Yeri geliyor 1-2 hafta başka yerde oluyorum yanımda laptop oluyor. Laptopum çok zayıf olmadığı için (masaüstünden ekran kartı hariç daha iyi hatta) işlerimi hallediyor şuan için. Ağır işler için biraz daha iyi bir sistem lazım laptop bazı işlerde işletim sistemi olarak kısıtlıyor masaüstü de...
Kendi düşüncem toplum uyarılmıştır ancak onlar bir kuşaktan sonra bunu alt nesile aktarmadığı için atalar uyarılmamış ve o yüzden tekrar bir uyarıcı gönderilme ihtiyacı doğmuştur.
Zaten şuan kasa ve M1 MacBook Pro var ikisini bir kullanıyorum dediğiniz şekilde. Eğer kasayı değiştirirsem MacBooku satmam onu kullanırım veya hem kasayı hem laptopu komple satıp sağlam tek bir laptopa geçebilirim.
Dandik modellerde Miniledin önemi yok bence, dimming sayıları falan az oluyor zaten çok etkili karartma yapamıyorlar. Modelleri bilmiyorum ama diğeri daha hızlı daha bana uygun diyorsan sırf işe yaramayacak mini led için diğerini alma.
Normalde her ikisini de kullanan biriyim, PC alırsam (daha doğrusu elimde olanı upgrade edersem) yine laptopu satmayıp her ikisini de kullanmaya devam edeceğim çünkü bilgisayarı sık sık bir yerlere taşıma ihtiyacım da oluyor. Ama diğer yandan da neden 2 bilgisayar kullanıyorum ki satarım ikisini...
Ultra 5 245KF daha mantıklı bence indirimde 7K bandına düşüyor Gen5 destekli H810 anakartlar da ucuz ama bence 1080P kullanma o kartı 2K monitöre geç. Şuan bütçe yoksa sonra geç ama uzun süre 1080P kullanma o kartı gerek yok.
2.5 yıl geçmiş normal bence ama Apple pil sağlığı istatistiği de saçmalık zaten gerçeği yansıtmıyor genelde.
Geçen cihazlarımın pil sağlığına baktım Applenin %88 dediği 2 cihazdan birisi gerçekte %83 diğeri %93 çıktı kafasına göre erken düşürüyor veya yüksekte takılıp sonradan düşürüyor Apple...