Arama sonuçları: *

1. T

Pil seviyesi %86 olan iPhone 14Pro Max

Garanti süresinde olması gerek.
  2. T

16 GB ram takılı ama 8 Gb görünüyor

Ram slotu bozuksa sıkıntı.
  3. T

Şarj aletinin içinden çıkan metal

Çakma şarj aletlerine ağırlık olsun diye koyarlar işlevi yok.
  4. T

4060 mı 3060 mı işlemcime uyar

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-rtx-5050-dual-ne65050019p1-gb2070d-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1131505894.html En ucuzu bu, Hepsiburada olanda 9 taksit de var ama anlık indirimlerle belli modeller daha ucuza da gelebilir.
  5. T

Onda da yazılım yok ya, gerçi bu gidişle AMD yi geçecekler ama yine de şuan AMD den baya geride stabil çalışma olarak.
  6. T

İşlemci değiştirme planın yoksa 14K ya 5050 al fazla para harcamaya gerek yok.
  7. T

Üstten çekmek lazım buna 8 pini, tabi ona da her PSU nun kablo uzunluğu yetmeyebilir 😀
  8. T

İnternet sağlayıcı ve paket konusunda yardımcı olabilir misiniz?

TOKİ ise evler tamamlanana kadar fiber çekerler büyük ihtimalle, tamamlandığında altyapı yoksa bile kısa sürede gelir.
  9. T

Yardım 1660 Super'den 9060XT ye geçiş

AMD böyle sorunlara sebep olur alanın bunu bilerek alması lazım maalesef.
  10. T

İnternet sağlayıcı ve paket konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Fibere geçebilirsin zaten aynı hız için fiyat aynı oluyor, şuan fiber dönüşümü talep edip taahhüt yenilemene bile gerek kalmadan direkt geçebilirsin mesela paketin 100 ise 100 alırsın. Daha yüksek hıza geçmek istersen de yine geçebilirsin eğer yeni evde o hızı veremiyorlarsa taahhüdü bozmadan...
  11. T

Sizce 9080XT gelecek mi ?

Hangi açıdan boykot? Hepsi aynı kişilerin elinde zaten.
  12. T

Yardım Zotac Rtx 5060 x ryzen 7 5700

5700 oyun için berbat işlemci memnun kalacağını sanmıyorum.
  13. T

Giriş için iphone x alınır mı?

Ölü telefon 3 yıldır güncelleme almıyor. Bence 13 bile giriş seviyesi kalıyor zaten kullanmak için alacaksan 16e al, denemelik istiyorsan da 11 bak. Bu arada iOS arayüzüne alışamayan birini daha görmedim en basit arayüzlerden biri zaten. O konuda endişen olmasın sadece almadan iOS da ne...
  14. T

Sıfır alacaksan 13-14K ya 5050 al büyük ihtimalle ikisinden de ucuzdur ve hem MFG falan da destekliyor. Yine 3060 dan güçlü kart.
  15. T

Sizce 9080XT gelecek mi ?

AMD nin şuan ayakta kalabilmesinin en önemli sebebi ram krizinden eski nesil VRAM kullandığı için daha az etkilenmesi, şimdi dürüst olalım 5070Ti ile aynı fiyat olsa kimse 9070XT almazdı. Ama zaten 9070XT de bile VRAM hızının düşük olması bazen darboğaz yapıyor (kıyas yaparsak 12GB 192 bit olan...
  16. T

RTX 5070 Fiyat saçmalığı

AMD şuan Nvidianın 4-6 yıllık kartlarında kullandığı eski GDDR6 bellekleri kullanıyor kartlarında, Nvidia şuan en yeni teknolojiyi kullanıyor ve krizden daha fazla etkileniyor.
  17. T

Ekran kartı gerekli mi?

Sorduğum şey buydu. Oyun açısından sıkıntı yok ikisi de yeterli gelir.
  18. T

Ekran kartı gerekli mi?

Konuda ne var anlamadım, zaten soruma cevap sayılabilecek pek bir şey de gelmedi.
  19. T

Ekran kartı gerekli mi?

Testlerde tüm oyunlara yetiyor gibiydi iris, zaten ana amaç oyun değil ama oynarsam oynatıyor diye görmüştüm testte.
  20. T

Ekran kartı gerekli mi?

Oyunu iris de oynatıyor testlerde gördüğüm kadarıyla illa Nvidia olmasına gerek yok gibi ama başka bir konuda işe yarar mı almasam pişman olur muyum hangi alanlarda ciddi işe yarar ondan emin olamadım.
Geri