BeerDrinker isimli üyenin son içerikleri

1. BeerDrinker

Gamepower Tirus He80 8k Rgb Manyetik Switch Kablolu Gaming Klavye 1783tl

4 5 aydır kullanıyorum. Sesi güzel ve tok. Günlük iş yapmak için alınmaz. Numlock yok. Oyun için güzel
  2. BeerDrinker

9700x İçin Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Phantom spirit kullanıyorum. En iyi kule tiplerinden biri. Ona rağmen 90 dereceleri görüyorum. Kule tiplerinden çok performans bekleme.
  3. BeerDrinker

Cs2 De Kaç FPS Alırım

Bende 12400f ve 6700xt vardı önceden. Faceit maçında 250 fps civarı alırsın. Kalabalık deatmatchlerde 180 civarı alırsın. İkisi benzer işlemci. Not 4:3 1280 960 için konuşuyorum
  4. BeerDrinker

Radeon 9700x/9070xt Sistem Önerisi

işlemci ekran kartı anakart ve psumuz aynı. Öneririm kesinlikle. 9700x ile hava soğutuculardan çok performans bekleme. Yazın phantom spirit fan ile 90 derecede battlefield 6 oynuyorum. Sorun etmiyorum gerçi. Bu işlemciler yüksek sıcaklıkları görmek için tasarlanmış. Bozulması söz konusu değil...
  5. BeerDrinker

R7 9700x Fazla Isınıyor

Boşa yeni parça almakla uğraşma 9700x 1 yıldır 90 derece civarında oynuyorum ( yüksek islemci isteyen oyunlarda) . Bu işlemciler turbo modla bu sıcaklıkta çalışmak için üretilmiş. Fan sesi rahatsız ediyorsa başka soğutucuya yönelebilirsin yoksa boşver gitsin yanacak hali yok. Phantom spirit...
  6. BeerDrinker

Video İzlemek ve Ders Çalışmak İçin Tablet

Samsung alacaksan kesinlikle oled ekranlı al. Ips ekranlı S9 fe almıştım. Çok hoşuma gitmedi. Abime verip kendime düz s9 aldım.
  7. BeerDrinker

3 Kişilik Oyun Önerisi

Dont starve together deneyebilirsiniz çok eğlenceli
  8. BeerDrinker

3 Kişilik Oyun Önerisi

Rocket league oynayabilirsiniz. Çok eğlenceli oluyor.
  9. BeerDrinker

OLED 4k Televizyon Onerisi

OLED alacaksan ülkemizde Samsung veya LG den başka marka almanı önermem. Mediamarktta mağazasında pazarlık yapabilirsiniz. Samsung s90f veya s90h veya lg c5 veya c6 serisi bakmanızı öneririm.
  10. BeerDrinker

🔥İndirim Züber Original Yer Fıstık Ezmesi 315 Gr 🔥 183,60 TL

Yüzde yüz olan daha iyi protein 27gram
  11. BeerDrinker

Cs2 Türklerin Çok Fazla Hile Kullanması

Geçtiğimiz günlerde faceit oynayacaktık fakat 5. Arkadaşımız müsait değildi. 2300 elo felanız. Biz de 4 kişi Matchmakingde eğlencesine dust2 girelim dedik. Kalan 6 kişi hile geldi. Bizim takıma gelen 5. Türktü ilk elden konuşarak söyledi zaten . Hikaye bu kadar.
  12. BeerDrinker

❌İndirim Bitti! Proteinocean Protein Bar 36tl

Protein ocean bende şişkinlik yapıyor. Göbeğim davul gibi oluyor yiyince. Toplu almadan önce denemenizde fayda var. Ağırlık da çalışıyorum. Züber de aynı durumu yaratıyor.
  13. BeerDrinker

PlayStation 5 Satıcı Önerisi

Flytechology Ankarayı tercih edebilirsiniz. Ankara ümitköyde mağazaları direkt gitmek isterseniz . Tanıdığıma ps5 almıştık trendyol üzerinden 6 9 taksit var.
  14. BeerDrinker

RX 9070xt Sistem İçin Eksik Parçalara Öneriler

9070xtnin yanında 9700x ve rajintek cratos 850w kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim. Cs de faceit maçında 400 500 fps arası alıyorum. 1280 1024 oynuyorum. Yüzde bir ve binde bir fps de 200 300 civarı geziyor yani stutter olmuyor. Güç kaynağı da şimdilik olumsuz bir durum yansıtmadı...
  15. BeerDrinker

Yardım 4000tl Bütçeye Wireless Mouse Önerisi

Atk a9 dragonfly ultimate her başlığa yazıyorum alın geçin bu paraya
Geri