Arama sonuçları: *

1. T

RTX 5050 8gb mı RX 9060 8gb mı

İkisi de alınmaz bence, en az 5060 almaya bak veya ikinci ele yönel.
  2. T

Onvo TV Alınır mı????

Bu daha kötü sayılabilir aslında.
  3. T

Macos De Korsan İllustrator Kullanılabiliyor Mu

Korsanda güvenlik sıkıntı zaten, onu göze almak lazım korsan kullanılacaksa.
  4. T

Macos De Korsan İllustrator Kullanılabiliyor Mu

Bir uygulamanın MacOS desteği varsa korsanı da kurulabilir. Korsan Cyberpunk 2077 kurmuşluğum var Mac’e 😅
  5. T

Netgsm Abone Alımına Açıldı.

Çok ucuzdu ama çok sorunu vardı, şuan sorunlar ne durumda bilmiyorum ama fiyat çok fazla bence. Diğer iki operatörü geçtim altyapı sahibi Türkcell’den hizmet alsan o bile 500TL ye 15+5GB veriyor zaten gidip aynı fiyata 20GB NetGSM almam mesela, onu geçtim ben 40GB 300TL veriyorum Türk Telekomda...
  6. T

Netgsm Abone Alımına Açıldı.

Jio gelene kadar orada da fiyat/içerik bizdeki gibiymiş, yani umarım bizde de böyle operatörler olur ileride. Aslında enflasyon da bu fiyatlara etki ediyor diye düşünüyorum. Firmalar önünü göremiyor ve kendini korumak için fiyata ekstra kâr payı koyabiliyor falan, tüketici de bu ortamda...
  7. T

🔥İndirim I9 14900f 17.040 TL!

Evet gelmesi beklenmiyor, ön belleği yüksek modellerin de olacağı mimari yeni Core Ultra nesilinde olacak o da DDR5 desteği ve yeni soketle gelecek.
  8. T

🔥İndirim I9 14900f 17.040 TL!

Oyun için fark olsa da çağ atlatmaz yani çok değmez gibi 14600KF zaten çok başarılı, iş için değebilir ama onda da gerçekten o kadar ağır işler yapılıyor mu o önemli.
  9. T

14600kf İşlemcim Var Fakat Yeterli Verim Alamıyorum

Anakart güzel ondan sorun olmaz, ama CL46 Ram + düşük cache işlemci rekabetçi oyunlarda performansı baya olumsuz etkiler diye tahmin ediyorum.
  10. T

Ai İçin 3-4lü Ekran Kartı Takmak İsteyenler İçin Uygun 2 Ayrı Kasa

En alttaki kartı yukarı kaldır biraz, çok altta kalmış.
  11. T

Gemini Modellerine Yeni Erişim Sınırları !

Güncelleme gelmiş, Pro abonelikte düşük, orta, yüksek olarak 3 düşünme kotası getirilmiş, ücretsiz modelde düşünme kısmı hiç yok ancak üst seviye modellere erişim bende hala var, bunu belki kademeli olarak getiriyor olabilirler çünkü Pro planda da hala düşünme seçenekleri gelmeyen hesaplar var...
  12. T

Intel Lga 1700 Soket Geri Dönüyor!

Yüksek cache falan gerekmiyor, şu 10nm saçmalığından kurtulsalar o bile çağ atlatır şu sokete ama onu yapacaklarını bile sanmıyorum 10nm dayarlar yine. Dayamazlarsa baya iyi olur ama, hatta AMD büyük ihtimalle karşı hamle yapıp AM4e yeni işlemciler çıkarır öyle bir durumda. Ek olarak yüksek...
  13. T

14600kf İşlemcim Var Fakat Yeterli Verim Alamıyorum

Anakartın ne şuan? Elindeki işlemci her anakartla düzgün çalışmaz.
  14. T

Taş gibi anakart bu arada, ama koleksiyon yapmaya meraklı değilsen sağlam fiyata satılıp DDR4 geçilir 😀
  15. T

VRAMe sığacak tek model olursa çoklu ekran kartının pek anlamı kalmıyor bence, o işin asıl olayı toplam VRAMi arttırma yoluyla büyük modelleri çalıştırmak normalde ama dediğin şekilde işine yarayacaksa olabilir.
  16. T

Normal bir anakartın varsa 2 den fazla güçlü kartı aynı anakarta takamazsın ki, o da Z/X serisi bazı anakartlarda var sadece yoksa tek ekran kartı çoğu. Zaten sorun anakartta da değil normal işlemciler o kadar veri girişine sahip değil. İş sınıfı anakartlarda (Threadripper, Xeon takılan üst...
  17. T

Çözüldü✓ Ankart ve İslemci Calisiyor Mu Diye Bakmam Lazim Termal Macunsuz Olur Mu

Fanı öylesine üstüne koyup (fan kablosunu da anakarta takarak) deneyebilirsin ama çok uzun sürmesin maks 1-2 dakika ve sadece Bios olsun işletim sistemi yükletme. Yalnız işlemci ve anakart hariç Ram de takmanız lazım, bir de işlemci APU olmadığından görüntü almak için ekran kartı lazım.
  18. T

🔥İndirim Amazon 3lü İndirim Kombosu! (%10+Garanti Bankası+Kod)

Değil normalde ama elektronik ne demek onun tanımı biraz karışık, ütüde de geçiyor mesela.
  19. T

Yardım Türk Telekom Uygulama Edevlet veya Sms Yolu İloe Cayma Bedelı Nasıl Ogrenılır

Arayıp sor direkt, söylerler zaten. Veya kullandığın tarifeyi biliyorsan cayma bedeli hesabı belli bir şey, kendin hesapla.
Geri