İşlevsel olmayan 3-5 özellik için falan cihaz değiştirmem ama cihazın kasma donma yapması veya pilinin çok kötüleşmesi bana yeni telefon aldırır genelde.
HDD ile SSD arasında uçurum var, Sata ile M2 arasında eğer profesyonel amaçlarla kullanım yapılmayacaksa pek fark yok.
Sata da kullandım Gen3 ve Gen4 M2 de kullandım arada hissettiğim bir fark olmadı.
Macbook güzel zaten ben de kullanıyorum ama o cihazla takas mantıklı gelmedi. Satsan ne kadar ediyor ki senin Laptop? Yeni nesil Pro alamıyor mu kafa kafaya veya ona yakın.
Senin cihazın iyi, adamınki eski nesil. Bence yapılmaz bu takas.
1786278937
M2 Pro zaten çıktığında 55K idi yani arkadaşın 100K verdiyse o onun kazıklanması.
Tercih edeceğin yerin hangi yerleşkede olduğuna bak çoğu üniversite birden fazla yerde yerleşkeye sahip ve binaları da konumları da çok farklı olabiliyor doğal olarak. Onu bulduktan sonra internetteki fotoğrafları ve Google Street View kullanabilirsin. Bence binadan çok konuma dikkat et bu...
Başlamak için tam zamanı şuan, oyalanırsan geç kalabilirsin. Ne yaparsan yap olmaz diyenler de saçmalıyordur o tamamen kişinin kapasitesine ve çalışma düzenine bağlı.