Diğer çıkışlar 1000 ora 100 veriyorsa o odaya gelen bağlantıda bir hasar olabilir öncelikle kablonun iki ucunu kontrol edin oralarda sorun varsa çok kolay çözülür ama başka yerdeyse tüm kabloyu değiştirmek gerek o zor olur.
Uyum olayı kullanacağınız programlara bağlı biraz, ben uzun süredir kullanıyorum daha şu uyumsuzmuş keşke Windows olsaydı vs dedirtmedi ama oyunların çoğunu desteklemediğini falan bilerek almıştım öyle bir beklentim baştan yoktu benim.
ARM işlemciler Windows ile stabil çalışmıyor çünkü. Yazılımlarla çok uyumsuzluk var çoğu işi emülatörler ile yapmaya çalışıyorlar sonuç olarak gereksiz donma takılmalar oluyor. O yüzden Windows kullanmak için şimdilik çok daha verimsiz olan X86 işlemcileri kullanmak şart gibi. ARM isteyen ya...
Overclock yapmayı biliyorsan RX 6600 veya RTX 3060 gibi kartlar alabilirsin anakartın sağlam pek darboğaz olacağını sanmıyorum. Stok hızda darboğaz yapar ama.
Hadi gidiyorum bir iş bulur yaparız ya denecek bir iş değil bence. Öyle düşünüp gidenler gittiği ülkelerde sürünüyor genelde. Ciddi manada burada yapamayıp orada yapabileceğin bir şey varsa planlı programlı olarak gidebilirsin.
O markaların hiçbirini genel olarak almam. Msi üretimi dediğin modeller kaliteli olsa Msi kendi satardı ne kadar kalitesiz şey varsa bu fason markalara gidiyor.
Belki aynı paraya 5070 olmaz 5060 olur ama düzgün bir şey alırdım şahsen ama herkesin kendi tercihi.
Maks 1-2 derece sıcaklık artışı yapar belki o kadar bile olmaz fanı çok engellemiyor gibi gördüm resimden. Onun dışında bir zararı yok kullanılabilir.
USB neden lazım onu anlamadım ama, normalde bağladığın X1 slotu üzerinden her işini halleder o aparatlar.
Bu da kötü ben olsam bu Aceri de almam ama Gamegaraj denen cihazı bedava verseler yine almam asla da Acer gibi köklü markalarla kıyaslamam daha ne olduğu belli değil cihazın.
Şehrin durumuna bağlı aslında. Neredeyse hiç kar yağmayan bir şehirdeyken kar yağar ve biraz tutar gibi olursa ilçenin buna hazırlığı olmadığı için direkt okullar tatil oluyordu zaten bu durum 2-3 yılda bir ve en fazla 1-2 gün olduğu için de sorun olmuyordu. Bazı bölgelerde aylarca kar var ve...