BeerDrinker isimli üyenin son içerikleri

1. BeerDrinker

Mouse'm mi Bozuk Yoksa Mousepadim mi?

Masanın yüzeyinde de fare çalışmıyor.
  2. BeerDrinker

Mouse'm mi Bozuk Yoksa Mousepadim mi?

Arkadaşlar selamlar. Şöyle bir durum var. Razer Deathadder v3 kablolu farem var. Amazondan aşağıdaki iki mousepadi almıştım. Farem Siyah olan Klasse Classic Mousepadde çalışmıyor. Beyaz olan Klasse Pro'da çalışıyor. Beyaz olan mousepadde örneğin battlefield 6 ve cs gibi oyunlar oynarken...
  3. BeerDrinker

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl

Bu video hocam. 9700x ve Asus b650mk
  4. BeerDrinker

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl

Dostum beni mi çağırdın sanki yoruma :D phantom spirit ve asus b650mk ile kullanıyorum bir sıkıntı yok. Bazen oyunlara girerken shader yüklenince, ve bf6 gibi işlemci isteyen oyunlarda 85 90 dereceye çıkıyor. Ama şunu söyleyim bendeki kasa %20 mesh ve yan kapağı kapalı oynuyorum. Kasa da çok...
  5. BeerDrinker

Çözüldü✓ Rajintek Cratos 850 W Kullanan Varmı

Al dostum ben kullanıyorum. Yazdığın sorunla da karşılaşmadım. Hiç dikkat etmedim. Kaliteli ve full modüler olması avantaj. 1 yıldır kullanıyorum memnunum.
  6. BeerDrinker

Smasung G6 2k 500 Hz OLED

Bende de G6 oled var. 2k 240hz olan. İnanılmaz göz kuruluğu yapıyor, kişiden kişiye değişebilir tabi. Gözlerin hassassa günlük iş yapacaksan dikkat et. Eve gelip 2 saat oled ekrana bakınca gözlerim pert oluyor. İşyerinde 10 saat old school hangi panel olduğu bile belli olmayan ekrana bakınca...
  7. BeerDrinker

Elektronik Kitap Okuma Aleti Önerisi

Arkadaşlar selamlar. E kitap okutan bir alet almak istiyorum. En çok aradığım özellik göz dostu olması. Gözlerimde ileri derece astigmat ve miyop var. Gün boyu ofiste de pc ye bakıyorum. Arayüzü kolay olacak kasmayacak donmayacak bir şey olursa çok iyi olur. Tablet kadar büyük olmasın. Dünya...
  8. BeerDrinker

19 Yaşında 190 Boyunda 120 Kilo Olmak

Selamlar kardeşim. Spor yapamayacaksanız verebileceğim en iyi tavsiye, sınav sonuna kadar, yani spora başlayana kadar uyku düzeninize dikkat etmeniz (hormonlar açısından başta D vitamini, uyumadan 1 saat önce mavi ışığı kesmek), sağlıklı beslenmeniz (yeterli protein başta olmak üzere) dikkat...
  9. BeerDrinker

❌İndirim Bitti! Samsung 65s90f OLED Tv 95394tl 🔥🔥🔥

Samsung Oled tvlerde aklınıza gelen herşeyi sorabilirsiniz. Konudaki televizyon 2025 model Parlak ekranlı QD oled tv. Şuan 2026 modelleri çıktı. İsminin sonunda H eklentisi var F yerine. Konudaki tvde Panelin fabrikadan eğri çıkabilmesi gibi kronik sorunları var. Genel olarak güzel bir...
  10. BeerDrinker

Tab S11 Ekranı Ips Gibi Duruyor

Arkadaşın dediği doğru. Youtubenin arka planı tam siyah değil mesela karanlık modda kullanıyorsan. Youtubeye oled test black vb yazıp bakabilirsin.
  11. BeerDrinker

750w Psu Önerisi Lütfen

Rajintek cratos 850w alabilirsin dostum. Forumda baya popüler ve 1 yıldır memnunum. Hepsiburadada 3 taksitle 5200 civarı
  12. BeerDrinker

Çözüldü✓ RX 9070 XT Model Önerileri

Pulse alıp geçin hocam. Yok hotspotu 2 derece daha düşük yok ağırlığı fazla hiç takmayın. Taksit fırsatı varsa alıp kullanın Basit detaylara fazla anlam yüklemeye gerek yok.
  13. BeerDrinker

9070 XT Deneyimleriniz

Bence 9070xt yi al geç dostum. Yazılımdan şikayetçi olan illaki vardır ama bu kartı alıp da 5070 veya ti keşke alsaydım diyen çok olduğunu düşünmüyorum. Bir elin parmağını geçmez olsa da.
  14. BeerDrinker

9070 XT Deneyimleriniz

Bazen windows başladığında yazılım kendi otomatik açılmıyor. Durduk yere yazılım bazen kapanıyor. Kendiliğinden hata bulduk raporlayalım mı uyarısı felan çıkıyor. Ama oyun seansımı baltalayacak bir şey yaşamadım henüz 1 yılda. Oyun kapanması yazılım çökmesi mavi ekran benzeri gibi şeyler hiç...
  15. BeerDrinker

9070 XT Deneyimleriniz

Aklına gelen tüm soruları yapıştır cevaplayım dostum
Geri