Tablet123 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Mk Konuk Ticaret Güvenilir Midir ?

1 aylık bir mağaza çok güven vermedi. Alternatif varsa oraya yönel derim şahsen.
  2. T

Kafamın Olmadığını Farkettiğim Gün

Et o zaman da dağıt foruma bak iban atacaklar sana (!) Benim tüm setup o kadar etmiyor bu arada bilgisayar monitör ekipman masa falan yine etmez.
  3. T

❌İndirim Bitti! Macbook Pro M5 16/1tb 86k₺

Daha büyüğü batarya sınırından dolayı uçağa alınmıyor, şuan kapasite sınırında 16 inç model 😀 1784251414 Neo 12 inç olsa daha iyi olurdu sanki ama 13 inç de hoş. Proda donanım sığmaz sanırım 12 inçe.
  4. T

Hangi Tyt Mat Kitabını Alayım?

Sınava seneye gireceksen ve durumun gerçekten çok kötü değilse basit kaynak bitirerek zaman kaybetme derim. Sınava 2 senen varsa temel atmak için çözebilirsin.
  5. T

Karşınızda Kelepir Fiyata Topladığım İlk Sistemim

Hayırlı olsun, eğer beraber takınca bir sorun çıkarmıyorlarsa 8GB yi de taksana sisteme 24GB çift kanal kullanırsın 😀
  6. T

Bütçenize Göre Alabileceğiniz En İyi PC'yi Bulan Bir Site Yaptım

Bu adam neden ban yedi yazdığı tüm mesajları da bu konuya yazmış olayı çözemedim?
  7. T

Hangi Erkan Kartı Almalıyım Lütfen Yardım Edin

Pek mantıklı değil verdiğiniz paraya değmesi için en az 5070 alın ya da 3060 ile devam edin.
  8. T

Sıfır RTX 5070 Ne Kader Eder

Sırf beyaz diye 27-28 bin diyorum.
  9. T

1500 Dolar Bütçeye Gta 6 Oynatabilecek Sistem Tavsiyesi

Bence ucuz parça varsa alsın kalanı buradan alabilir çok fark etmiyor masaüstü bilgisayarlarda fiyat ve garantisiz almış oluyorsun.
  10. T

Yardım İss Önerisi Arıyorum

Senede 2 zam gelecek artık, mesela yılbaşında yine zam yapacak Türk Telekom ve hepsi zammı yansıtacak.
  11. T

🔥İndirim Macbook Laptoplar Güzel İndirimler

Birkaç gün önce yine yaptı vatan onunla kıyasladım.
  12. T

🔥İndirim Macbook Laptoplar Güzel İndirimler

https://www.vatanbilgisayar.com/macbook-pro-mde14tu-a-m5-16gb-1tb-ssd-liquid-retina-14inc-silver.html 70K ve üstü bütçesi olan hiç Aire bakmasın buna zorlasın. Eski indirimde daha iyi fiyatlar vardı onlara ayar çekmişler ama yine iyi.
  13. T

Türktelekom Modemini Kullanmak Zorundamıyım

Kendi cihazını Türk Telekoma ait ONT gibi göstermen lazım (cihazın seri numarası vs), başka cihazı buna ikna etmek için de orijinal yazılımda değişiklik yapmak gerekiyor. Çok normal bir yol değil bana göre.
  14. T

Yok o kalacak onsuz kullanamazsın. Kirası yok zaten onun. 1784235186 SPF lazım öyle oluyor ama ona firma izin vermiyor illegale kaçıyor biraz o şifreleri elde edip SPF kurma işi.
  15. T

Türk Telekom kullanıyorsan müdürlüğe gidip tutanakla modemi iade edebilirsin kira düşer, ben sanal operatörden hizmet aldığım için iade imkanım yok duruyor öyle.
Geri