Genel olarak bakmazsın ona çünkü iPhone 15 ve üstü için 1000 döngü ömür var, daha fazla da dayanır genelde o yüzden 3-4 seneyi aşırı rahat çıkarır diye düşünüyorum. iPhone 13 özelinde değerlendirirsek evet onun 500 döngü ömrü var ve biraz az bence ama 500 döngü olanları da 3 yıl hiç pil sorunu...
Kamerası geniş açı olmasa da genel olarak değerlendirince 13 den iyidir bence. Pili serinin en iyisi zaten ve işlemci de iPhone 16 ile aynı uzun süre destek alır. 13 eskidi artık.
Olmuyor yıllardır iPhone 13 kullanan tanıdıklardan net şekilde görüyorum bunu.
1769462067
İkisi de temelde aynı teknoloji, ufak birkaç detay farklı çalışıyordu sadece. Samsung’da baya yanık oluyor bu arada daha ekranı yanmayan birkaç yıllık Samsung görmedim belki bundan birkaç sene sonra...
iPhone alcaksan 16e den başka cihaza bakma, onun dışında S25 iyidir. Bir de büyük telefon sevmiyorsan S24+ zaten mantıklı değil düz S24 bakılabilir daha ucuz istenirse.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_toshiba-canvio-ready-25-4-tb-hdtp340ek3ca-harici-hard-disk-siyah-1217091.html
Aklımda biraz bütçeyi aşıp şunu almak var şuan kaliteli diyorlar sanırım.
Bir sorunu yoktu kullanmaya başlayıp oyunları topluca atayım dedim başka diskten buna kopyalama başlatıp bir süre bilgisayarı yalnız bıraktım döndüğümde kopyalama yarıda durmuştu sonra bir baktım sistem de tıkladığım şeyleri açmıyor Windows çöktü sanıp sistemi yeniden başlattım ve bir daha boot...
Ek depolama almak istiyorum genelde hep SSD alırım ama fiyatlar fena uçmuş HDD çok uygun kalmış sizce HDD alınır mı alınırsa hangisi alınır minimum 2TB olacak şekilde?
ROG güçlü cihaz ama el konsolunda güç isteyen büyük çaplı oyunlar pek keyifli olmuyor genelde, zaten oynayım desen pil 1 saat zar zor gider fan sesi artar vs.