Tablet123 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Turknet'te Port Değişiminde Yeni Kablo Çekilir mi ve Modem İade Edilmeli mi?

Veriyorsun aslında da o fatura detaylarında yazıyor interneti satarken toplam ücreti kabul ettirip geçiyorlar kimse modem şu kadar internet şu kadar diye bölmüyor. Bir tek Türk Telekom yapıyor şu modem kirasını internet parasının üstüne çakma olayını.
  2. T

Acer Laptop İyi mi ?

En fazla 25K civarlarına bakıyorum ama cidden değecek bir şey varsa yine değerlendiririz. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-omnibook-intel-core-5-315-islemci-8-gb-ram-512-gb-ssd-16-freedos-laptop-dx9t1ea-1255674.html Şunu da buldum güzel geldi ama detayına bakmadım.
  3. T

Şuana kadar hiç sorun yaşamadım modem bozulması vs olarak. Olsa da 2 sene garantili ürünler zaten kendin servise verir çözdürürsün.
  4. T

Acer Laptop İyi mi ?

Ofise lazım olduğu için faturalı alınması lazımmış. Yoksa MacBook da işletim sistemi olarak iş yapar.
  5. T

Acer Laptop İyi mi ?

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-aspire-al15-45p-r11d-nx-dlqey-001-ryzen-7-5825u-16-gb-512-gb-ssd-radeon-graphics-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1633363713.html Ofis işleri için biraz araştırdım bunu buldum iyi mi sizce? Hiç Acer kullanmadım sıkıntı çıkarır mı kroniği var mı?
  6. T

Ofis İçin Uygun Laptop Önerisi?

Fiyatları yüksek değil mi bunun? Değer mi?
  7. T

Vodafone Redbox sağolsun ayda 50TL taksitle sattı bize modemi (24 ay taahhüt 1200TL toplam) bizde kaldı modem. Gerçi o da bambaşka sorunlar açtı ama neyse.
  8. T

Atlantisnete Geçilirmi

Kendi fiberi varsa denenir ama Türk Telekom üzerinden emin değilim.
  9. T

Yeni kablo gerekmez, tabi yeni port sorunu çözer mi o onların bileceği iş.
  10. T

Operatörler arası geçiş (churn) işleminde genelde iade gerekmiyor ama iptal işleminde her türlü gerekir. O konuyu atlama sonra son faturaya sağlam bir modem ücreti kitlerler.
  11. T

Modemler kiralık çünkü, iade etmen lazım iptal ediyorsan.
  12. T

Yeni Bina ve İnternet Altyapısı

Bütçede çok sorun yoksa ve mobil şebeke iyiyse Turbobox veya Redbox al idare edersin.
  13. T

Onları çok dikkate aldıklarını düşünmüyorum açıkçası. Biz tüm bina imza toplamıştık verdik orası uzak çekemeyiz falan dediler. Biraz süre geçti yanımıza lüks bir yer yapıldı şehrin nüfuzlu insanlarından birkaçının da söz sahibi olduğu bir yer, 3 ay içinde uzak falan demeden altyapılarını...
  14. T

750TL olanda 30GB hotspot limiti var artık bilgin olsun. 1789293917 bir şey olmaz. Yanaşmayan olacağını çok sanmıyorum internet birçok insanın ihtiyacı. Dümenden işlere girme resmi evrak sonuçta başın yanmasın.
  15. T

Fazlasıyla Büyük Turknet Rezilliği

Evde başka altyapı varsa ondan bağlat uğraşma.
Geri