarız sonuca 😀
  6. T

Amozon Yetersiz Ürün Açıklaması

Ekran kartın 45W değil 75W ve 4050 bu yani 140W olsa da atomu parçalamayacak çok da abartmaya gerek yok. Bir de hiçbir yerin ekran kartının Watt değerini belirtme gibi bir zorunluluğu yok laptop alıyorken iyisini almak istersen araştırırsın bu detayları. Adamlar model koduna kadar yazmış yani.
  7. T

Yardım İncehesap ve Sinerji 5800x3d 10th Anniversary Fiyat Saçmalığı

AM4ü diriltmeye çalışmadılar bence, çalışsalar baya baya dirilirdi çünkü potansiyeli var o soketin. Başka bir yerde yazmıştım uzun uzun ne yapılması gerektiğini ama kesinlikle olması gereken bu değildi yani. Kısaca şöyle anlatayım, TSMC ye gidip ben senin çok da kullanmadığın 7nm bandında şu...
  8. T

Yardım İncehesap ve Sinerji 5800x3d 10th Anniversary Fiyat Saçmalığı

Termal ped gibi bir şey var yanında bir de 10. Yıl özel sürümü diye etiketi var bu da %5 daha havalı yapıyor kendisini. İşlemci mi? O aynı 😀
  9. T

Öneri RTX 5070’İ Satıp RX 9070 XT’Ye Geçmeli Miyim?

Kartta VRAM varsa oyun kullanır, en azından bazı oyunlar öyledir bir oyunun 12GB VRAM kullanması o oyunun 8GB ile çalışmayacağı anlamına gelmez mesela. Ek olarak Nvidia kartlar AMD den biraz daha az VRAM kullanıyor sıkıştırma algoritmaları daha iyi. 1080P için bence 8GB bile yeter en kötü Ultra...
  10. T

Lg C5 65" mi, Yeni Nesli Beklemek mi?

İzleme mesafesinde sorun yok aslında 3-4 metre arası var ama asacağım duvarın alanı dar biraz.
  11. T

Iffalcon 85u95a Alınır mı ?

85 inçi koyacak yerim var dersen neden olmasın 😅
  12. T

İnç sıkıntısı var biraz, bunun için biraz ölçüm yapmıştım da duvarda maks 65 sırıtmadan durur gibi, 75 sığar ama aşırı sırıtır. Aslında 55 sanırım oranın hakkı ama ben 65e zorladım az büyük olsun diye 😀 Sanırım 65C6K ile devam ben.
  13. T

Gigaspeed İnternet Tarifelerine Zam Yaptı!

Fiyatlar fena seviyede, buna toplu bir itiraz gelmeli bence artık. Aslında fiyatın düzeyini belirtecek daha güzel kelimeler var ama forum kurallarına aykırı.
  14. T

Asus Laptopuma Ram Takmak Zormu Bilgisayarcıyamı Taktirmaliyim?

Ram slotunun olduğu yere ulaşmak kolaysa kolay, değilse zor. Laptop modeline göre değişir o da. İçini açtıysan biliyorsundur RAM slotu nerede ve nereyi sökerek ulaşılıyor, ulaşırım dersen tak zor dersen götür.
  15. T

🔥İndirim Tcl 55c6k 55inc 139 Cm Qd Miniled 4k Uhd / 38.399tl / Vatan

U95A nın rakibi C6K, o alt model. 1782419435 Fark yok gibi bir şey, mağazada satılanı C6K online satılanı Q6C denebilir.
  16. T

🔥İndirim Vatan PC OEM Dropları 33.998 TL - 55.998 TL Arası 4 Sistem

Kasaya gerek yok 1000W olsa anca 5090 falan takarsan işine yarar ama gidip 200K vereceğin kartı da Fazeona emanet etmezsin zaten bi 15K da PSU için harcarsın öyle bir sistemde. Soğutucunun da pek olayı yok fiyat farkı vermek gereksiz 4 bakırlı 12 cm fanlı kule soğutucuların çoğu yaklaşık aynı...
  17. T

Rakip olarak gördüğüm model benim de QN85F oluyor açıkçası ve fiyatı 80K falan onun yani fiyatı 60K falan olsa büyük ihtimalle yıllardır Samsung kullanıyorum öyle devam edeyim der alırdım ama fiyat olarak net bir uçurum var. Fiyat geceleri bu fiyata düşüyor onu tahmin etmiştim düşmeden ama yine...
  18. T

Yardım İnsanlar Asus A Sallıyor

https://youtube.com/@onur.babacan?ra=m Video linki başlığı dolayısıyla belki ceza aldırabilir ben kanalı atayım ilgili videoyu bulmak kolay zaten 😀 Aldığın cihaz güzel bu arada çok takma keyfine bak.
  19. T

Kim satmış yav her yeri takip ediyorum neredeyse 2 gün o modelin fiyatı düşse görürdüm. 1782416580 Öyle valla ama ben de 65 bakıyorum 55 ufak gelmeye başladı artık.
  20. T

55 alacak olsam Amazon’daki 50K olan modeli çok iyi deniyor da 65 inçi satılmıyor nedense.
Geri