Tablet123 isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim 35.999 TL Asus Zenbook 14 UX3407QA-QD379W

ARM işlemciler Windows ile stabil çalışmıyor çünkü. Yazılımlarla çok uyumsuzluk var çoğu işi emülatörler ile yapmaya çalışıyorlar sonuç olarak gereksiz donma takılmalar oluyor. O yüzden Windows kullanmak için şimdilik çok daha verimsiz olan X86 işlemcileri kullanmak şart gibi. ARM isteyen ya...
  2. T

Çözüldü✓ 2.el AMD Radeon RX5500 XT 4450 TL alınır mı?

Overclock yapmayı biliyorsan RX 6600 veya RTX 3060 gibi kartlar alabilirsin anakartın sağlam pek darboğaz olacağını sanmıyorum. Stok hızda darboğaz yapar ama.
  3. T

🔥İndirim 35.999 TL Asus Zenbook 14 UX3407QA-QD379W

MacBook Air her türlü daha mantıklı. Snapdragon laptop alınmaz.
  4. T

Tez vakitte türkiyeden taşınmak istiyorum fakat ailem

Hadi gidiyorum bir iş bulur yaparız ya denecek bir iş değil bence. Öyle düşünüp gidenler gittiği ülkelerde sürünüyor genelde. Ciddi manada burada yapamayıp orada yapabileceğin bir şey varsa planlı programlı olarak gidebilirsin.
  5. T

64999TLACER Nitro V 17 AI AMD Ryzen 7-260 16GB 1TB RTX5070 17.3" QHD 165Hz

O markaların hiçbirini genel olarak almam. Msi üretimi dediğin modeller kaliteli olsa Msi kendi satardı ne kadar kalitesiz şey varsa bu fason markalara gidiyor. Belki aynı paraya 5070 olmaz 5060 olur ama düzgün bir şey alırdım şahsen ama herkesin kendi tercihi.
  6. T

Ekran kartının altına pci wifi takılır mı?

Maks 1-2 derece sıcaklık artışı yapar belki o kadar bile olmaz fanı çok engellemiyor gibi gördüm resimden. Onun dışında bir zararı yok kullanılabilir. USB neden lazım onu anlamadım ama, normalde bağladığın X1 slotu üzerinden her işini halleder o aparatlar.
  7. T

64999TLACER Nitro V 17 AI AMD Ryzen 7-260 16GB 1TB RTX5070 17.3" QHD 165Hz

Bu da kötü ben olsam bu Aceri de almam ama Gamegaraj denen cihazı bedava verseler yine almam asla da Acer gibi köklü markalarla kıyaslamam daha ne olduğu belli değil cihazın.
  8. T

R7 5700g hız aşırtma işlemi

İstersen 5GHz yap yine fayda etmez ki o işlemcinin sorunu önbelleğin çok düşük olması.
  9. T

İphone 11 pro alınır mı

11 Proya o para verilmez illa alacaksan 12 al.
  10. T

Linux'a geçmelimiyim?

Dual Boot at ikisini de kullan niye birine bağlı kalacaksın ki 😀
  11. T

İstanbul Okul Tatil Olurmu

Şehrin durumuna bağlı aslında. Neredeyse hiç kar yağmayan bir şehirdeyken kar yağar ve biraz tutar gibi olursa ilçenin buna hazırlığı olmadığı için direkt okullar tatil oluyordu zaten bu durum 2-3 yılda bir ve en fazla 1-2 gün olduğu için de sorun olmuyordu. Bazı bölgelerde aylarca kar var ve...
  12. T

❌İndirim Bitti! GIGABYTE VGA NVIDIA 12GB GDDR7 RTX5070 GAMING OC - 30.399 TL

AMD ye sormak lazım onu, üretici inadına yapmamıştır sonuçta belli sebepler vardır.
  13. T

İşlemci mi ekran kartı mı önemli?

O kadar da değil 20K nere 40K nere yani ama farkı ben veririm diyorsan memnun edelim monitörü (!)
  14. T

Öneri Aranızda 500 ve 1000 mbps internet kullananlar kaç tl ödüyor ?

Yaparlar da ihtiyaç yoksa boşa fazla para verme.
Geri