Arama sonuçları: *

1. T

İphone 16 Pro Pil sorunu

Bunlar tam olarak kullanıma bağlı da değil çok kafaya takılması gereken şeyler de değil. Benim 300 döngüye kadar oradaki rakam %100 de kaldı mesela bir faydasını görmedim sonrasında 3 ayda %12 birden düştü sağlık. Şuan yine 100 döngüdür falan düşmüyor büyük ihtimalle bir süre sonra yine hızlıca...
  2. T

Şirket faturalı bir ürünü satabilir miyim ?

Şirket için sıkıntısı olabilir şirket adına satmak gerekebilir kullanım ömrü dolmamış bir cihaz için.
  3. T

Termal macun alacağım yardım lazım

Mx6 yeterli
  4. T

Yeni sistem topladım anlayanlar yardım edebilirmi

Bu parayı verip AM4 almak baya saçma olur AM5 olacak şekilde düzenle sistemi.
  5. T

İşlemci yükseltme önerisi

Ben de sadece pin yüzünden mi çalışmıyor yoksa ek olarak anakartta da arıza var mı onu sormak istedim zaten.
  6. T

İşlemci yükseltme önerisi

Ramdeki sorun anakart kaynaklı mı yoksa işlemcinin eğik pinleri yüzünden mi dual channel çalışmıyor?
  7. T

5070 mi 9070 xt mi almalıyım ?

DLSS de donanımsal bir iş yapıyor, tek olay yazılım değil. Zaten o mantıkla bakacaksak ekran kartları da hiç çıkmasaydı daha doğal olurdu her işi işlemciye yaptırır “saf gücü” iyi işlemcilere bakardık. Şuan o kadar kritik önemde olmasa da bundan en geç 10 yıl sonra standart hale gelecek bunlar.
  8. T

5070 mi 9070 xt mi almalıyım ?

Hem %20 saf güç farkı için 7K ödeyeceksin hem de yanında RTX, DLSS, bunlara bağlı onlarca özellik ve stabil sürücü desteğinden feragat edeceksin.
  9. T

Yardım Honda CL250 alınır mı?

Onu kursla konuşmanız gerek, zaten araba ehliyeti varsa teorik kurs ve teorik sınava girmişsinizdir onlara tekrar girmenize gerek yok sadece pratik sürüş eğitimi almanız gerekiyor. Kursa göre iş çıkış saatine falan bir şekilde denk getirmeye çalışırlar, sadece hafta sonu giderek biraz zor...
  10. T

A1 motor ehliyeti için ailemi nasıl ikna edebilirim

Ben de şunu ekleyim, arabaların motora saygısı pek yok, bazıları seni görmüyor bile normal gittiğin şeride sen yokmuşsun gibi sinyalini yakıp giriyor. Ben nasıl olsa iyi sürüyorum kaza yapmam dediğin an bir arabanın saçma bir hareketi yüzünden anında kaza yapabilirsin. Zaten çoğu zaman refleks...
  11. T

Yardım Honda CL250 alınır mı?

Ehliyet konusunda yaş 24 den büyükse A ehliyete yazıl tüm motorları kullanabilirsin almışken en kapsamlısını almak iyidir. Yaş 18-24 arasıysa A2 ehliyet alman gerek o da çok güçlü motorlar hariç sürer. Ehliyet süreci araba ehliyeti ile aynı sayılır ve aynı kurslardan alıyorsun, sadece önce bir...
  12. T

🔥İndirim 225F - ARC B580 (120HZ MONITOR) 38.825₺

225F güzel işlemci de B580 olmamış 😀
  13. T

I3 12100F alınır mı??

5600ün rakibi 12400F yalnız 12100F anca 3600 ile kıyaslanır. Soruya cevap olarak rekabetçi oyunlarda FPS uçsun kafasında değilsen intel alabilirsin iyidir. O kafadaysan AMD al ama.
  14. T

A1 motor ehliyeti için ailemi nasıl ikna edebilirim

Basit motorlar küçük yerleşimlerde kısa mesafe için güzel, iyi ekipmanla dikkatli ve yavaş kullanılırsa da en fazla ufak yaralanmalar olur ciddi riski az denebilir. Ama İstanbul’da insanların nasıl motor sürdüğüne şahit oldum o ortamda 10 yıllık motor tecrübem olsa yine sağ çıkamayabilirim çok...
  15. T

İ5 14600k işlemci için tavsiye

VRM soğutması olmayan anakartlardan uzak dur sorun yaşarsın. Benim tavsiyem işlemciyi iade etmen olur ama.
  16. T

9950x3d için anakart karşılaştırma

Büyük ihtimalle bios kaynaklı bir sorun çözülebilir bir şey ama uzun süredir tam olarak çözemediler diye biliyorum, adamlar düzelttik diyor başkası yine işlemci yandı diyor şuan çok sorunu kalmamıştır belki ama yine de önermem o riske gerek yok.
  17. T

İ5 14600k işlemci için tavsiye

İşlemci seçimi yanlış olmuş. 245K alsaydınız ya 😀
  18. T

9950x3d için anakart karşılaştırma

Asrock alma 3D işlemcileri yakmasıyla ünlü.
  19. T

RX 7600 XT & i3-12100F sistemde darboğaz olur mu?

6700XT den zayıf değil mi zaten o kart?
Geri