Arama sonuçları: *

1. T

Slikon kılıf garantisi var mıdır

Kılıf dediğin şey 1 sene kullanılıp çöpe atılır zaten. Dikkatli kullanırsan birkaç ayda mahvolmaz merak etme 😀
  2. T

Çözüldü✓ Monitörümün pixelleri çizgi şeklinde ışıma yapıyor yardımm

Garantisi vardır yolla onlar baksın biz ne yardımı yapabiliriz ki?
  3. T

Telefon Önerisi ! ! ! !

17 nin rakibi daha çıkmadı birkaç ay sonra S26 serisi çıkar Samsung alcaksanız onu bekleyin, yoksa kafadan 1 yıllık cihazla başlanmış olursunuz yenisi çıkınca eskisi ucuzlar o yönden de zarar.
  4. T

Telefon Önerisi ! ! ! !

O sana denk gelmiştir benim cihazda bir güncelleme ekran süremi 7 saatten 5 saate düşürmüştü direkt. Apple iOS 26 hariç o konuda çok daha stabil. 26 da düzelir zamanında iOS 7 de aynı sorunu yaşamıştı.
  5. T

Çok ucuza ikinci el ekran kartı buldum dolandırılma olasılığım var yardım edin

Açıklama yazmadıysan parayı bağışladın varsay, açıklama yazdıysan bile adam dolandırıcı ise kolay kolay alamazsın.
  6. T

Telefon Önerisi ! ! ! !

Düzü günlük kullanım için Prodan daha mantıklı bence.
  7. T

Anneye Telefon Önerisi

Üreten asıl önemli olan, Samsungun ürettiği tüm çipler aşırı verimsiz daha aksini görmedim.
  8. T

Anneye Telefon Önerisi

A36 alınır güzel cihaz.
  9. T

Ekran kartı önerisi.

Süperler büyük ihtimalle iptal oldu ama 6000 serisi zamanında çıkar bence. Çıkınca stok bulabilir misiniz onun garantisi yok ama 😀
  10. T

Ekran kartı önerisi.

Çok kullanmayacaksa 330W nin çok ciddi önemi yok fatura açısından ama PSU konusu sıkıntılı, yeni PSU masrafı yerine maksimum 200W çeken bir kart alması daha doğru.
  11. T

Ekran kartı önerisi.

O hep öyleydi ve öyle de devam eder bu gidişle. Nvidia alt segmente pek abanmak istemiyor, istese AMD yi mahvedecek rakipler çıkarır da bu faydadan çok zarar sağlar adamlar 10 tane RTX 5060 satmak istemiyor aynı paraya bir tane 5090 satmaktan daha memnunlar…
  12. T

Ekran kartı önerisi.

Nvidiada sorun yaşama ihtimali AMD den 10 kat falan azdır diye tahmin ediyorum çok daha fazla kişi Nvidia sistemler kullanmasına rağmen sorun yaşayan kişi neredeyse yok. Teknoloji bu hatalar illaki olur ama AMD de bu durumlar ATİ döneminden beri kronik bunu kabul etmek lazım. Sorun meselelerini...
  13. T

Ekran kartı önerisi.

İlk defa duyduğum bir argüman değil bu “yeni seride düzeldi” olayı. Önce 5000 serisi için 500 serisi gibi kötü değil dediler ertesi yıl serinin adı çok sorunlu olarak kaldı. Sonra 6000 serisi çıktı bu sefer olmuş sıfır sıkıntı dediler herkes aynı böyle önerdi şuan sorsak “sorunlu” deniyor...
  14. T

Ekran kartı önerisi.

Evet sen henüz sorun yaşamadığına göre kart kesinlikle sorunsuzdur, sorun yaşamayacağının garantisi bile yok ve biraz bakarsan sorun yaşayan birsürü kullanıcı görürsün AMD yıllardır aynı AMD… Ben de intel kullanıyorum henüz bir sorun çıkarmadı tüm konulara gidip intel alın diyim o zaman (!)
  15. T

Hangi ekran kartına yükseltmeliyim sistemimi

5060Ti al 1080P canavarı olur.
  16. T

30bine Samsung Galaxy Z Flip6 alınır mı?

Alınmaz bence, zaten o cihazların dayanıklılığı kötü ekranı tırnakla bile eziliyor üstüne binlerce kişinin kurcaladığı cihaz olacak. Ek olarak 14 Pro gibi bir cihazdan geçecekseniz büyük düşüş olur.
  17. T

Yapay zeka için anakart önerisi AM5

800W çekiyor da gücü anakarttan çekmiyor ki PSU dan direkt karta geçiyor. Anakartın sağladığı güç çok sınırlı ekran kartlarına. Kart 400W çekiyorsa en fazla 60W falan anakarttan geliyordur kalanı PSU dan direkt gelir ekran kartının fazları onu çipe uygun hale getirir.
  18. T

Amazon Bir Kullanıcıya 2 Yerine 20 Adet M2 Gönderdi (İade İstemedi)

Doğrudur, TR de olsa 2 yerine 3 tane bile gelse kapına kadar gelip alırlar onu ama U.S. de böyle çok olay oluyor. Adam bir ürün alıyor iade süresinin sonuna kadar kullanıyor hatta bazen ürünü kırıyor/bozuyor o halde iade edip parasını alıyor öyle bir yerden bahsediyoruz 😀
  19. T

Asus Zenbook S16 veya alternatifi laptop önerisi

Aslında çok benzer yapıda olup üstüne harici ekran kartı olan ProArt serisi var ama fiyatları tuzlu 😀
  20. T

Yazılım için MacBook almayı düşünüyorum 50.000 TL bütçe

Kullanım senaryosunun 2. Maddesini Mac hariç bir cihazla yapamaz. Ek olarak kullanımı çok rahat bence sadece yıllarca Windows kullandıktan sonra alışması zor. MacBook alırken “2-3 seneye değer kaybı olmadan satarım o dönem verimli Windows cihazlar çıkar onu alırım” demiştim, şuan gerçekten...
Geri