Tablet123 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Tcl Televizyon Alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c6k-65inc-164-cm-4k-uhd-google-miniled-tv-uydu-alicili.html Şunu almayı düşünüyorum ama markaya karşı bir ön yargım var hep Samsung kullandım son yıllarda ondan önce de LG kullanıyordum, beni memnun eder mi bilmiyorum. Kullananlar veya hakkında bilgisi...
  2. T

5G Superbox mı Yoksa Vdsl mi Tercih Edilmeli?

Upload biraz düşük ama iş görür gayet. Kutuyu nereye kurdular bilmiyorum ama Wifi kapsamasını da hesaba katarak dışardan rahat sinyal alabileceği yerler bulun orada kullanın çok fark edebiliyor bazen.
  3. T

Türkiye Amerika Maçı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Bu taktikle bence daha hırsla oynasalar bile alamazlardı, belki berabere bitebilirdi. Ama diğer maçlar gibi bir taktikle maça çıkılsa bence yine kaybederdik. Mesela ABD işi çok ciddiye alsa maç başı attığı gol sonrası Paraguay gibi ağır savunmaya geçer gol attırmazdı.
  4. T

Türkiye Amerika Maçı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Bizim de puana ihtiyacımız yoktu, her türlü elendik yani. Bence aradaki fark şu, ABD oyunu normal oynadı savunmaya abartı bir ağırlık vermedi topa sahip oldu. Kaybettiğimiz iki maçta da rakip topu bize verdi ve savunma kurdu, Türkiye takımı buna bir çözüm bulamadı. İlk maçta kaybettik tamam da...
  5. T

Kioxia Exceria Pro Mu Pro G2 mı

G2 olan eski modelin PCI 5.0 revizyonu almış hali, fiyat aynı veya yakınsa tartışmasız G2 al.
  6. T

Hawk Future mı, İkea Markus Mu?

Ben de zamanında bunları ve birkaç modeli daha araştırmıştım, net bir sonuca varamayıp o an olan bir indirimin de etkisiyle “aman boşver yarı fiyatına Hawk Fab alayım ne olabilir ki” demiştim hala onu kullanıyorum hem klasik oyuncu koltukları gibi durmayıp masada estetik durması açısından hem...
  7. T

[Yardım] Banka Bana 500.000 TL Kagıt Gönderdi

Banka ödenmeyecek krediyi vermez zaten insanlara, ama ne bizim ne bankanın aklına gelmeyecek olağanüstü işler olabiliyor hayatlarımızda. O yüzden kimseyi o yönden yargılamam. Ancak bazı kendini zeki sananlar ya ben sigortalı çalışmıyorum zaten üzerimde de mal yok borcu ödemezsem bir şey...
  8. T

[Yardım] Banka Bana 500.000 TL Kagıt Gönderdi

Ödemezsen haciz gelecek tahsil edebildikleri her şeyi o miktara kadar tahsil etmeye çalışacaklar, ödemen için son bir süre tanıyor sana kısaca öyle söyleyebilirim. 1782478032 Süreç oraya gelene kadar borç faizle üçe katlanır zaten, yıllarca da banka hesabını bile kullanamayan sigortalı işe...
  9. T

Sistemim 5080 İçin Yeterli mi

İşlemciyi stres testine sok VRM çok zorlanmıyorsa anakart kalabilir. Ekran kartı olarak paran varsa 5080 güzel kart ama daha ekonomik olarak 5070Ti alsan da çok büyük kaybın olmaz cebinden de az para çıkar.
  10. T

Dünya Kupası'nda 'onur Maçı' Krizi

Şimdi daha da büyük bir şekilde gelirler maça. Ben şunu anlamıyorum neden bir maçta belli bir kesim bayrak sallıyor? Futbolda insanların yargıladığı tek şey tuttuğun takımdır yani neden olay başka yerlere çekilmeye çalışılıyor? Adı geçen ülkelerin futbol takımları bile ABD ye zor girmişken...
  11. T

Gta6 İçin Ps5 Slim Alınır mı?

Yeterli olur oyun O modele geliştiriliyor zaten, benim param var en iyi görüntüyü istiyorum diyenler Pro alır bütçe azsa gereksiz. 1782463968 Oynatılıyor bu arada ama çoğunluğun tercih ettiği şeyler değil. İnsanlar konsolu rahatlığı için alıyor zaten.
  12. T

Gigaspeed İnternet Tarifelerine Zam Yaptı!

Keşke Türk Telekoma başvursaydık diğerleri kurulum yapmıyor haziran başından beri uğraşıyorum büyük ihtimalle zam gelecek diye başlarından savıyorlar…
  13. T

⚽ Evet Beyler Sabah Saat 05:00'de Kaç Gol Yiyoruz Bu Sefer ? ⚽ Abd - Türkiye

Saat 5 olmuş neredeyse yav, neyse maç başlamadan yatayım bari sabah bakarız sonuca 😀
  14. T

Amozon Yetersiz Ürün Açıklaması

Ekran kartın 45W değil 75W ve 4050 bu yani 140W olsa da atomu parçalamayacak çok da abartmaya gerek yok. Bir de hiçbir yerin ekran kartının Watt değerini belirtme gibi bir zorunluluğu yok laptop alıyorken iyisini almak istersen araştırırsın bu detayları. Adamlar model koduna kadar yazmış yani.
  15. T

Yardım İncehesap ve Sinerji 5800x3d 10th Anniversary Fiyat Saçmalığı

AM4ü diriltmeye çalışmadılar bence, çalışsalar baya baya dirilirdi çünkü potansiyeli var o soketin. Başka bir yerde yazmıştım uzun uzun ne yapılması gerektiğini ama kesinlikle olması gereken bu değildi yani. Kısaca şöyle anlatayım, TSMC ye gidip ben senin çok da kullanmadığın 7nm bandında şu...
Geri