Arama sonuçları: *

1. T

Üniversite ve İş İçin Laptop Önerisi

Hangi versiyonunu?
  2. T

Yardım Epson Yazıcı Hakkında Sorum Var

Normal mürekkep için tıkanma olursa ki o da 3-5 günde olmaz 1 ay falan bıraktığımda oluyor genelde, cihazın temizlik modunu çalıştırıp uçtaki mürekkebi vakumlayıp atmasını sağlıyorsun iş çözülüyor. Ancak konuda bahsedilen mürekkep hakkında bilgim yok makine o mürekkebe göre üretilmedi ise doğal...
  3. T

Aldım MSI Ssdyi Sizce İade Etmelimiyim

8K ya SSD mi olur boşver iade et.
  4. T

Genel olarak Ai 7 350 ve türevi işlemcilere sahip 14 inç Ultrabooklara bak bence. Marka model ne var çok araştırmadım son zamanlarda.
  5. T

Ne yapılacak Laptopla?
  6. T

Cfmoto 450nk Eleştiri

450NK da yap soğutucu patlatma sorunu var ki sıkıntılı bir anda başına gelirse direkt kazaya bile sebep olabilir. İkinci elden satayım desen o fiyatlara Çin malı çok tercih edilmiyor fiyatı iyice öldürürler, bir arıza olsa servisleri yaygın ama hizmet kalitesi konusunda tonla şikayet var. Yani...
  7. T

Öneri iPhone 17 mi 17 Pro Mu?

Bence gümüş al büyük ihtimalle benzer bir renk 18 Proda da olacak çünkü. Pro ile Pro Max arasında sadece ekran boyutu farkı var hangisi mantıklı geliyorsa onu al donanım aynı.
  8. T

Cfmoto 450nk Eleştiri

20K ya gelmiş NK ömrünü büyük ölçüde doldurmuştur zaten, çok mantıklı bir motor değil bence.
  9. T

O kafayla bakan çok azdır Apple cihazlara, o azınlık da firmayı batmaktan kurtarmaz.
  10. T

Onu diyorlar ama Apple kendini batırmak istemiyorsa o zamları yapmaz şuan. En fazla 100 dolar o da belki artar yurtdışı fiyatı.
  11. T

Birkaç aylık kur farkını yansıtıyorlar lansmanla beraber, şuan kurda çok artış olmadığı için %10 civarı bir artış olur sanırım. Bu arada bu sene düz modele dolar bazından indirim gelmeyecek düz 18 de gelmeyecek o yüzden onu alacaksa şuan alabilir kur farkı yansımadan 😀 1787424735 1 ay...
  12. T

18 Pro büyük ihtimalle 17 Pro Max ile aynı fiyat bandına çıkar. 18 Pro Max istersen o biraz pahalı olabilir ama.
  13. T

Iş İlanını Anlamadım Yorumlar Mısınız?

Verir mi sence 😀 İş öğreteceğiz ayağına ofise hizmet edecek eleman arıyorlar diye yorumladım ilanı. 3-5 kuruş birşeyler ateşlerler belki o kadar şeyin üstüne.
  14. T

PC Mühendisliği Laptop Önerisi

Oyun oynamam dersen MacBook Air/Pro bak. Oyuncu bilgisayarlarından genel olarak uzak dur (ben boş zamanlarda oyun da oynarım demiyorsan) ve Windows alayım dersen de Ultrabook tipi cihazlara bak. Onları alırsan da Linux kur Windows yazılım için çok mantıklı değil.
  15. T

Bütçe varsa 1 ay bekle de 18 Pro al. 1 ay sonra eski olacak cihaza 100K üstü para ödeme. Düzle pro arasında birkaç önemli fark var ama o sana lazım mı sana kalmış bir şey.
  16. T

Am4 İşlemci Önerisi?

3600 araştırayım o zaman tek mantıklı o sanırım. Ucuza bulursam alırım bulamazsam 5600 kullanırım.
  17. T

Am4 İşlemci Önerisi?

İkinci elde en uygun işlemci nedir hem oyun hem çoklu iş için? Anakart B450.
  18. T

Üniversite İçin Not Amaçlı Tablet Önerisi.

Parası olana pro efsanedir ama olmayana A16 yine fiyat performans olarak başarılı bence. Bir tek Airden emin değilim donanımı süper olsa da 40K gibi paralara ekranın A16 ile aynı olması komik kalıyor.
  19. T

AMD Ekran Kartları Her Zaman Çöker (?)

Aslında olan şey bu, değil diyerek kendimizi kandırmaya gerek yok. Bir oyunda aynı güç tüketimine sahip 2 kart denendiğinde sadece AMD olan hata veriyorsa burada “sorun başka bileşende” demek çok mantıklı olmuyor. Sadece PSU değil birçok sebeple AMD kartlar stabilitesini bozabiliyor ve Nvidia bu...
  20. T

Böyle Bir Oyun Fikrim Var Nasıl Olmuş

Yani ücretsiz Silivri gezisi yapmak istersen güzel fikir olabilir belki 😀
Geri