Arama sonuçları: *

1. BeerDrinker

RX 9070xt Sistem İçin Eksik Parçalara Öneriler

9070xtnin yanında 9700x ve rajintek cratos 850w kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim. Cs de faceit maçında 400 500 fps arası alıyorum. 1280 1024 oynuyorum. Yüzde bir ve binde bir fps de 200 300 civarı geziyor yani stutter olmuyor. Güç kaynağı da şimdilik olumsuz bir durum yansıtmadı...
  2. BeerDrinker

Yardım 4000tl Bütçeye Wireless Mouse Önerisi

Atk a9 dragonfly ultimate her başlığa yazıyorum alın geçin bu paraya
  3. BeerDrinker

Radeon RX 9070 XT Fiyatları ?

Amazonda 40999 a Asus 9070xt var. Parafın varsa 9 taksitle yoksa 6 taksitle al geç. Hiç düşünme. 1000 2000 tl indirim bekleyene kadar 50k ya dayanır 9070xt giriş modelleri. 1786609525 İkinci el fiyatları çok çok uygun olmadıkça almanız mantıklı değil arkadaşlar. Şunu kaçırmayın peşin 32k ya...
  4. BeerDrinker

Razer Viper V3 Mouse Alınır mı?

Atk a9 dragonfly ultimate alabilirsin. Razer deathadder v3 kablolu fareden geçtim. Bugüne kadar fare kullanmamışım. Cs performansım şaha kalktı.
  5. BeerDrinker

🔥İndirim Gamepower Tirus He80 Hall Effect Klavye 1805tl

Selamlar. Bu klavyeyi 1000 tl civarına geçen sene forumda başlığı vardı ordan almıştım. 1 yıldır kullanıyorum. Cs oynuyorum ve çok memnunum güzel. 8k olması ve tuş basma hissinin güzel olması hoşuma gidiyor. Forumdaki diğer arkadaşlar kadar key capsler manyetik klavye ayarları hakkında bilgi...
  6. BeerDrinker

🔥İndirim Züber Yiyecek İçecekte 1.500'e 350 ve 750'ye 150 Lira İndirim

36 tane Hi protein bar aldım. Tanesi 47.5 tl ye geldi marketlerde 100 lira tanesi. 3 lü nutzilla 3 lü fıstık ezmesi aldım. O da baya uyguna geldi yapıştırın siz de. Nutzillalar markette tanesine 500 felan yazıyorlar.
  7. BeerDrinker

9070xt Alınır mı? Alınmazmı

Abartanlara bakma sen. Normal işinde gücünde olan oyuncu için bir sorun oluşturmuyor. Ayda yılda bir sorun olsa da kaldırıp tekrar kurarsın en kötü 5 dakikanı alır.
  8. BeerDrinker

9070xt Alınır mı? Alınmazmı

Alınır dostum 1 yıldır kullanıyorum. Yapıştır geç. Aklına takılan bir şey varsa sor.
  9. BeerDrinker

75k Ya 2. El Sistem Buldum Alınır mı

Alınmaz tabii ki kardeş. Hem de peşin fiyata alacaksan uzak dur. Gidip 6-9 taksitle 9070xt li toplarsın. SSD 1 tb olur psu 850w olur ama performansın uçar.
  10. BeerDrinker

5-6k Arası Mouse Önerisi

Ben geçen hafta atk a9 dragonfly ultimate aldım çok memnunum. Faceitte son maçlarımdaki ratinglerim iyileşti çok memnunum.
  11. BeerDrinker

Cs Ağırlıklı Kulaklık Önerisi

Herkese selamlar kulaklık ihtiyacım var. Kulaküstü ve kablosuz olursa iyi olur. 5k ya kadar bütçem çıkar. Gecikme olmasın, kafamı çok terletmesin yeter. İyi ses kasmak istiyorum. Haftada bir kaç gün cs veya bf oynarken kullanacağım. Kolay gelsin.
  12. BeerDrinker

Öneri Kablosuz F/P Oyuncu Mouse Önerisi

2 gün önce atk a9 ultimate aldım. Çok güzel memnunum. Daha önce böyle iyi fare kullanmamıştım.
  13. BeerDrinker

Öneri Kablosuz F/P Oyuncu Mouse Önerisi

Bütçen nedir
  14. BeerDrinker

Mouse'm mi Bozuk Yoksa Mousepadim mi?

Masanın yüzeyinde de fare çalışmıyor.
  15. BeerDrinker

Mouse'm mi Bozuk Yoksa Mousepadim mi?

Arkadaşlar selamlar. Şöyle bir durum var. Razer Deathadder v3 kablolu farem var. Amazondan aşağıdaki iki mousepadi almıştım. Farem Siyah olan Klasse Classic Mousepadde çalışmıyor. Beyaz olan Klasse Pro'da çalışıyor. Beyaz olan mousepadde örneğin battlefield 6 ve cs gibi oyunlar oynarken...
  16. BeerDrinker

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl

Bu video hocam. 9700x ve Asus b650mk
  17. BeerDrinker

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl

Dostum beni mi çağırdın sanki yoruma :D phantom spirit ve asus b650mk ile kullanıyorum bir sıkıntı yok. Bazen oyunlara girerken shader yüklenince, ve bf6 gibi işlemci isteyen oyunlarda 85 90 dereceye çıkıyor. Ama şunu söyleyim bendeki kasa %20 mesh ve yan kapağı kapalı oynuyorum. Kasa da çok...
  18. BeerDrinker

Çözüldü✓ Rajintek Cratos 850 W Kullanan Varmı

Al dostum ben kullanıyorum. Yazdığın sorunla da karşılaşmadım. Hiç dikkat etmedim. Kaliteli ve full modüler olması avantaj. 1 yıldır kullanıyorum memnunum.
  19. BeerDrinker

Smasung G6 2k 500 Hz OLED

Bende de G6 oled var. 2k 240hz olan. İnanılmaz göz kuruluğu yapıyor, kişiden kişiye değişebilir tabi. Gözlerin hassassa günlük iş yapacaksan dikkat et. Eve gelip 2 saat oled ekrana bakınca gözlerim pert oluyor. İşyerinde 10 saat old school hangi panel olduğu bile belli olmayan ekrana bakınca...
  20. BeerDrinker

Elektronik Kitap Okuma Aleti Önerisi

Arkadaşlar selamlar. E kitap okutan bir alet almak istiyorum. En çok aradığım özellik göz dostu olması. Gözlerimde ileri derece astigmat ve miyop var. Gün boyu ofiste de pc ye bakıyorum. Arayüzü kolay olacak kasmayacak donmayacak bir şey olursa çok iyi olur. Tablet kadar büyük olmasın. Dünya...
Geri