Tablet123 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Iphone 16 Kaç Yıl Gider Sizce ?

16 ile aynı fiyata 17 bulsana bana?
  2. T

Rehber İnternet Kafe Sistemlerini Yeniliyorum - Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Siz yine diğer sistemleri de yazın duruma göre farklı şeyler önerilebilir belki. Yeni sistem olarak R5 7500F ve RTX 5060/5060Ti mantıklı bence.
  3. T

Iphone 16 Kaç Yıl Gider Sizce ?

İşlevsel olmayan 3-5 özellik için falan cihaz değiştirmem ama cihazın kasma donma yapması veya pilinin çok kötüleşmesi bana yeni telefon aldırır genelde.
  4. T

Kioxia Exceria 1tb SATA 3.0 Alınır mı??

Olabilir ama sağlığı düşmüş çok eski ürünlere bakma, bir de sorunlu olduğu bilinen bazı modeller var onlardan uzak durmak lazım.
  5. T

Değmesi için çok sağlam bir M2 alman lazım yine gidip ucuzunu alacaksan bir farkı olmuyor.
  6. T

Ona ayıracak bütçesi varsa olabilir ama gerek yok açıkçası.
  7. T

Bahsi geçen SSD alınır ama indirimde 4000-4300TL ye falan düşüyor arada, o fiyatlara alsan daha iyi olur.
  8. T

Normal kullanıcının hissedebileceği bir fark yok arada.
  9. T

HDD ile SSD arasında uçurum var, Sata ile M2 arasında eğer profesyonel amaçlarla kullanım yapılmayacaksa pek fark yok. Sata da kullandım Gen3 ve Gen4 M2 de kullandım arada hissettiğim bir fark olmadı.
  10. T

Rehber İnternet Kafe Sistemlerini Yeniliyorum - Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Mevcutta ne var sistem olarak? Sıfırdan toplamak yerine onlara upgrade yapsan daha mantıklı değil mi?
  11. T

2. El iPhone 13 Alınır mı?

Yok, yan sanayi parçalarla topluyorlar telefonları. Cidden onaylı parça kullanan yer varsa da onlar öyle ucuza satmıyor zaten.
  12. T

Macbook Pro ve Predator Takası Mantıklı mı

Macbook güzel zaten ben de kullanıyorum ama o cihazla takas mantıklı gelmedi. Satsan ne kadar ediyor ki senin Laptop? Yeni nesil Pro alamıyor mu kafa kafaya veya ona yakın.
  13. T

Macbook Pro ve Predator Takası Mantıklı mı

Senin cihazın iyi, adamınki eski nesil. Bence yapılmaz bu takas. 1786278937 M2 Pro zaten çıktığında 55K idi yani arkadaşın 100K verdiyse o onun kazıklanması.
  14. T

Üniversite Binası Sorunu

Tercih edeceğin yerin hangi yerleşkede olduğuna bak çoğu üniversite birden fazla yerde yerleşkeye sahip ve binaları da konumları da çok farklı olabiliyor doğal olarak. Onu bulduktan sonra internetteki fotoğrafları ve Google Street View kullanabilirsin. Bence binadan çok konuma dikkat et bu...
  15. T

300 Gün Yks Başlamak İçin Çok Mu Geç?

Başlamak için tam zamanı şuan, oyalanırsan geç kalabilirsin. Ne yaparsan yap olmaz diyenler de saçmalıyordur o tamamen kişinin kapasitesine ve çalışma düzenine bağlı.
Geri