Keşke bu başlığı geçen hafta felan görseydim. Ankaradayım ve Mining yapılmayan ve içi açılmamış asus dual rx6700xtm vardı. Arkadaşımla sözleştik bugün.
Genel olarak memnundum. Bence sessiz çalışıyordu tek sıkıntısı coil whine sesi geliyordu bazen ama kulaklıkla oyun oynadığım için dert...
Selamlar. 9700x ile phantom spirit kullanıyorum.
105w modu ve pbo açık ( pchocasının bir videosundan yaptığı ayarları yapmıştım).
Soğutucum phantom spirit. Kasam corsair carbide spec delta rgb. %20 si mesh ön tarafın.
Kcd2, resident evil 4 remake, resident evil village gibi oyunlarda cpu 75...
12400f ve stok soğutucu biraz sıkıntı olabiliyor kullandığım için söylüyorum.
dostum windows güç ayarlarında yeni güç planı oluşturup maksimum işlemci hızını 100 den 99 a çekip dener misin? Çok fps kaybın olursa geri alırsın. İşlemci turbo moduna girmezse çok gürültü olmaz diye düşünüyorum
Kule tipi istemediğini biliyorum ama fikrini değiştirirsen phantom spirit alabilirsin. 9700x ile kullanıyorum. 105w modunda 80 dereceyi geçmiyor en yoğun kullanımda. Boşta da 40 derece civarı takılıyor. Gürültüsü de dikkate alınmayacak seviyede oluyor.
Kasamın %20 si mesh ve hava az alan bir...
Bunu bu fiyata tercih edeceğinize Samsungda veya lgde 77 veya 83 inch oled tercih edin. Burda yazılan yok yanar yok eder miniled 15 sene götürsün gibi laflara önem vermeyin. 5 10 sene sonra kim öle kim kala.
Oled tv alınmaz diye yorum yapanların çoğu gözüyle oled görmemiş bile olabilir.
Alınır hocam, 9070xt ve 9700x sahibi olarak söylüyorum. Monitörüm 2k. Oyunlarda Virtual Super Resolution açarak 4k oynuyorum. Cam gibi oluyor. Sen de 4k sanal çözünürlükte oynayabilirsin. Gayet de güzel oluyor.
Kasa olarak kesinlikle full mesh ve hava akışı iyi olan bir kasa al. Bende Corsair Carbide Spec Delta kasa var Ön tarafı %20 mesh. 9700x ve phantom spitit var. 105w modunda pbo açıkken bazı oyunlarda 80 85 dereceyi görüyor. İyi hava akışlı bir kasa tercih edersen işlemciyi zorlasan da başın...