Tablet123 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım S25 mi s24+ mı yoksa iphone 13 mü?

Genel olarak bakmazsın ona çünkü iPhone 15 ve üstü için 1000 döngü ömür var, daha fazla da dayanır genelde o yüzden 3-4 seneyi aşırı rahat çıkarır diye düşünüyorum. iPhone 13 özelinde değerlendirirsek evet onun 500 döngü ömrü var ve biraz az bence ama 500 döngü olanları da 3 yıl hiç pil sorunu...
  2. T

Kamerası geniş açı olmasa da genel olarak değerlendirince 13 den iyidir bence. Pili serinin en iyisi zaten ve işlemci de iPhone 16 ile aynı uzun süre destek alır. 13 eskidi artık.
  3. T

Iphone 17 kronik sorunu varmı?

Olmuyor yıllardır iPhone 13 kullanan tanıdıklardan net şekilde görüyorum bunu. 1769462067 İkisi de temelde aynı teknoloji, ufak birkaç detay farklı çalışıyordu sadece. Samsung’da baya yanık oluyor bu arada daha ekranı yanmayan birkaç yıllık Samsung görmedim belki bundan birkaç sene sonra...
  4. T

iPhone alcaksan 16e den başka cihaza bakma, onun dışında S25 iyidir. Bir de büyük telefon sevmiyorsan S24+ zaten mantıklı değil düz S24 bakılabilir daha ucuz istenirse.
  5. T

2TB ve üstü depolama önerisi lazım?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_toshiba-canvio-ready-25-4-tb-hdtp340ek3ca-harici-hard-disk-siyah-1217091.html Aklımda biraz bütçeyi aşıp şunu almak var şuan kaliteli diyorlar sanırım.
  6. T

Geçilebilecek faturalı paket önerir misiniz

Türk Telekom faturasıza geç birkaç ay takıl ucuza faturalıya geçersin.
  7. T

Ryzen 8940HX İçin Termal Macun mu Sıvı Metal mi?

Laptop hangisine göre üretildiyse onu, sıvı metalle gelen cihazlara dokunmayın hatta değiştirmek gereksiz risk.
  8. T

Sıfır 4TB HDD ler var 5500TL ye falan öyle alacağım en kötü.
  9. T

Mümkünse daha yüksek depolama olsun 2TB yetmeyebilir, HDD mi alsam yoksa SSD için zorlasam mı bilemedim bütçe 5K civarı.
  10. T

HDD yeterli mi alınır mı?

Üretimi eski olabilir çöpe attığım için bakamam artık ama kalan konularda sorun yoktu.
  11. T

Bir sorunu yoktu kullanmaya başlayıp oyunları topluca atayım dedim başka diskten buna kopyalama başlatıp bir süre bilgisayarı yalnız bıraktım döndüğümde kopyalama yarıda durmuştu sonra bir baktım sistem de tıkladığım şeyleri açmıyor Windows çöktü sanıp sistemi yeniden başlattım ve bir daha boot...
  12. T

Sıfır düşünüyorum sorun çıkarmasın diye 2. El eskiden almıştım elimde patlamıştı.
  13. T

Ek depolama almak istiyorum genelde hep SSD alırım ama fiyatlar fena uçmuş HDD çok uygun kalmış sizce HDD alınır mı alınırsa hangisi alınır minimum 2TB olacak şekilde?
  14. T

Nintendo switch lite vs oled vs asus rog ally z1 extreme

ROG güçlü cihaz ama el konsolunda güç isteyen büyük çaplı oyunlar pek keyifli olmuyor genelde, zaten oynayım desen pil 1 saat zar zor gider fan sesi artar vs.
  15. T

İkinci El iPad Pro Almak Mantıklı mı?

O fiyata kimse M4 iPad Pro satmaz bir de 13 inç, bir bit yeniği vardır.
Geri