BeerDrinker isimli üyenin son içerikleri

1. BeerDrinker

Cs2'De En Düsük Ayarlarda 370-390 FPS Alıyorum Bu Setup Da Normalmi?

Bence normal hocam. Bende 9700x ve 9070xt var. Faceit maçında ortalama 350 450 arası alıyorum. 1280 1024 oynuyorum. Mirage A palace, dust 2 tünel gibi açık olmayan yerlerde 600 700 e çıkıyor. Ekleme: Cs2 fps benchmark diye bir atölye haritası var. Dust2 de geçen harita. Onda fps benchmark...
  2. BeerDrinker

🔥İndirim Samsung Odyssey G6 Monitör (OLED 27" 2K 240Hz) - 23,1 bin TL

Yazılarda fark var fakat kısa süreli işlerde rahatsız edici değil. Bahsettiğiniz işler için kısa süreli kullanımda oled uygun olabilir fakat günde bir kaç saatten fazlası göz yorucu oluyor oled monitörde. Ofisimde 21.5 inch Dell LCD eski bir monitöre 9 saat bakıyorum gözlerim açısından...
  3. BeerDrinker

🔥İndirim Samsung Odyssey G6 Monitör (OLED 27" 2K 240Hz) - 23,1 bin TL

Konudaki G6 oled monitörü Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum çok memnunum. Her türlü oyunda vb işimi görüyor. Mat ekranı çok kullanışlı. Evimin her odası güneşli oluyor. Mat ekran hakkındaki önyargılarınızı tekrar düşünebilirsiniz. Parlak panelde Kendi yansımanızı görmek cidden dikkat bozucu...
  4. BeerDrinker

83.850TL Toplama Kasa Topladım Nasıl Sizce?

Ben olsam anakartı 5000 tl ye asus b650 mr alırdım. Ssdyi 12000 tl ye kioxia 2 tb alırdım. Ekran kartını da kesinlikle 9070xt alırdım. Kendimde uyguladım ve çok memnunum.
  5. BeerDrinker

7800X3D vs 9700X 2K Da Hangisi Seçilmeli??

Ben nispeten soğutması kolay olarak gördüğüm için 9700x almıştım. Phantom spirit hava soğutucu ile rahatça kullanıyorum.
  6. BeerDrinker

Çözüldü✓ 2k bandında ikinci el Logitech g pro superlight alınır mi

Evet gördüm ama çoğu insan temizleyince düzeldiğini belirtmiş.
  7. BeerDrinker

Çözüldü✓ 2k bandında ikinci el Logitech g pro superlight alınır mi

Ben bugün razer deathadder v3 aldım. Amazonda 500 tl indirim var razerlerde. 2189 tl ye geldi.
  8. BeerDrinker

Hangi 6700XT alınmalı ?

Birden fazla parça için toplam anlaştık ama yaklaşık sizin attığınız ilanlardaki rakamlara geliyor
  9. BeerDrinker

Hangi 6700XT alınmalı ?

Keşke bu başlığı geçen hafta felan görseydim. Ankaradayım ve Mining yapılmayan ve içi açılmamış asus dual rx6700xtm vardı. Arkadaşımla sözleştik bugün. Genel olarak memnundum. Bence sessiz çalışıyordu tek sıkıntısı coil whine sesi geliyordu bazen ama kulaklıkla oyun oynadığım için dert...
  10. BeerDrinker

Öneri Ryzen 7 9700X için hava soğutucu önerisi

Selamlar. 9700x ile phantom spirit kullanıyorum. 105w modu ve pbo açık ( pchocasının bir videosundan yaptığı ayarları yapmıştım). Soğutucum phantom spirit. Kasam corsair carbide spec delta rgb. %20 si mesh ön tarafın. Kcd2, resident evil 4 remake, resident evil village gibi oyunlarda cpu 75...
  11. BeerDrinker

Çözüldü✓ Arkadaşlar fan sesi fazla geliyor

12400f ve stok soğutucu biraz sıkıntı olabiliyor kullandığım için söylüyorum. dostum windows güç ayarlarında yeni güç planı oluşturup maksimum işlemci hızını 100 den 99 a çekip dener misin? Çok fps kaybın olursa geri alırsın. İşlemci turbo moduna girmezse çok gürültü olmaz diye düşünüyorum
  12. BeerDrinker

850W Gold Psu önerisi

Evet ya şimdi baktım 2 ay önce 5000 civarına almıştım ne olmuş öyle ya 7500 yazmışlar
  13. BeerDrinker

850W Gold Psu önerisi

Rajintek cratos alabilirsin. 9070xt ve 9700x ile kullanıyorum memnunum
  14. BeerDrinker

Öneri R7 9700X için Sıvı Soğutma Önerisi

Kule tipi istemediğini biliyorum ama fikrini değiştirirsen phantom spirit alabilirsin. 9700x ile kullanıyorum. 105w modunda 80 dereceyi geçmiyor en yoğun kullanımda. Boşta da 40 derece civarı takılıyor. Gürültüsü de dikkate alınmayacak seviyede oluyor. Kasamın %20 si mesh ve hava az alan bir...
  15. BeerDrinker

🔥İndirim Tudors Gömlekler 240 tl den Başlıyor

Polyester arkadaşlar bu gömlekler. Tavsiye etmiyorum. Hava sıcakken giyerseniz fırına dönersiniz.
Geri