Hocam helal olsun bir mühendislik sezdim.
Kesinlikle 9 taksitle Pulse rx 9070xt tavsiye ederim. Kalan bütçenizle de OLED monitör almanız şiddetle tavsiye olunur.
Frame Gen’e ön yargılıydım fakat geçen hafta Pragmata oynarken açayım dedim. Normalde frame gen açtıktan sonra gecikme grafiğine bakardım kaç ms fazla gecikme yapıyor diye. Bu kez bakmadım ve hiç fazladan gecikme yapmamış gibi geldi.
Artık hikayeli oyunlarda kesinlikle denemeyi düşünüyorum. Fps...
Tam rezillik var ya şu fiyatlar. Bir de 3 taksit yazmışlar. Gidip amazon hepsiburadadan 33k ya 9070xt 9 taksitli almak daha uygun oluyor. Paranız da 6 ay daha cebinizde kalır.
Yatacak yerleri yok bunların. Kimi koparırsak diye düşünüyor reziller.
Undervolt rehberi var mı dostum bu işlerden çok anlamam da. Tam olarak ne faydaları var. Aldığımdan beri default kullanıyorum. 300w civarı çalışıyor 60 derecelerde .
Dikkat etmen gereken en önemli kıstas zamanının olup olmadığı. Günlük minimum 3 saat civarında ayırman gerekli oyunun bölünmemesi için.
1 saat giriyim çıkayım dersen hiç keyif alamazsın, hikayeye de bağlanamazsın.
Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Bizim memleketimizde bir şey alınmak için beklenmez, alınır. Bütçeniz varsa şimdi alıp kullanırken alacağınız keyif 5 ay bekleyip fiyatı düşerse 2000 tl aşağı almaktan çok daha fazla olacaktır.
9 taksit de cabası.
Aynı karta sahibim. Yazılım...
Aslında Mat ekranlı daha kötü diğeri daha iyi diye ayrım yapmak tam doğru olmayabilir. Çünkü parlak ekranlarda da kendi yansımanı veya çevredeki ışık kaynaklarını görmek dikkat dağıtıcı oluyor.
Mat ekranlı samsung oled monitör kullanıcısı olarak, aydınlık ortamlarda siyahları hafif mor görmek...
Bu takas olayı yurtdışı telefonlarda geçiyor mu ? 4 yıl önce Iphone 14 pro almıştım.
Imei kaydını 4 yıl önce yapmıştım.
Ayrıca bataryayı da yan sanayi taktırdım.
Geçilir hocam. Bende Iphone 14 pro var. Hanıma iphone 17 aldık. Pil süresi çok farkediyor. Ekranı 120hz olması da çok cazip. Ekranının biraz daha büyük olması da güzel olmuş. Kesinlikle geçilir.
9700x 9070xt ve Asus prime b650mr kullanıyorum. Memnunum gayet işimi görüyor. 5000 tl civarına senin için bütçe dostu olabilir.
Bios ayarları da kullanışlı ve internette bir çok referans alabileceğin video var.
Başka bir forumdan bahsetmek bu forum kurallarına uygun mu bilmiyorum ama rengi turuncu olan diğer büyük forumda baya büyük bir oled tv başlığı var. Sayfalarca sohbet muhabbet var. Detaylı bilgi için oraya da bakabilirsin.
1778586504
Evet giriş seviyesi tavsiye etmiyoruz fakat. Samsung Swallet...
Panelin Qd oled mi yoksa woled mi olduğu Samsungun sitesinden anlaşılabiliyor.
Tv nin boyutu seçildiğinde model numarasında FAT var ise qd oled
FAE var ise Woled olduğu anlaşılıyor.
Burda konuşması biraz vakit alabiliyor. Dilerseniz aşağıdaki sitede televizyonları inceleuebilirsiniz. Puanları vb görmek için üye girişi yapmanız gerekiyor.
https://www.rtings.com/tv/reviews/best/tvs-on-the-market