Hocam kolay gelsin.
7500f ve thermaltake hava soğutuculardan tercih edebilirsiniz.
Monitörü de minimum 144hz olacak şekilde 2k tercih edebilirsiniz.
Amd...
Bütçeniz varsa OLED alın düşünmeyin vereceğiniz ekstra 10 bin tl nin akıbetini düşünmeyin. 3 5 sene sonra kim öle kim kala. Alın ve tadını çıkarın. Qled...
Evet turbo moda girmiyor işlemci 99 da limitlersen. 1 yıldır böyle kullanıyorum 75 dereceyi geçmiyor. Fpsde %1 veya binde 1 fps de değişiklik olmuyor...
Windows güç ayarlarından dengeli modunda maksimum işlemci yüzdesini 100 yerine 99 yapıp kullan öyle kalsın sonra teşekkür edersin fps kaybı olmuyor. Boş...
Sağolun dostlar akşam deneyeyim.
Ayrıca şöyle bir garip durum var monitörde. Hdr açıkken peak brighness i arttırınca parlaklık düşüyor. Televizyonumda ise...
Arkadaşlar selamlar.
Geçtiğimiz sene Samsung G6 Oled almıştım. Forumda da konusu açılmıştı ve baya bir arkadaşımız satın almıştı.
Monitör ayarlarını...
Güç modunu balance al dostum. Maksimum işlemci gücünü de %99 ayarla windows güç ayarlarından.
Bende 9700x ve phantom spirit var işlemcim 65 dereceyi...
Sistemin akakçeden parça parça fiyatını toplayabilirsin.
Örneğin 150k ediyor.
%10 yıpranma payı düş. Sonuçta kullanılmış ikinci el.
135.000 tl ediyor...
Frame Gen’e ön yargılıydım fakat geçen hafta Pragmata oynarken açayım dedim. Normalde frame gen açtıktan sonra gecikme grafiğine bakardım kaç ms fazla...
Tam rezillik var ya şu fiyatlar. Bir de 3 taksit yazmışlar. Gidip amazon hepsiburadadan 33k ya 9070xt 9 taksitli almak daha uygun oluyor. Paranız da 6 ay...
Undervolt rehberi var mı dostum bu işlerden çok anlamam da. Tam olarak ne faydaları var. Aldığımdan beri default kullanıyorum. 300w civarı çalışıyor 60...