Bunun nesi indirim tam olarak? Ben de piyasaya bakıyorum bu cihazların piyasası bu civar zaten hatta 37K ya da sattılar alan olmadı bu modeli gaming gecesinde.
İ7 7700 güzel işlemci, bence bütçe varsa RAM indirimi kovalayıp DDR5 geç tekrar DDR4 tarafında yükseltme yapma. Hem çok uzun ömürlü olmaz hem tekrar değiştirdiğinde anakart işlemci Ram yeniden komple değişmesi şart olacak.
İlla DDR4 kalayım dersen de i5 14600KF işlemci ve DDR4 destekli B760...
Geçen A101 de görmüştüm çilek ve vanilyalı iki çeşidi vardı.
1777504825
Klasik “sınırlı üretim” ürün saçmalıklarından biri. Tutan bir ürünün garip versiyonunu yap herkes “aa bu neymiş” diyip alsın güzel bir satış yapalım sonra zaten daha üretmeyiz mantığı.
1777505023
Ben de özellikle...
İkisi de sahtedir büyük ihtimalle, birkaç yıldır satılmıyor bu versiyonu.
Şuna bakabilirsin ucuz ve güvenilir diye A101 linkini bıraktım ama daha pahalıya teknoloji marketlerinde falan da var. Renk fark etmez...
Vermene gerek de yok 5070Ti gayet iyi kart. Benim 5700XT bile 4K monitörle gayet iyi çalışıyor FPS düşük gelirse de native çözünürlük 1080P -> 4K Upscale seçiyorum öyle oynuyorum. Sende ek olarak DLSS ve MFG gibi müthiş teknolojiler de olacak.
Doğru, onu da geçtim olur da yanmadı diyelim çek 4K monitörü oyunda 1080P ye kullan yani ne olacak ben öyle yapıyorum bir sorununu görmedim. Bir de her zaman son çıkan oyunu mu oynayacaksın sanki en fazla birkaç oyun olur çözünürlük düşürmeni gerektirecek, benim RX 5700XT bile çoğu oyunda 4K...
Şoknet ve Millenicom arasındayım ben, ben de bağlatacağım öyle bir şey bakalım.
Uzun süreli kullanacaksan taahhütlü veya sabit fiyat garantili olanlara bak temmuzda zam var.
Bütçe varsa 4K al tabii ki neden 2K alacaksın ki?
1777482699
10 yıl 1080P bile kullanamaz. Şuanki 5090 bile 10 yıla 1080P medium kartına döner. Son 10 yılda teknolojik gelişim bence çok azdı ona rağmen 5070Ti nin 10 yıl önceki kart GTX 970 oluyor yani ölmüş bitmiş bir kart 😀
Yok 100Mbps 660TL. Türk Telekom fiyatları pahalı gelince araştırmıştım ama sadece mevcut müşteri olup taahhütü bitenler alabiliyor benim gibi yeni başvuranlara vermiyorlar taahhütün olup bitmesine en az 4 ay olması lazımmış.
Bana verse ben geçerdim pahalı olsa da Türk Telekom bunlardan daha...